Vyhlásené obstarávanie

Vzdelávacie materiály pre školenie zamestnancov verejnej správy - e- learning


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
877 997,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
80521000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
10. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
on-line otváranie ponúk v zmysle Opisu otvárania ponúk. Viac informácií v súťažných podkladoch v časti V. Otváranie ponúk, vyhodnocovanie splnenia podmienok účasti a vyhodnocovanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO - Údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo odbornej kvalifikácii osôb zodpovedných za poskytnutie služby

Popis podmienky účasti:

Bližšia špecifikácia podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti je uvedená v časti A.2 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO - Zoznam poskytovaných služieb

Popis podmienky účasti:

Bližšia špecifikácia podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti je uvedená v časti A.2 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia celková cena za predmet zákazky vyjadrená v EUR s DPH (ďalej aj „cena“) podľa časti A.3 týchto súťažných podkladov Maximálny počet bodov (60) sa pridelí ponuke uchádzača s najnižšou navrhovanou celkovou cenou za predmet zákazky vyjadrenou v EUR s DPH Hodnotenie tohto kritéria pri ostatných ponukách sa vyjadrí ako podiel najnižšej navrhovanej celkovej ceny za predmet zákazky v EUR s DPH platnej ponuky a navrhovanej celkovej ceny za predmet zákazky v EUR s DPH príslušnej vyhodnocovanej ponuky a prenásobený maximálnym počtom bodov za uvedené kritérium - tzn. 60 bodov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky realizovanej v rámci implementácie Reformy č. 5 Skvalitnenie vzdelávania a zabezpečenie spôsobilosti v oblasti KIB (Plán obnovy a odolnosti, Komponent 17: Digitálne Slovensko) je zabezpečiť zvýšenie úrovne znalostných štandardov v oblasti kybernetickej bezpečnosti špecifikovaných skupín zamestnancov verejnej správy na požadovanú úroveň vzdelania prostredníctvom vytvorenia a zároveň dodania príslušných vzdelávacích materiálov v elektronickej (digitálnej) forme, ktorú sú bližšie špecifikované v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ uplatnil prípravné trhové konzultácie (ďalej len „PTK“) podľa § 25 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj „ZVO“). Odkaz na zverejnené záznamy z prípravných trhových konzultácií s účastníkmi trhu k predmetnej zákazke (odkaz je potrebné kopírovať): Oznámenie o začatí PTK a ostatné dokumenty: https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2024/02/Oznamenie-o-zacati-PTK_.pdf https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2024/02/Priloha-c.-1-Okruh-otazok-k-PTK.pdf https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2024/02/Priloha-c.-2-Formular-na-prihlasenie-sa-do-PTK.pdf https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2024/02/Priloha-c.-3-Opis_vzdelavacie-materialy-e_learning-KB.pdf Záznam z PTK: https://mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2024/02/Zaznam-z-PTK.pdf

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.