Vyhlásené obstarávanie

Lesnícke práce v ťažbovom procese a pestovateľská činnosti na roky 2024 - 2027


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa Národného parku Veľká Fatra so sídlom v Martine
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 715 873,35
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77230000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Online https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/486161
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Časť 1. T_LC Blatnica, Necpaly, Turč. Teplice
Popis:
Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.1_Časť 1. T_LC Blatnica, Necpaly, Turč. Teplice Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 2. T_LC Ľubochňa, Čierňavy, Hubová
Popis:
Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.2_Časť 2. T_LC Ľubochňa, Čierňavy, Hubová Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 3. T_LC Rakytov
Popis:
Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.3_Časť 3. T_LC Rakytov Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 4. T_LC Staré Hory
Popis:
Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.4_Časť 4. T_LC Staré Hory Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 5. T_Procesor lanovka
Popis:
Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.5_Časť 5. T_Procesor lanovka Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 6. P_LC Blatnica, Necpaly, Turč. Teplice
Popis:
Pestovateľské činnosti Lesnícke služby na účely tohto verejného obstarávania predstavujú súbor prác, zahrňujúcich čistenie plôch od zvyškov po ťažbe, obnovu lesa sadbou, následnú starostlivosť o mladé lesné porasty ich ochranou proti burine, zveri a ich výchovu prerieďovaním a odstraňovaním nežiaducich drevín z porastu za účelom ich skvalitnenia a stability. Túto základnú starostlivosť doplňujú práce v ochrane lesa, zamerané na prevenciu a priamu obranu proti škodlivým činiteľom, práce na odstraňovaní inváznych bylín a drevín, ostatné pestovateľské práce, a práce na udržiavaní lesnej dopravnej siete pre potreby realizácie pestovateľskej činnosti. Ide o odbornú činnosť, zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť produkčné, sociálne a ekologické funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky, uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch. Príloha č. 1.6_Časť 6. P_LC Blatnica, Necpaly, Turč. Teplice Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 7. P_LC Ľubochňa, Čierňavy, Hubová
Popis:
Pestovateľské činnosti Lesnícke služby na účely tohto verejného obstarávania predstavujú súbor prác, zahrňujúcich čistenie plôch od zvyškov po ťažbe, obnovu lesa sadbou, následnú starostlivosť o mladé lesné porasty ich ochranou proti burine, zveri a ich výchovu prerieďovaním a odstraňovaním nežiaducich drevín z porastu za účelom ich skvalitnenia a stability. Túto základnú starostlivosť doplňujú práce v ochrane lesa, zamerané na prevenciu a priamu obranu proti škodlivým činiteľom, práce na odstraňovaní inváznych bylín a drevín, ostatné pestovateľské práce, a práce na udržiavaní lesnej dopravnej siete pre potreby realizácie pestovateľskej činnosti. Ide o odbornú činnosť, zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť produkčné, sociálne a ekologické funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky, uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch. Príloha č. 1.7_Časť 7. P_LC Ľubochňa, Čierňavy, Hubová Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 8. P_LC Rakytov
Popis:
Pestovateľské činnosti Lesnícke služby na účely tohto verejného obstarávania predstavujú súbor prác, zahrňujúcich čistenie plôch od zvyškov po ťažbe, obnovu lesa sadbou, následnú starostlivosť o mladé lesné porasty ich ochranou proti burine, zveri a ich výchovu prerieďovaním a odstraňovaním nežiaducich drevín z porastu za účelom ich skvalitnenia a stability. Túto základnú starostlivosť doplňujú práce v ochrane lesa, zamerané na prevenciu a priamu obranu proti škodlivým činiteľom, práce na odstraňovaní inváznych bylín a drevín, ostatné pestovateľské práce, a práce na udržiavaní lesnej dopravnej siete pre potreby realizácie pestovateľskej činnosti. Ide o odbornú činnosť, zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť produkčné, sociálne a ekologické funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky, uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch. Príloha č. 1.8_Časť 8. P_LC Rakytov Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 9. P_LC Staré Hory
