Vyhlásené obstarávanie

Výstroj - Obuv poľná


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
9 508 333,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18800000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo obrany SR, Úrad pre investície a akvizície, Za kasárňou 3, 832 47 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej vo všetkých podmienkach účasti len " zákon o verejnom obstarávaní"). Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) až f) zákona o verejnom obstarávaní jedným z nasledujúcich spôsobov: a) podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní, b) zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov podľa § 152 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, c) podľa § 152 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní zápisom alebo potvrdením o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu EÚ, ktoré je rovnocenné zápisu do zoznamu hospodárskych subjektov podľa § 152 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, d) iným rovnocenným dokladom. Bližšie informácie vzťahujúce sa k požiadavkám na splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady k verejnej súťaži sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/496192 a/alebo https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/496192 (záložka na hornej lište „Dokumenty zákazky“).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

1. Vzorky tovarov - podmienka účasti určená podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 1. ZVO. 2. Certifikáty alebo potvrdenia s jasne identifikovateľnými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu - podmienka účasti určená podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 2. ZVO. Podmienky účasti týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti a doklady na ich preukázanie podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní, ako aj požiadavky verejného obstarávateľa na minimálnu úroveň technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 38 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní sú podrobnejšie uvedené v súťažných podkladoch k verejnej súťaži. Súťažné podklady k verejnej súťaži sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/496192 a/alebo https://evo.isepvo.sk/evoportal/vyhladavanie-zakaziek/detail/496192 (záložka na hornej lište „Dokumenty zákazky“). Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona o verejnom obstarávaní môžu uchádzači predbežne nahradiť podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní aj Jednotným európskym dokumentom (ďalej len ,,JED"), spĺňajúcim náležitosti podľa § 39 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, t. j. obsahujúcim aktualizované vyhlásenie hospodárskeho subjektu, že: a) neexistuje dôvod na jeho vylúčenie. b) poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré nahradil JED. Požiadavky na vyhotovenie, predloženie JED a ďalšie podrobnosti a informácie vzťahujúce sa k JED sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Poradie uchádzačov bude určené vzostupne podľa výšky navrhnutých cien od najnižšej ponúknutej ceny po najvyššiu ponúknutú cenu za predmet zákazky. Úspešným vo verejnej súťaži bude ten uchádzač, ktorý sa v poradí hodnotených ponúk umiestnil na prvom mieste, t. j. ktorý navrhol najnižšiu cenu celkom za predmet zákazky (cena celkom uvedená v doklade „Návrh na plnenie kritérií na vyhodnotenie ponúk“ predloženom uchádzačom podľa požiadaviek verejného obstarávateľa).
  • Najnižšia cena sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za predmet zákazky vypočítaných a vyjadrených podľa súťažných podkladov k verejnej súťaži (Oddiel B.1 Spôsob určenia ceny súťažných podkladov).
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena t. j. cena celkom za predmet zákazky vypočítaná a vyjadrená v mene EUR s DPH podľa súťažných podkladov (Oddiel B.1 Spôsob určenia ceny) zaokrúhlená na 2 desatinné miesta.
  • Ponuky uchádzačov sa budú vyhodnocovať na základe najnižšej ceny v súlade s § 44 ods. 3 písm. c) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uzavretie rámcovej dohody určujúcej podmienky zadávania zákaziek na kúpu a dodanie obuvi poľnej určenej pre potreby výkonu služby príslušníkov Ministerstva obrany Slovenskej republiky a Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika na základe príkaznej zmluvy v sortimente podľa technickej špecifikácie a podrobného vymedzenia zákazky uvedeného v oddiele B.3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov: topánky členkové zimné výberové, topánky do sťažených klimatických podmienok vysokohorské, topánky pilotné, topánky poľné, topánky poľné letné, topánky poľné letné béžové, topánky pre špecialistov polovysoké béžové, topánky pre špecialistov polovysoké zelené, vložky do topánok poľných. Súčasťou predmetu zákazky je aj dodanie návrhu kodifikačných údajov na tovar predmetu zákazky v súlade so STANAG 4177 a podľa zákona č. 11/2004 Z. z. o obrannej štandardizácii, kodifikácii a štátnom overovaní kvality výrobkov a služieb na účely obrany v znení neskorších predpisov a vyhlášky Ministerstva obrany Slovenskej republiky č. 476/2011 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o metodike spracúvania návrhu kodifikačných údajov, o programovom vybavení na spracúvanie návrhov kodifikačných údajov, o návrhu kodifikačných údajov a o povinnostiach dodávateľa produktu v znení neskorších predpisov. Predpokladané množstvá obstarávaných tovarov predmetu zákazky: 1. Topánky členkové zimné výberové /pár/ 9 206 2. Topánky do sťažených klimatických podmienok vysokohorské /pár/ 3 290 3. Topánky pilotné /pár 1 200 4. Topánky poľné /pár/ 25 550 5. Topánky poľné letné /pár/ 23 999 6. Topánky poľné letné béžové /pár/ 10 000 7. Topánky pre špecialistov polovysoké béžové /pár/ 8 998 8. Topánky pre špecialistov polovysoké zelené /pár/ 24 603 9. Vložky do topánok poľných /pár/ 8 200 10. Topánky členkové zimné výberové – mierenková výroba /pár/ 25 11. Topánky do sťažených klimatických podmienok vysokohorské – mierenková výroba /pár/ 20 12. Topánky pilotné – mierenková výroba /pár/ 20 13. Topánky poľné – mierenková výroba /pár/ 280 14. Topánky poľné letné – mierenková výroba /pár/ 120 15. Topánky poľné letné béžové – mierenková výroba /pár/ 80 16. Topánky pre špecialistov polovysoké béžové – mierenková výroba /pár/ 39 17. Topánky pre špecialistov polovysoké zelené – mierenková výroba /pár/ 201

Doplňujúce informácie

Toto verejné obstarávanie je príležitostným spoločným verejným obstarávaním predmetu zákazky „Výstroj - Obuv poľná“ verejného obstarávateľa Ministerstvo obrany Slovenskej republiky, Námestie generála Viesta 2, 832 47 Bratislava, IČO: 30 845 572 a Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika, Demänová 393, 031 06 Liptovský Mikuláš, IČO: 37 910 337 podľa § 16 ods.1 a ods. 3 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Verejný obstarávateľ Ministerstvo obrany Slovenskej republiky, Námestie generála Viesta 2, 832 47 Bratislava, IČO: 30 845 572 je zodpovedný za zabezpečenie procesu tohto verejného obstarávania, výsledkom ktorého má byť uzatvorenie rámcovej dohody.