Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia športového domu s rozšírením pre obec Sebechleby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Sebechleby
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
605 661,14
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
28. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
4. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://evo.isepvo.sk/evoportal/
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku uvedenú v § 34 ods.1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods.1 písm. b) ZoVO uchádzač predkladá zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov (obdobie r. 2019 - 2024 počítaných spätne od vyhlásenia verejného obstarávania) doplnený potvrdeniami o uspokojivom vykonaní stavebných prác s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác a zhodnotením uskutočnených prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: a) bol verejný obstarávateľ podľa ZoVO, dokladom je referencia, b) bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZoVO, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač nemá k dispozícii, predkladá uchádzač vyhlásenie o uskutočnení stavebných prác doplnené dokladom preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Verejný obstarávateľ požaduje dokladovať uskutočnenie stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v kumulatívnej hodnote minimálne 600 000,00 € bez DPH za predchádzajúcich päť rokov. Odôvodnenie primeranosti podmienky: Vzhľadom na predpokladanú hodnotu zákazky je nevyhnutné, aby mal uchádzač v oblasti, ktorej sa verejné obstarávanie týka, dostatočné skúsenosti. Zoznam úspešne realizovaných zmlúv za predchádzajúcich päť rokov má garantovať skúsenosti a schopnosť odborne a kvalitne splniť zákazku. Predložením referencie/referencií uchádzač preukáže verejnému obstarávateľovi, že disponuje skúsenosťami z danej oblasti a je schopný plniť predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienku uvedenú v § 34 ods.1písm. g) zákona o verejnom obstarávaní.

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods.1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní uchádzač predkladá údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za riadenie stavebných prác; doklad o odbornej spôsobilosti stavbyvedúceho vydaného na základe osobitného predpisu (odborná spôsobilosť na vybrané činnosti vo výstavbe podľa zákona č.50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov a zákona č.138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov), t. j. predložením fotokópie osvedčenia stavbyvedúceho opatrenej originálnym odtlačkom pečiatky stavbyvedúceho (alebo iný ekvivalentný doklad platný v EÚ) doplnený jeho čestným vyhlásením o tom, že bude k dispozícii na plnenie tejto zákazky. Odôvodnenie primeranosti podmienky: Vzhľadom na rozsah zákazky sa verejný obstarávateľ potrebuje uistiť, že plnenie zmluvy bude zabezpečované spôsobilým zmluvným partnerom, ktorý vie zabezpečiť kvalitu práce na požadovanej profesionálnej úrovni. V zmysle § 34 ods. 3 ZoVO uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V takomto prípade musí uchádzač verejnému obstarávateľovi preukázať, že pri plnení zmluvy bude môcť reálne disponovať s kapacitami osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. Túto skutočnosť preukazuje uchádzač písomnou zmluvou uzavretou s touto osobou, obsahujúcou záväzok osoby, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť, že táto osoba poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu. Osoba, ktorej kapacity majú byť použité na preukázanie technickej alebo odbornej spôsobilosti, musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a nesmú u nej existovať dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7. Ak ide o požiadavku súvisiacu so vzdelaním, odbornou kvalifikáciou (podľa § 34 ods.1 písm. g) uchádzač môže využiť kapacity inej osoby len ak táto bude reálne vykonávať stavebné práce alebo služby, na ktoré sa kapacity vyžadujú.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena v mene EURO bez DPH za predmet zákazky. Celková cena za predmet zákazky musí zahŕňať všetky náklady s požadovaným predmetom zákazky, t. j. cenu za dodávku stavebných prác a všetkých s realizáciou stavby súvisiacich služieb a dodávok tovarov (materiálov).

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia športového domu s jeho rozšírením, ktorá rieši zbúranie častí jestvujúcej budovy pre šport a následné rozšírenie objektu s cieľom vytvoriť zázemie pre športové aktivity obyvateľov obce s hygienickým zázemím, šatňami, hernými a cvičiacimi miestnosťami, skladmi. Rozsah prác a dodávok určuje projektová dokumentácia a výkaz výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EPVO. Uchádzač musí mať vytvorené konto a musí byť evidovaný v informačnom systéme ako užívateľ za Hospodársky subjekt . 2. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom IS EPVO kontaktujte správcu systému na adrese eplatforma@vlada.gov.sk 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami a uchádzačmi sa riadi ustanoveniami § 20 ZoVO. Verejný obstarávateľ pri komunikácii elektronicky prostredníctvom IS EPVO stanovuje, že moment odoslania dokumentu sa považuje za moment jeho doručenia adresátovi. 4. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 ZoVO - povinnosť zapísania sa do registra partnerov verejného sektora.