Vyhlásené obstarávanie

Oprava plotových konštrukcií - Samonosná brána pre cestmajsterstvo Nitrianske Pravno


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja (SC TSK)
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
6 160,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50000000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Brnianska 3, 91105 Trenčín
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom je najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH. Obstarávateľ požaduje predloženie rozpočtu na predmet zákazky: „Oprava plotových konštrukcií“ – Samonosná brána pre cestmajsterstvo Nitrianske Pravno, vrátane všetkých nákladov spojených s predmetom zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky bude dodanie posuvnej samonosnej brány s pohonom (rozmer 1800x7800 mm), vrátane príslušenstva (diaľkové ovládanie 15 ks, bezdrátové fotobunky, maják) a montáž, s dopravou na cestmajsterstvo Nitrianske Pravno. Bližšia špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1, obrázok brány v prílohe č. 2. Celková cena musí byť stanovená vrátane všetkých nákladov súvisiacich s poskytnutím predmetu zákazky. Ak dodávateľ nie je platiteľom DPH, uvedie navrhovanú celkovú cenu v EUR a upozorní v ponuke, že nie je platcom DPH. Predpokladaná lehota dodania služby do 30 dní od vystavenia objednávky.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky bude financovaný z rozpočtu Správy ciest TSK. Verejný obstarávateľ neposkytne preddavok. Platba bude realizovaná na základe predloženej faktúry do 30 dní po jej doručení. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky, prípadne súťaž zrušiť. V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť.