Vyhlásené obstarávanie

Projekt sprístupnenia lesných porastov na OZ Tatry II.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 305 807,12
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
1. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

a) § 34 ods. 1 písm. b) zákona zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia prác

Popis podmienky účasti:

Potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Minimálna požadovaná úroveň: Splnenie podmienky uchádzač preukazuje zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok. Jedná sa o stavebné práce rovnakého charakteru ako je predmet obstarávania, z ktorých minimálne jedna stavba musí byť v minimálnom objeme 1 000 000 € bez DPH. Za práce rovnakého charakteru ako je predmet zákazky sa považuje výstavba alebo rekonštrukcia inžinierskych stavieb. V prípade, ak uchádzač predkladá stavbu/ referenciu, ktorú realizoval ako člen združenia alebo skupiny dodávateľov, je povinný uviesť podiel/celkovú hodnotu prác, za ktorú zodpovedal/ realizoval vlastnými kapacitami. V prípade stavby, ktorej začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, je záujemca povinný preukázať potvrdením objednávateľa/odberateľa alebo iným dokladom, že požadovaná minimálna hodnota stavebných prác bola uskutočnená realizovaná v rozhodnom období.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cena spolu v EUR bez DPH za celý predmet zákazky (max 90 bodov): 1. Vyhodnotenie kritéria č. 1 prebehne na základe najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 2. Podkladom pre výpočet bodovej hodnoty bude cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH 3. Spôsob výpočtu bodovej hodnoty: Cena za celý predmet zákazky Pri hodnotení sa bude vychádzať z najnižšej ceny za celý predmet zákazky v EUR bez DPH, ktorej sa pridelí plný počet bodov a ostatným ponukám uchádzačov sa pridelí počet bodov podľa nasledovného vzorca: Body = [(cenamin / cenanávrh) * (bodymax)] 4. Takto vypočítané hodnoty bodov ostatných ponúk sa zaokrúhlia na dve desatinné miesta.

Výsledky

Projekt sprístupnenia lesných porastov na OZ Tatry II.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je stavebná práca, rekonštrukcia Lesnej cesty Račová, ktorá sa nachádza v k. ú. Oravský Podzámok a ktorá bola vybudovaná ako typ 1. kategórie 4,0/30 so šírkou vozovky 3,00 m a šírkou koruny vozovky 4,00 m s pôvodným živičným penetračným makadamom z asfaltu v celkovej dĺžke 5,865 km. Vozovka je s vyjazdenými koľajami a výtlkmi v niektorých miestach bez živičného krytu. Rekonštrukcia vozovky je navrhnutá po jednotlivých úsekoch podľa rozsahu poškodenia so živičným povrchom. Existujúca vozovka spevnená asfaltovým makadamom: vyspravenie hlbokých vyjazdených koľají a výtlkov zhutnenou štrkodrvinou, spojovací živičný nástrek PSA, vysprávka kamenivom obaleným živicou. Alt ACp16-II (ABH), spojovací živičný nástrek PSA, kryt z betónu asfaltového po zhutnení II. triedy ACo11-II (ABS) Množstvá, hrúbky a plochy záležia od vytipovaných úsekov predmetnej vozovky. Odvodnenie je v priečnom smere zabezpečené priečnym pri živičnom kryte 3 % sklonom vozovky obojstranným strechovitým v priamkach a dostredným sklonom v oblúkoch. V pozdĺžnom smere pre bezpečné odvedenie povrchových vôd bude slúžiť existujúca odvodňovacia priekopa (ktorú bude potrebné vyčistiť). Existujúce rúrové priepusty z betónových rúr DN 600 mm a DN 800 mm budú vyčistené a na vtokoch a výtokoch budú zhotovené čelá hrúbky 0,60 m z upraveného lomového kameňa na maltu cementovú s vyškárovaním maltou cementovou. Nové hospodárske priepusty z betónových rúr DN 400 mm spolu s betónovými čelami budú zriadené v počte 8ks. Presné množstvo a rozsah zákazky vyplýva z projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov. Stavebné práce budú financované z Programu rozvoja vidieka SR 2014-2022 z podopatrenia 4.3 – Podpora na investície do infraštruktúry súvisiacej s vývojom, modernizáciou alebo a prispôsobením poľnohospodárstva a lesného hospodárstva – operácia E: Investície týkajúce sa infraštruktúry a prístupu k lesnej pôde.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.