Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia chodníka pred Sokolovňou, Senica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Senica
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
32 512,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
17. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v rámci systému IS ePVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO: údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácií osôb určenýchna plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže odbornú úroveň personálneho zabezpečenia plnenia predmetu zákazky prostredníctvom svojich riadiacich zamestnancov - jednou osobu s odbornou spôsobilosťou v oblasti predmetu zákazky – stavbyvedúci (kategória Pozemné stavby - podkategória Pozemné stavby alebo kategória Inžinierske stavby - podkategória dopravné stavby ). Uchádzač v rámci svojej ponuky predloží: - doklad o odbornej spôsobilosti riadiaceho zamestnanca - Osvedčenie SKSI v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti stavbyvedúceho s odborným zameraním Pozemné stavby / inžinierske stavby s podkategóriou dopravné stavby alebo ekvivalent dokladu vydaný iným štátom - životopis riadiaceho zamestnanca, z ktorého bude verejnému obstarávateľovi zrejmé, či je zamestnancom uchádzača. Ďalšie informácie o spôsobe preukazovania uvedenej podmienky sú uvedené v príslušnej časti súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Za úspešnú bude označená ponuka s najnižšou ponúknutou cenou za celý predmet zákazky v EUR s DPH. Koncová cena u neplatcu DPH sa bude porovnávať s cenou s DPH u platcu DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia chodníka nachádzajúceho sa Štefánikovej ulici v Senci, na pozemku registra „C“-KN parc. č. 24 v k.ú. Senica. Dĺžka rekonštruovaného úseku je cca 81 m a plocha opravovaných častí chodníka cca 220 m2. Rekonštrukcia chodníka na ulici Štefánikova sa začína pred budovou Geospolu, kde sa napojí na už zrealizovanú rekonštrukciu chodníka s novou dlažbou a bude pokračovať popred Sokolovňu až k priechodu pre chodcov na ulici Hollého. Asfaltová vrstva pôvodného chodníka sa odstráni. V mieste napojenie na pôvodný chodník sa odstráni i podkladový betón. V mieste sa vybuduje nový podkladový betón do výšky umožňujúcej plynulé napojenie na existujúci zrekonštruovaný chodník. Na očistený betónový povrch pôvodného chodníka sa rozprestrie vyrovnávajúca vrstva drveného kameniva fr. 4-8, na ktorú sa osadí zámková dlažba hr. 60 mm. Z oboch strán rekonštruovaného úseku sa osadia do betónového lôžka nové záhonové obrubníky, vzhľadom k tomu, že momentálne sa tam žiadne obrubníky nenachádzajú resp. sú len v časti. V časti pred parkom v Sokolovni cca 60m úsek budú osadené nové obrubníky z iného projektu. Vybúraná časť odpadu z chodníka sa odvezie na skládku odpadu. Opravovaný úsek sa napojí na ostatné nadväzujúce sa chodníky, vjazdy a spevnené plochy. Napojenie na priechody pre chodcov sa vyhotovia ako bezbariérové, teda so zníženou hranou obrubníka. Napojenie na priechody pre chodcov sa vyhotovia ako bezbariérové, teda so zníženou hranou obrubníka. Vyhotoví sa i povrch s varovných pásov a vodiacich línií pre orientáciu slabozrakých a nevidiacich podľa platných predpisov. Pôvodný chodník má premenlivú šírku po celej trase a z tohto dôvodu sa chodník upraví na konštantnú šírku 3,0 m. Šírka chodníka bude v celom úseku 3,0 m. Bližšie informácie sú súčasťou dokumentácie a výkazu výmer, ktoré tvoria prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri akejkoľvek komunikácii so záujemcami a uchádzačmi postupovať podľa § 20 ZVO prostredníctvom systému IS ePVO. Záujemca alebo uchádzač má možnosť registrovať sa do systému pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a osobitým bezpečnostným kódom (eiD). 2. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o VO vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.