Vyhlásené obstarávanie

Projekt sprístupnenia lesných porastov na OZ Sever II.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 691 361,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
7. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

a) § 34 ods. 1 písm. b) zákona zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác

Popis podmienky účasti:

Potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Minimálna požadovaná úroveň: Splnenie podmienky uchádzač preukazuje zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Jedná sa o stavebné práce rovnakého charakteru ako je predmet obstarávania, z ktorých minimálne jedna stavba musí byť v minimálnom objeme 1 000 000,- € bez DPH. Za práce rovnakého charakteru ako je predmet zákazky sa považuje výstavba alebo rekonštrukcia inžinierskych stavieb. V prípade, ak uchádzač predkladá stavbu/ referenciu, ktorú realizoval ako člen združenia alebo skupiny dodávateľov, je povinný uviesť podiel/celkovú hodnotu prác, za ktorú zodpovedal/ realizoval vlastnými kapacitami. V prípade stavby, ktorej začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, je záujemca povinný preukázať potvrdením objednávateľa/odberateľa alebo iným dokladom, že požadovaná minimálna hodnota stavebných prác bola uskutočnená realizovaná v rozhodnom období.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena spolu v EUR bez DPH za celý predmet zákazky (max 90 bodov): 1. Vyhodnotenie kritéria č. 1 prebehne na základe najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 2. Podkladom pre výpočet bodovej hodnoty bude cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 3. Spôsob výpočtu bodovej hodnoty: Cena za celý predmet zákazky Pri hodnotení sa bude vychádzať z najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH, ktorej sa pridelí plný počet bodov a ostatným ponukám uchádzačov sa pridelí počet bodov podľa nasledovného vzorca: Body = [(cenamin / cenanávrh) * (bodymax)] 4. Takto vypočítané hodnoty bodov ostatných ponúk sa zaokrúhlia na dve desatinné miesta.

Výsledky

Projekt sprístupnenia lesných porastov na OZ Sever II.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je stavebná práca, rekonštrukcia lesnej cesty Čertež, ktorá sa nachádza východne od obce Oščadnica. Jedná sa o jednopruhovú účelovú lesnú komunikáciu kategórie 1L 4,0/30 s celkovou dĺžkou 4,502 km. Vozovka cesty je navrhnutá s krytom z asfaltového betónu. Celý jestvujúci kryt z penetračného makadamu a vrchná časť podkladovej vrstvy vozovky sa navrhuje reprofilizovať recyklačnou frézou do hĺbky 100 – 200 mm (priemerne 150 mm). Následne sa doplní štrkodrvina UM ŠD, 32 GP, hr. 100 – 150 mm a vybuduje sa podklad z neasfaltového R-materiálu hr. 200 mm (TP 046/2017). Priečne odvodnenie zabezpečuje priečny sklon vozovky 2,5 % smerom na násypový svah v priamej a dostredný sklon 2,5 – 6,0 % v smerovom oblúku. Na zabezpečenie pozdĺžneho odvodnenia zemného telesa cesty sa vo výkope navrhujú rigoly dláždené žľabovkami s trativodom s umiestnením dna 20 – 30 cm pod úrovňou navrhovanej koruny cesty, trativody a otvorené lichobežníkové dláždené priekopy s umiestnením dna minimálne 60 cm pod úrovňou súčasnej koruny cesty. Na trase cesty sa nachádza 48 ks rúrových priepustov. Kde 24 ks jestvujúcich rúrových priepustov s potrubím z rúr TZP sa navrhujú zbúrať a nahradiť novými priepustmi z rúr z HDPE. Taktiež v staničení km 0,027 sa nachádza existujúci rámový priepust IZM 2500x2000 m, kde sa navrhuje jestvujúce brehové rozpadajúce sa zrubové úpravy na vtoku a na výtoku nahradiť gabionovými konštrukciami dĺžky 5,0 m na vtoku aj na výtoku. Presné množstvo a rozsah zákazky vyplýva z projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov. Stavebné práce budú financované z Programu rozvoja vidieka SR 2014-2022 z podopatrenia 4.3 – Podpora na investície do infraštruktúry súvisiacej s vývojom, modernizáciou alebo a prispôsobením poľnohospodárstva a lesného hospodárstva – operácia E: Investície týkajúce sa infraštruktúry a prístupu k lesnej pôde.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácií s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20, ods. 3 ZVO prostredníctvom zabezpečeného komunikačného rozhrania IS JOSEPHINE. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom IS JOSEPNINE dostupného na adrese https://josephine.proebiz.com. 2) Uchádzač predloží ponuku na kompletné zabezpečenie predmetu zákazky. 3) Uchádzač zo Slovenskej republiky NIE JE povinný predkladať doklady podľa § 32, ods. 2, písm. b), písm. c), písm. e) a písm. d) ZVO, nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy. Uchádzač JE povinný predkladať doklady podľa § 32, ods. 2, písm. a) a písm. f) ZVO, nakoľko verejný obstarávateľ nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy. 4) Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného alebo iného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to aj v prípade, že verejný obstarávateľ neprijme ani jednu z predložených ponúk alebo zruší tento postup zadávania zákazky. 5) Verejný obstarávateľ v súlade s § 11 zákona o verejnom obstarávaní neuzavrie zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľa po celú dobu trvania. Víťazný uchádzač je povinný nahlásiť objednávateľovi zmenu subdodávateľa, ak ku nej dôjde v priebehu platnosti zmluvy. Povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora sa vzťahuje na každého člena skupiny dodávateľov. 6) Verejný obstarávateľ môže uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom najskôr jedenásty deň odo dňa odoslania informácie o výsledku vyhodnotenia ponúk, ak nebola doručená žiadosť o nápravu, ak žiadosť o nápravu bola doručená po uplynutí lehoty alebo ak neboli doručené námietky. 7)Verejné obstarávanie sa netýka zeleného obstarávania, obstarávania inovácii ani obstarávania zameraného na sociálne aspekty. 8) V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ použije postupy uvedené v § 53 ZVO. Vzhľadom k tomu, že elektronická aukcia sa neuskutoční, verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, t.j. v zmysle § 66, ods. 7, písm. b) ZVO. Na základe predložených kritérií na vyhodnotenie ponúk budú ponuky zoradené vzostupne (predbežné poradie) a vyhodnocovať sa bude ponuka uchádzača na prvom mieste v poradí.