Vyhlásené obstarávanie

Servisná zmluva a aplikačná podpora webového portálu elektronických služieb Bratislavskej samosprávy“ – dvojkolová súťaž (1. kolo)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
72261000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Február 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Február 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
online
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti: podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb, z ktorého bude vyplývať, že v období predchádzajúcich 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval min. 1 zákazku, ktorej predmetom bolo poskytovanie služieb podpory, údržby a/alebo rozvoja informačného systému založeného na technológii MS.NET. Zoznam poskytnutých služieb musí obsahovať: - meno a adresu odberateľa/objednávateľa, - podrobný opis realizovaných zákaziek (z ktorého bude zrejmé, že ide o zákazky na poskytovanie služieb podľa vyššie uvedenej definície), - termín poskytnutia služby (plnenia zmluvy), - kontaktné údaje osoby odberateľa/objednávateľa, kde je možné si tieto údaje overiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti: podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO uchádzač preukáže, že na plnenie zákazky disponuje minimálne 2 zodpovednými osobami, ktoré majú aspoň 2 roky praktických skúseností so správou informačného systému integrovaného na min. 2 externé systémy v prostredí MS.NET s min. počtom 1000 aktívnych používateľov. Uvedené záujemca preukáže prostredníctvom životopisu príslušnej zodpovednej osoby podľa vzoru uvedeného v Prílohe č. 4 tejto výzvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cenové kritérium bude predmetom 2. kola súťaže, ktoré nebude zverejnené vo Vestníku verejného obstarávania

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ má záujem na poskytovaní servisných služieb súvisiacich s prevádzkovaním informačného systému, na základe ktorého poskytuje svoje elektronické služby tak, aby bola zabezpečená spoľahlivosť a dostupnosť tohto informačného systému a diela vytvoreného v zmysle zmluvy o dielo č. MAGTS1400158 zo dňa 10.10.2014 (ďalej len „Dielo“) a to v takom rozsahu, aby bola garantovaná vysoká úroveň poskytovaných služieb a efektívny spôsob odstraňovania prípadných chýb informačného systému (ďalej aj „IS“) a Diela. Rovnako má verejný obstarávateľ záujem na ďalšom rozvoji a úprave IS a Diela podľa jeho potrieb a podľa potrieb mestských častí. Verejný obstarávateľ v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) v znení neskorších predpisov poskytuje svoje elektronické služby na portáli esluzby.bratislava.sk v spolupráci so 17 mestskými časťami. Predmetom zákazky je servisná a aplikačná podpora elektronických služieb a rozvoj informačného systému a Diela na základe zadania verejného obstarávateľa a zabezpečenie dostupnosti služieb pre obyvateľov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky sa nachádza v Prílohe č. 1 tejto výzvy a obchodné podmienky realizácie predmetu zákazky v Prílohe č. 2 tejto výzvy. Verejnému obstarávateľovi bola licenčnou zmluvou č. MAGBO2100083 zo dňa 09.09.2021 udelená licencia na používanie diela vytvoreného v zmysle zmluvy o dielo č. MAGTS1400158 zo dňa 10.10.2014 (ďalej len ako „Dielo“). Licenčná zmluva č. MAGBO2100083 zo dňa 09.09.2021: https://zverejnovanie.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700026&id=78579 Zmluva o dielo č. MAGTS1400158 zo dňa 10.10.2014: https://zverejnovanie.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700026&id=30146 Súčasťou dokumentov potrebných na vypracovanie ponuky sú zdrojové kódy časti Diela, ktoré sú dôvernými informáciami podľa § 22 ods. 4 ZVO. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že neponúka neobmedzený, úplný a priamy prístup k tejto časti dokumentov potrebných na vypracovanie ponuky. Z uvedeného dôvodu bude zadávanie zákazky realizované v 2. kolách - 1. kolo: predkladanie žiadostí o účasť, 2. kolo: predkladanie konečných ponúk. Obe kolá budú realizované ako samostatne vyhlásené zákazky prostredníctvom IS EVO, pričom 1. kolo bude zadané ako zákazka s nízkou hodnotou so zverejnením vo Vestníku verejného obstarávania a následne 2. kolo bude zadané ako zákazka s nízkou hodnotou bez zverejnenia vo Vestníku verejného obstarávania. Opatrenia, ktoré sa vyžadujú na ochranu dôverných informácií a informácie, ako možno získať prístup ku zdrojovým kódom časti Diela, ako aj postup pri predkladaní žiadostí o účasť, sú uvedené v bode 9. a 12. tejto Výzvy.

Doplňujúce informácie

Kolo č. 1 – predkladanie žiadostí o účasť V rámci prvého kola budú záujemcovia predkladať žiadosť o účasť, ktorá pozostáva z nasledovných dokumentov: a) žiadosť o sprístupnenie zdrojových kódov (príloha č. 4) – elektronicky, b) doklady potrebné pre vyhodnotenie podmienok účasti (pozri bod 10. tejto výzvy) – elektronicky a c) dohoda o utajení (príloha č. 5) – v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ následne vyzve na predloženie konečných ponúk tých záujemcov, ktorí a) v lehote na predloženie žiadostí o účasť doručia verejnému obstarávateľovi doklady a dokumenty v súlade s bodom 12. tejto výzvy spôsobom požadovaným verejným obstarávateľom a súčasne b) preukážu splnenie podmienok účasti podľa bodu 10. tejto výzvy (ďalej len „vybraný záujemca“ alebo spolu „vybraní záujemcovia“). Záujemcovi, ktorý nesplní podmienky pre sprístupnenie zdrojových kódov uvedené vyššie, verejný obstarávateľ oznámi nesplnenie podmienok pre sprístupnenie zdrojových kódov spolu s odôvodnením. Uvedený záujemca nebude vyzvaný na predloženie konečnej ponuky. Kolo č. 2 – predkladanie konečných ponúk Vybraní záujemcovia budú vyzvaní prostredníctvom IS EVO na uzavretie dohody o utajení (príloha č. 5). Po nadobudnutí účinností dohôd so všetkými vybranými záujemcami verejný obstarávateľ sprístupní naraz všetkým vybraným záujemcom zdrojové kódy a vyzve ich na predloženie konečnej ponuky, a to v lehote nie kratšej ako 5 pracovných dní. Zdrojové kódy časti Diela verejný obstarávateľ sprístupní odoslaním prístupu na e-mailovú adresu uvedenú v Žiadosti o sprístupnenie zdrojových kódov podľa Prílohy č. 4 tejto výzvy.