Vyhlásené obstarávanie

Strážna služba pre objekty Slovenskej záručnej a rozvojovej banky v Bratislave 2


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská záručná a rozvojová banka, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
333 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79713000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
27. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. e) ZVO - uchádzač je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorá tvorí predmet zákazky

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti osobného postavenia v zmysle: § 32 ods. 1 písm. e) ZVO uchádzač preukáže predložením: • dokladu o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky a • dokladu o odbornej spôsobilosti/licencie na prevádzkovanie bezpečnostnej služby v súlade s § 9 zákona č. 473/2005 Z.z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o súkromnej bezpečnosti“) v spojitosti s § 11 zákona o súkromnej bezpečnosti pre fyzické osoby alebo § 12 zákona o súkromnej bezpečnosti pre právnické osoby (podľa toho, čo sa uplatňuje) v rozsahu podľa § 3 zákona o súkromnej bezpečnosti alebo ekvivalentný doklad. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť čestným vyhlásením podľa § 114 ZVO, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené Vyhlasovateľom a poskytne mu na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Uchádzač môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz a informácie o dokladoch, ktoré Vyhlasovateľovi predložil v inej súťaži a sú naďalej platné. Uchádzač môže preukázať splnenie časti podmienok účasti aj svojím zápisom v Zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie v súlade s § 152 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. f) ZVO - uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti osobného postavenia v zmysle: § 32 ods. 1 písm. f) ZVO preukáže uchádzač predložením čestného vyhlásenia. Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť čestným vyhlásením podľa § 114 ZVO, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené Vyhlasovateľom a poskytne mu na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Uchádzač môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz a informácie o dokladoch, ktoré Vyhlasovateľovi predložil v inej súťaži a sú naďalej platné. Uchádzač môže preukázať splnenie časti podmienok účasti aj svojím zápisom v Zozname hospodárskych subjektov, ktorý vedie Úrad pre verejné obstarávanie v súlade s § 152 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie pravidelnej strážnej Služby a Služby informátora úspešným uchádzačom, a to prostredníctvom svojich vlastných zamestnancov. Služby budú poskytované 12 mesiacov s možnosťou uplatnenia opcie na ďalších 12 mesiacov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.