Vyhlásené obstarávanie

Bezhotovostný nákup pohonných palív, drobného spotrebného tovaru a pridružených služieb prostredníctvom palivových platobných kariet


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
80 705,12
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30163100-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
10. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Január 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Január 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sídlo verejného obstarávateľa, prostredníctvom funkcionality IS ePVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Pravidlá uplatnenia (hodnotenia) kritérií na vyhodnotenie ponúk sú uvedené v prílohe č. 3 Výzvy na predkladanie ponúk, ktorá je zverejnená v profile verejného obstarávateľa.
  • Kritérium K1 - Výška zľavy za 1 liter pohonných hmôt v EUR s DPH – váhovosť kritéria 50 bodov. Uchádzač uvedie výšku zľavy v EUR s DPH za 1 liter pohonných hmôt z ceny, ktorá je uvedená na výdajnom stojane čerpacej stanice v čase transakcie.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt (motorovej nafty podľa normy STN EN 590 a bezolovnatého automobilového benzínu podľa normy STN EN 228) do služobných motorových vozidiel verejného obstarávateľa prostredníctvom palivových platobných kariet v rámci siete čerpacích staníc na území SR, vrátane nákupu doplnkového tovaru a služieb pre motorové vozidlá. Nákup pohonných hmôt bude zabezpečený na princípe akceptácie palivovej karty, ako prostriedku bezhotovostnej úhrady za čerpané pohonné hmoty, doplnkový tovar a služby pre motorové vozidlá. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač disponoval sieťou čerpacích staníc na území SR na princípe akceptácie palivovej karty. Nákup doplnkového tovaru a služieb musí byť uplatniteľný minimálne na území SR. Pod doplnkovým tovarom a službami, ktoré bude možné nakúpiť na princípe akceptácie palivovej karty sa rozumie najmä nákup motorových prevodových a mazacích olejov, autochémie, všetkých prevádzkových náplní, mýtnych poplatkov, zahraničných diaľničných známok. Predpokladané odobraté množstvo pohonných hmôt počas platnosti zmluvy: Bezolovnatý automobilový benzín: max. 26 806 litrov, Motorová nafta: max. 31 497 litrov. Špecifikácia palivovej karty: - základný počet palivových kariet - 35 ks, - v prípade rozšírenia vozového parku požadujeme dodanie 10 ks palivových kariet, - platnosť karty nesmie byť kratšia ako 18 mesiacov, - použitie palivovej karty musí byť viazané na znalosť osobného identifikačného kódu (PIN kódu) s možnosťou zmeny tohto kódu, - rôzny limit na kartu na čerpanie pohonných hmôt za kalendárny mesiac, - možnosť blokovania iných nákupov, ktoré neboli predmetom verejného obstarávania, - okamžité blokovanie palivových kariet na čerpanie pohonných hmôt v prípade odcudzenia, straty alebo poškodenia oprávnenou osobou verejného obstarávateľa prostredníctvom telefónu alebo e-mailu, - dodanie kariet na čerpanie pohonných hmôt, na ktorých bude uvedený názov inštitúcie, pre ktorú je karta určená a evidenčné číslo vozidla. Detailný opis predmetu zákazky je uvedený v Rámcovej dohode o bezhotovostnom nákupe pohonných hmôt, drobného spotrebného tovaru a pridružených služieb prostredníctvom palivových kariet, ktorá je súčasťou dokumentácie.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.