Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie dodávky potravín pre Školský internát BB


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Školský internát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
16 968,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
26. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky, spôsobom podľa § 52 ods. 2 ZVO. Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. Čas otvárania ponúk je uvedený v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania. On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto „on-line“ prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Vajcia
Popis:
Zabezpečenie dodávky vajec pre Školský internát BB. Minimálne požiadavky na kvalitu: Kŕmna zmes, ktorou sú chované sliepky je na báze NON GMO, teda nesmie obsahovať žiadne geneticky modifikované organizmy. Trieda kvality A, veľkosť L.

Názov:
Mäsové výrobky
Popis:
Zabezpečenie dodávky mäsových výrobkov pre Školský internát BB. Minimálne požiadavky na kvalitu: Verejný obstarávateľ požaduje pri predložení ponuky v opise uvádzať % obsah mäsa v jednotlivých mäsových výrobkoch a ďalší potrebný opis výrobku tak, aby bolo možné vyhodnotiť splnenie požiadaviek na predmet zákazky. Mäso nesmie javiť zmyslové zmeny, t.j. zápach, neprirodzená farba, krvavé zrazeniny, porušený obal a pod. Pôvod tovaru, ktorý je predmetom dodávky musí byť preukázateľne od výrobcu alebo dodávateľa, ktorému bolo pridelené veterinárne kontrolné číslo (úradné schvaľovacie číslo) o schválení prevádzky výrobcu resp. spracovateľa. Pôvod tovaru musí byť jednoznačne preukázateľný. Verejný obstarávateľ pri realizácii dodávok uchádzačom bude vykonávať kontrolu preberaného tovaru z dôvodu overenia či dodaný tovar má požadovanú kvalitu a spĺňa parametre čerstvosti, napr. overením, aký čas zostáva do dátumu spotreby resp. dátumu minimálnej trvanlivosti. Tovar bude preberať na základe senzorickej analýzy, t. j. na základe zmyslového posúdenia – farba, vôňa tovaru. V prípade, ak uchádzač poruší zásadu čerstvosti a kvality dodaného tovaru, verejný obstarávateľ tento nepreberie a bude to považovať za hrubé porušenie rámcovej dohody.

Názov:
Čerstvé bravčové a hovädzie mäso
Popis:
Zabezpečenie dodávky čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa pre Školský internát BB. Minimálne požiadavky na kvalitu: Bravčové a hovädzie mäso: čerstvé, bledoružová farba, dodávať mäso voľné, nebalené, kuchynská úprava mäsa, resp. opracovanie. Mäso nesmie javiť zmyslové zmeny, t. j. zápach, neprirodzená farba, krvavé zrazeniny, porušený obal a pod. Pôvod tovaru, ktorý je predmetom dodávky musí byť preukázateľne od výrobcu alebo dodávateľa, ktorému bolo pridelené veterinárne kontrolné číslo (úradné schvaľovacie číslo) o schválení prevádzky výrobcu, resp. spracovateľa. Pôvod tovaru musí byť jednoznačne preukázateľný. Verejný obstarávateľ požaduje, aby dodávané mäso malo nezlúčený pôvod – to znamená, že mäso zo zvieraťa bolo chované/porazené/spracované v 1 krajine pôvodu. Verejný obstarávateľ pri realizácii dodávok uchádzačom bude vykonávať kontrolu preberaného tovaru z dôvodu overenia či dodaný tovar má požadovanú kvalitu a spĺňa parametre čerstvosti, napr. overením, aký čas zostáva do dátumu spotreby resp. dátumu minimálnej trvanlivosti. Tovar bude preberať na základe senzorickej analýzy, t. j. na základe zmyslového posúdenia – farba, vôňa tovaru. V prípade ak uchádzač poruší zásadu čerstvosti a kvality dodaného tovaru, verejný obstarávateľ tento nepreberie a bude to považovať za hrubé porušenie rámcovej dohody.

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Úspešným uchádzačom sa pre každú časť zákazky stane uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží najnižšiu celkovú cenu za časť predmetu zákazky v EUR s DPH. Poradie ostatných uchádzačov sa stanoví podľa stanoveného kritéria, t.j. na druhom mieste sa umiestni uchádzač s druhou najnižšou celkovou cenou za časť predmetu zákazky, na treťom mieste sa umiestni uchádzač s treťou najnižšou celkovou cenou za časť predmetu zákazky atď.
  • Verejný obstarávateľ po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk vyhodnotí splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí z hľadiska plnenia kritéria na vyhodnotenie ponúk pre každú časť zákazky samostatne.
  • Verejný obstarávateľ bude vyhodnocovať ponuky pre každú jednotlivú časť zákazky samostatne, tzn., že úspešným uchádzačom môže byť pre každú časť zákazky iný uchádzač. Kritériom na vyhodnotenie ponúk vo všetkých častiach zákazky je najnižšia celková cena za príslušnú časť predmetu zákazky v EUR s DPH, zaokrúhlená na tri desatinné miesta.

Opis obstarávania

Zabezpečenie dodávky vajec pre Školský internát BB. Minimálne požiadavky na kvalitu: Kŕmna zmes, ktorou sú chované sliepky je na báze NON GMO, teda nesmie obsahovať žiadne geneticky modifikované organizmy. Trieda kvality A, veľkosť L.

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie nie je zelené VO, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.