Vyhlásené obstarávanie

Zariadenie ambulantných sociálnych služieb - Centrum sociálnych služieb Zákamenné


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum sociálnych služieb Zákamenné
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
130 120,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71300000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Centrum sociálnych služieb Zákamenné, Ulica Vyšný koniec 559/55, 029 56 Zákamenné
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

1/Na pozíciu architekt - doklad o technickej a odbornej spôsobilosti vykonávať činnosti (kópia), ktoré sú predmetom verejnej súťaže v súlade s § 4 Zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov. 2/Podmienkou účasti je v zmysle § 34 ods. 1 písm. a) zákona o VO - Uchádzač predloží zoznam dodávok poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, ktorým preukáže uskutočnenie minimálne jednej zákazky rovnakého alebo typovo podobného uskutočnenia služby ako je predmet zákazky v minimálnom objeme 70 000,00 EUR bez DPH/zákazka, alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene. Verejný obstarávateľ pri vyhodnotení splnenia podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZoVO zohľadní u uchádzača referencie uchádzača uvedené v evidencii referencií podľa § 12 ZoVO, ak takéto referencie existujú. V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako EUR, je potrebné prepočítanie tejto meny na EUR a to prepočítacím koeficientom určeným ECB ku dňu zverejnenia Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vo Vestníku verejného obstarávania. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako EUR, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene EUR.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom riešenia tejto zákazky je vypracovanie DUR, RPD, inžinierka činnosť a odborný autorský dohľad na jeden objekt zariadenia ambulantných služieb, ktorý je zložený z dvoch častí (domov sociálnych služieb - denná forma pre 10 prijímateľov soc. služieb a špecializované zariadenie - denná forma pre 10 prijímateľov sociálnych služieb) t.j. spolu pre 20 prijímateľov sociálnych služieb, vrátane riešenia ostatného okolia a zázemia. Objekt bude situovaný na stavebnom pozemku- (par.č.: 363/4, 363/8, 363/9, 363/10, 364/2, 364/6, 5957/28, 5957/45, 5957/85, 5957/83, 5957/84, 5957/87). podľa zákresu do katastrálnej mapy v grafickej časti Architektonickej štúdie a Príloha č. 1 a 2 - List vlastníctva č. 1490 čiastočný a Kópia z katastrálnej mapy, k.ú. Zákamenné. Predmet zákazky je rozdelený na štyri časti. Uchádzač musí predložiť ponuku na všetky štyri časti v zmysle členenia: Časť 1 a) Dokumentácia pre územné rozhodnutie vypracovaná v rozsahu pre realizáciu stavby, RPD b) Dokumentácia pre stavebné povolenie vypracovaná v rozsahu pre realizáciu stavby, RPD Časť 2 - Inžinierska činnosť pre územné rozhodnutie a stavebné povolenie stavby. Časť 3 - Inžinierska činnosť pre realizáciu stavby. Časť 4 - Súčinnosť spracovateľa projektu pre realizáciu stavby pri výstavbe – Odborný autorský dohľad –„OAD“ Obsah, rozsah a ďalšie potrebnosti dokumentácie sú bližšie špecifikované v prílohách tejto zákazky.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky je rozdelený na štyri časti. Uchádzač musí predložiť ponuku na všetky štyri časti zákazky. Zadávateľ neumožňuje predložiť variantné riešenie. Občasný autorský dohľad - OAD bude vykonávaný v rozsahu podľa požiadaviek obstarávateľa, ktorý môže čiastočne, alebo úplne obmedziť výkon OAD.