Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie stravovania - dodanie celodennej hotovej stravy do prevádzky Spišská Nová Ves


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum účelových zariadení
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
103 342,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://evo.isepvo.sk/evo/Pages/Privates/ZakazkaDetail.aspx?id=499649&orgId=14849
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a)

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa preukázanie podmienky technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) - - predložením zoznamu poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. Minimálna požadovaná úroveň: Požaduje sa predložiť zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo obdobného charakteru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov v celkovej kumulatívnej hodnote min. 80 000,00 EUR bez DPH. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah, a to v súlade s § 34 ods. 3 ZVO. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti aj jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb spojených s výrobou a dodávkou celodennej hotovej stravy a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení (služobné cesty zamestnancov MV SR) a pre rekreantov v Školiacom zariadení vzdelávania a prípravy Spišská Nová Ves. Úspešný uchádzač vo vlastnej kuchyni v zmysle platných receptúr, resp. schválených vlastných receptúr a platných smerníc o výžive vyrobí a dodá hotovú teplú stravu v rozsahu: raňajky, obed, večeru, pričom musí rozlišovať stravovanie na služobných cestách zamestnancov MV SR a stravovanie rekreantov. Súčasťou je zabezpečenie občerstvenia (sladká / slaná chuťovka) pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení počas servírovania coffee breaku. V špecifikácii - Stravovanie pre účastníkov vzdelávacích aktivít – služobné cesty zamestnancov MV SR: - pod pojmom raňajky sa rozumie: kontinentálne raňajky - servírované jedlo: 100-150g ( variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená, resp. pečená klobása, nátierka...), chlieb, pečivo, maslo, džem, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: jeden druh plnohodnotného teplého jedla, ktoré sa bude skladať: polievka 0,33 l a jeden druh hlavného jedla (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (300g). Pod pojmom večera sa rozumie: jeden druh hotového teplého jedla (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (300g). Predpokladaný počet raňajky 2100 ks, obed 2500 ks, večera 2100 ks. Stravovanie pre rekreantov: - pod pojmom raňajky sa rozumie: servírované jedlo: 100 – 150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená resp. pečená klobása, nátierka...) + maslo (20g), džem, syr, med, chlieb, pečivo, cereálie, mlieko, jogurt, ovocie, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: minimálne 1 druh varenej teplej polievky (0,33 l), hlavné jedlo (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha) – výber minimálne z troch druhov hotových varených teplých jedál, pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g) a suchá strava (balíček), dezert, resp. ovocie, 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. Pod pojmom večera sa rozumie: výber minimálne z dvoch druhov hotových varených teplých jedál (130g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g), ovocie, resp. keks, 0,2 l nápoj. Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. V deň príchodu a prvý deň pobytu je zabezpečený jeden druh hotového vareného jedla. Okrem porcií pre dospelé osoby, sa podávajú aj detské porcie (100g mäso, 150g príloha). Pod pojmom opekačka sa rozumie dodanie surovín: 1 ks klobása / špekačka vhodná na grilovanie a opekanie, horčica, chlieb, obloha. Predpokladaný počet raňajky 5000 ks, obed 6000 ks, večera 5000 ks, raňajky deti 600 ks, obed deti 600 ks, večera deti 600 ks, opekačka 600 ks. Občerstvenie: - pod pojmom občerstvenie sa rozumie zabezpečenie chuťovky sladkej alebo slanej počas servírovania coffee breaku, napr. 100g kysnutý koláč, štrúdľa, muffin, brioška, pagáče, obložený chlebík. Predpokladaný počet občerstvenie 1000 ks. Úplná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch (prílohy č. 1 Opis predmetu zákazky, č. 2 Cenová ponuka, č. 3 záväzné zmluvné podmienky). Zmluva bude uzavretá na 24 mesiacov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.