Vyhlásené obstarávanie

OBNOVA KULTÚRNEHO DOMU ŽEMBEROVCE


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Žemberovce
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 144 112,34
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a zároveň na obecnom úrade SNP 375/39, 935 02 Žemberovce.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods.1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods.1 písm. b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom . a. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie b. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Uchádzač preukáže referencie v minimálnej výške 1 000 000,00 Eur bez DPH za posudzované obdobie Referencie musia byť rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 ZVO

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 Zákona o verejnom obstarávaní nasledovne: Uchádzač predloží originál, resp. úradne overenú kópiu, platného certifikátu kvality v zmysle požiadaviek normy ISO 9001, ktorá pokrýva činnosti, ktoré sú predmetom zákazky na uskutočnenie stavebných prác, vydaného nezávislou inštitúciou,ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou , prípadne jeho ekvivalent osvedčujúci zavedenie rovnocenných opatrení podľa požiadaviek na vydanie tohto certifikátu. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov a prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom, ktoré sú rovnocenné opatreniam na zabezpečenie kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu v súlade s § 35 Zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ požaduje predloženie certifikátu systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci podľa normy ISO 45001 alebo OHSAS 18001 , vydaného nezávislou inštitúciou,ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou resp. ekvivalentný doklad alebo dôkazy preukazujúce zavedenie požadovaného systému, ktorá stanovuje požiadavky na systém riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenný certifikát vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak uchádzač alebo záujemca objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, verejný obstarávateľ prijme aj iné dôkazy o opatreniach v oblasti environmentálneho manažérstva predložené uchádzačom alebo záujemcom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia sú rovnocenné opatreniam požadovaným v rámci ochrany zdravia pri práci.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. h) v spojení s § 36 ZVO

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods. 1 písm. h) v spojení s § 36 Zákona o verejnom obstarávaní nasledovne: Verejný obstarávateľ požaduje predloženie certifikátu systému environmentálneho manažérstva EMAS, vydaného nezávislou inštitúciou,ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou resp. ekvivalentný doklad alebo dôkazy preukazujúce zavedenie požadovaného systému, ktorý popisuje požiadavky na systém riadenia, ktorý umožňuje znižovať environmentálne dopady spojené s činnosťou organizácie. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenný certifikát systému environmentálneho manažérstva vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak uchádzač alebo záujemca objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, verejný obstarávateľ prijme aj iné dôkazy o opatreniach v oblasti environmentálneho manažérstva predložené uchádzačom alebo záujemcom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia sú rovnocenné opatreniam požadovaným v rámci príslušného systému environmentálneho manažérstva alebo príslušnej normy environmentálneho manažérstva.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v prípade platiteľa DPH alebo cena celkom v prípade neplatiteľa DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: OBNOVA KULTÚRNEHO DOMU ŽEMBEROVCE Jestvujúci predmetný kultúrny dom sa nachádza v intraviláne obce Žemberovce na ulici Mjr. Daniela Gondu 446/167, na parcele číslo C-KN 2062/37 (katastrálne územie Horné Žemberovce) v okrese Levice. Kultúrny dom je samostatne stojaci objekt na mierne svahovitom pozemku dopravne napojený na prístupovú miestnu komunikáciu na parcele číslo C-KN 383/24. Výstavba kultúrneho domu (družstevný klub) bola zahájená v decembri 1973. Stavba bola skolaudovaná a daná do užívania do 31.12.1979. Kultúrny dom je trojpodlažný (1.PP a 2.NP). Objekt pozostáva z jedného podzemného podlažia (suterén), z 1. nadzemného podlažia (prízemie) a z 2. nadzemného podlažia (poschodie). Suterén je z polovice svetlej výšky čiastočne umiestnený pod terénom. Strecha je plochá v miernom spáde s celoobvodovou atikou. Strešná krytina je fóliová povlaková PVC Fatrafol 810 vystužená polyesterovou mriežkou. Kultúrny dom je prístupný zo západnej strany z parkoviska. ČLENENIE STAVBY NA STAVEBNÉ OBJEKTY Navrhovaná stavba bude členená na jeden stavebný objekt : SO 01 – Kultúrny dom. Obnova pozostáva z nasledovných stavebných prác : • sanácia a zateplenie sokla budovy + chemická injektáž muriva proti vzlínajúcej vlhkosti (sanácia vlhkosti stien) • sanácia a zateplenie systémovej poruchy balkóna Thermo Plus • zateplenie vonkajšej fasády • zateplenie strechy a výmena strešnej krytiny (obnova strešného plášťa) • výmena klampiarskych prvkov na streche • výmena všetkých otvorových výplní okien, dverí obnova otvorových konštrukcií • inštalácia tieniacej techniky za účelom zníženia spotreby energie • elektroinštalácia a bleskozvod, vykurovanie • modernizácia systému umelého osvetlenia, inštalácia LED svietidiel • fotovoltický a batériový systém • systém energetického manažmentu budovy • vnútorné omietky tenkovrstvové strierkové s maliarskym náterom • výmena základnej sanity vrátane armatúr, vnútorných dverí • nová keramická dlažba a obklady • odkvapové drenážne chodníky • nový náter kovových prvkov – zábradlia a oceľové zárubne - v zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.