Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia športoviska v areáli 1. ZŠ v Žiari nad Hronom - Opakovanie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žiar nad Hronom
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
500 106,89
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45236110-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
16. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žiar nad Hronom, Š. Moysesa 46, 965 19 Žiar nad Hronom. Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať profesionálnu činnosť vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do živnostenských alebo obchodných registrov

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO: e) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. f) nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu – doloženým čestným vyhlásením Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO) spôsobom uvedeným v zákone o verejnom obstarávaní (napr. predložením dokladov podľa § 32 ods. 2 alebo zápisom v registri hospodárskych subjektov § 152 ZVO alebo v zápisom v obdobnom registri iného členského štátu). Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklad podľa predchádzajúceho odseku, a to konkrétne doklad o oprávnení, ktorým sa preukazuje, že je oprávnený dodať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktoré sú predmetom zákazky, nakoľko je verejný obstarávateľ oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu (portál: oversi.gov.sk). Vyplnené čestné vyhlásenie uchádzač predkladá (§ 32 ods. 1 písm. f) v nadväznosti na ods. 2 písm. f) V prípade preukázania podmienky účasti osobného postavenia zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ich zaradenie bude trvať len do doby platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov. Záujemca je povinný najneskôr 7 kalendárnych dní pred skončením platnosti zápisu v zozname hospodárskych subjektov preukázať verejnému obstarávateľovi aktualizovaný zápis (napr. predložením žiadosti o aktualizovanie zápisu doručenej na UVO v zákonných lehotách).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: Uchádzač preukáže minimálne 1 úspešnú realizáciu stavebných prác (za predchádzajúcich päť rokov do vyhlásenia verejného obstarávania) rovnakého alebo podobného charakteru, pričom realizácia musí byť minimálne vo výške 200 000,- € bez DPH. V prípade realizácie zákazky mimo eurozóny bude prepočtovým kurzom pre zistenie hodnoty zákazky kurz príslušnej meny voči EUR mene, zverejnený ECB k 31.12. príslušného roka, v ktorom bola zákazka alebo jej konkrétna časť realizovaná. Uchádzač je povinný rozpočítať danú zákazku, podľa príslušných kurzov stanovených ECB v danom roku. Uvedenú požiadavku technickej a odbornej spôsobilosti preukáže uchádzač v súlade s § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. Odôvodnenie použitia tejto podmienky účasti: Verejný obstarávateľ potrebuje uskutočniť stavebné práce v krátkej lehote, čo si vyžaduje nasadenie a koordináciu väčšieho počtu pracovníkov. Vzhľadom na špecifickosť navrhovaných stavebných prác je nevyhnutné, aby úspešný uchádzač mal dostatočné skúsenosti s realizáciou rovnakých alebo podobných stavebných prác. Za práce podobného charakteru sa považuje aj realizácia multifunkčného ihriska alebo športoviska.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia celková cena za predmet zákazky v EUR vrátane DPH (zaokrúhlená na dve desatinné miesta)

Výsledky

Rekonštrukcia športoviska v areáli 1. ZŠ v Žiari nad Hronom - Opakovanie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia športoviska v areáli I. ZŠ, ktorá sa nachádza na ulici Dr. Janského č. 2 v Žiari nad Hronom. Projekt rieši požiadavku investora, ktorou sú stavebné úpravy športového areálu základnej školy v Žiari nad Hronom. Dispozičné riešenie vychádza z požiadaviek investora. Hlavný vstup na plochu areálu je navrhnutý zo západnej strany. Pri športovej stavbe je architektonické riešenie dané navrhnutým športovým povrchom – plochy navrhnutého športoviska budú disponovať umelým športovým povrchom – UMELÝ VODOPRIEPUSTNÝ a VODONEPRIEPUSTNÝ POLYURETÁNOVÝ ŠPORTOVÝ POVRCH hr.13mm a PRÍRODNÝ TRÁVNIK. Pre modernizáciu športovej plochy dôjde k zhrnutiu trávnatej plochy na ktorej bude vybudovaný nový bežecký ovál a viacúčelové ihriská, workout zóna, prístupové komunikácie a nový mobiliár. Na ostatnej ploche (cca 1,5m po obvode oválu) dôjde k zatrávneniu prírodným trávnikom. Bližšie informácie sú uvedené v prílohe č. 1 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.