Vyhlásené obstarávanie

Diagnostické súpravy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
739 103,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33141625-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
21. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
23. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/501133
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia podľa § 33 ZVO sa nachádzajú v časti A.2 Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia podľa § 34 ZVO sa nachádzajú v časti A.2 Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú dodávky tovaru – diagnostické súpravy, ktorú sa skladajú z reagencií na vyšetrenie kardiomarkerov (myoglobín, hsTnT, NTproBNP), zápalových markerov (CRP, PCT, IL 6), markera diagnostiky vírusovej hepatitídy B (HBsAg) a markerov funkcie obličiek a štítnej žľazy (kreatinín, TSH) na analyzátoroch Cobas 6000, Cobas e411. 1. CREP Gen.2, 250Tests, cobas c, Integra Predpokladané množstvo : 500 ks 2. CRP4, 250T, cobas c 311/501/502,Integra Predpokladané množstvo : 380 ks 3. HBsAg G2 Elecsys cobas e 100 V2 Predpokladané množstvo : 80 ks 4. IL 6 Elecsys cobas e 100 V2 Predpokladané množstvo : 130 ks 5. Myoglobin STAT Elecsys cobas e 100 Predpokladané množstvo : 130 ks 6. PCT Brahms-Roche Elecsys cobas e100 V2.1 Predpokladané množstvo : 300 ks 7. proBNP G2 Elecsys cobas e 100 V2.1 Predpokladané množstvo : 250 ks 8. TnT hs STAT Elecsys cobas e100 V2.1 Predpokladané množstvo : 300 ks 9. TSH Elecsys cobas e 200 V2 Predpokladané množstvo : 50 ks Uvedené množstvá sú predpokladané na 36 mesiacov. Nie sú pre obstarávateľskú organizáciu záväzné a budú sa konkretizovať podľa individuálnych objednávok – v závislosti od požiadaviek Pracoviska klinickej biochémie na oddelení laboratórnej medicíny. Ponuka uchádzača musí spĺňať kompletný sortiment a všetky nižšie definované požiadavky na predmet zákazky. V prípade že ponuka nespĺňa akúkoľvek z požiadaviek uvedených v tomto opise alebo neobsahuje akúkoľvek z požadovaných položiek, nebude zaradená do vyhodnotenia a uchádzač bude vylúčený z vyhodnocovania ponúk tejto súťaže. Súvisiace služby a požiadavky : - Výroba reagencií musí byť v súlade s ISO normami - Návody k používaniu budú v slovenskom jazyku - Bezpečnostné listy budú dodané s prvou dodávkou reagencií - Potvrdenie /licencia/ o odbornej aplikačnej podpore vydané výrobcom - Možnosť vzdialenej správy /remote access/ pre online riešenie áno aplikačných či servisných problémov lekárskych prístrojov - Hotline – aplikačná podpora a riešenie urgentných požiadaviek áno prostredníctvom vzdialeného prístupu do 2 hodín počas prac dní od 7,00 -17,00 hod - Nástup pri riešení urgentných aplikačných a servisných požiadaviek do 48 hodín od nahlásenia Dodanie do nemocničnej lekárne: - Dodávky tovaru s teplotným monitoringom garantujúcim dodržanie správnej teploty a transportu tovaru - Garantovanie dodávok tovaru od doručenia objednávky do 5 pracovných dní

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.