Vyhlásené obstarávanie

Dodávka motorovej nafty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Technické služby mesta, príspevková organizácia
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
169 800,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09134100-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
5. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač preukázal splnenie podmienok technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO predložením certifikátov alebo potvrdení, vydaných orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Pre účely splnenia tejto podmienky uchádzač predloží: a) Vyhlásenie o zhode, resp. certifikátu doklad preukazujúci, že dodaná Motorová nafta spĺňa technické vlastnosti v zmysle STN EN 590 + A1:2018 a platných právnych predpisov (napr. inšpekčný certifikát, prípadne iný obdobný doklad), b) Technický/bezpečnostný list, c) Kartu bezpečnostných údajov pre UN 1202 MOTOROVÁ NAFTA podľa Nariadenia EP a Rady (ES) č.1907/2006. Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj iný obsahom a rozsahom rovnocenný doklad vydaný príslušnou inštitúciou v inom členskom štátne EÚ preukazujúci požadovanú skutočnosť, d) Osvedčenie o zaradení do evidencie distribútorov pohonných látok podľa §25b ods. 1 zákona č. 98/2004 Z.z o spotrebnej dani z minerálneho oleja v znení neskorších predpisov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk stanoveným za účelom výberu úspešnej ponuky je výhradne cena za dodanie predmetu zákazky podľa prílohy č. 1 týchto Súťažných podkladov. Hodnotí sa celková cena, uvedená v EUR , vrátane spotrebnej dane, bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka motorovej nafty v základnej rade s cetánovým číslom 51 určená pre dlhodobé skladovanie musí spĺňať minimálne funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre v zmysle normy STN EN 590, alebo ekvivalent podľa aktuálneho platného znenia. Predpokladaný ročný objem: minimálne 30 tis. litrov, maximálne 54 tis. litrov motorovej nafty ročne. Zmluva sa uzatvára na 36 mesiacov alebo do vyčerpania sumy, uvedenej v Rámcovej kúpnej zmluve. Motorová nafta musí byť dodávaná na použitie podľa ročných období (podľa medznej teploty filtrovateľnosti): • letné obdobie od 15. 04. do 30. 09. v triede B; • prechodné obdobie od 01. 03 do 14. 04. a 01. 10 do 15. 11. v triede D; • zimné obdobie: 16. 11. do 28/29. 02. v triede F; v prípade obdobia veľmi vysokých mrazov môže byť vyžadovaná motorová nafta s ešte nižšou medznou teplotou filtrovateľnosti. Obstarávateľ požaduje dodávku motorovej nafty do skladovacích nádrží na pohonné hmoty. Tieto dodávky budú realizované na základe objednávok obstarávateľa, ktoré budú vystavované podľa potrieb verejného obstarávateľa. Úhrada dodávok motorovej nafty do skladovacích nádrží bude realizovaná na základe vystavenej faktúry so splatnosťou 45 dní. Minimálne požiadavky verejného obstarávateľa týkajúce sa dodávky motorovej nafty na skladovanie: • dodanie motorovej nafty najneskôr do 48 hodín od doručenia čiastkovej objednávky, • distribúcia motorovej nafty automobilovými súpravami (zabezpečenými uchádzačom), ktoré spĺňajú normu ADR alebo ekvivalent, • náklady na dopravu do miesta plnenia a ostatné náklady súvisiace s dodávkou motorovej nafty do nádrží na pohonné hmoty verejného obstarávateľa musia byť súčasťou ceny motorovej nafty, resp. tieto náklady znáša uchádzač, • dovoz motorovej nafty v čase od 7:00 do 13:00 počas pracovných dní.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.