Popis:
Pestovateľské činnosti Lesnícke služby na účely tohto verejného obstarávania predstavujú súbor prác, zahrňujúcich čistenie plôch od zvyškov po ťažbe, obnovu lesa sadbou, následnú starostlivosť o mladé lesné porasty ich ochranou proti burine, zveri a ich výchovu prerieďovaním a odstraňovaním nežiaducich drevín z porastu za účelom ich skvalitnenia a stability. Túto základnú starostlivosť doplňujú práce v ochrane lesa, zamerané na prevenciu a priamu obranu proti škodlivým činiteľom, práce na odstraňovaní inváznych bylín a drevín, ostatné pestovateľské práce, a práce na udržiavaní lesnej dopravnej siete pre potreby realizácie pestovateľskej činnosti. Ide o odbornú činnosť, zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť produkčné, sociálne a ekologické funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky, uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch. Príloha č. 1.9_Časť 9. P_LC Staré Hory Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Názov:
Časť 10. Dodanie sadeníc
Popis:
Špecifické požiadavky na sadbový materiál Predmetom zákazky je dodávka sadeníc, ktoré spĺňajú kvalitatívne a technické podmienky materiálu a budú sa posudzovať podľa STN 48 22 11 a technickej špecifikácie (Parametre výsadbyschopného materiálu...). Sadenice musia spĺňať špecifikáciu podľa semenárskych oblastí a lesných vegetačných stupňov. Buk lesný – semenárska oblasť (vyhláška 501/2010) Stredoslovenská. 4, 5, 6 VS Smrekovec opadavý – semenárska oblasť (vyhláška 501/2010) Tatranská. 4,5,6 a 7 VS Smrek obyčajný - semenárska oblasť (vyhláška 501/2010) Fatransko-tatranská 4,5,6 a 7 VS Borovica lesná - semenárska oblasť (vyhláška 501/2010) Severoslovenská. 4,5,6 VS Jedľa biela - semenárska oblasť (vyhláška 501/2010) Severoslovenská a Stredoslovenská 4,5,6 a 7 VS Javor horský - (vyhláška 501/2010) nie je určená semenárska oblasť. 4,5,6 a 7 VS Brest horský - (vyhláška 501/2010) nie je určená semenárska oblasť. 4,5,6 a 7 VS Breza bradavičnatá - (vyhláška 501/2010) nie je určená semenárska oblasť. 4,5 a 6 VS Jaseň štíhly - (vyhláška 501/2010) nie je určená semenárska oblasť. 4,5 a 6 VS Osobitné požiadavky na plnenie: - Koreňový systém sadbového materiálu ošetrený antitranspirantom. - Doklad o pôvode sadeníc vrátane rastlinného pasu bude dodaný spolu so sadenicami. Príloha č. 1.10_Časť 10. Dodanie sadeníc Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 ZVO

Popis podmienky účasti:

Opis podmienky účasti je uvedený v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Ťažbový proces Predmetom zákazky je realizácia služieb v ťažbovom procese. Lesnícke služby predstavujú proces zahrňujúci výrub stromov, sústreďovanie dreva na odvozné miesto a manipuláciu drevnej hmoty na odvoznom mieste. Ide o odbornú činnosť zameranú na trvalo udržateľné hospodárenie v lesoch takým spôsobom a v takom rozsahu, aby sa uchovala ich biologická diverzita, odolnosť, produkčná a obnovná schopnosť, životnosť a schopnosť plniť funkcie lesov. Ide o diferencované hospodárenie v lesoch, pri ktorom sa zohľadňujú rozmanité prírodné, porastové, hospodárske, ekonomické a spoločenské podmienky a požiadavky uplatnené pri vyhotovení a realizácií programu starostlivosti o lesy a postupy podľa osobitných predpisov pri odstraňovaní následkov mimoriadnych okolností a nepredvídaných škôd na lesoch, s prioritizáciou cieľov pre lesné ekosystémy, ktoré zodpovedajú cieľom zadefinovaných pre Národný park Veľká Fatra v zmysle zákona č.543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny a v zmysle schválenej dokumentácie pre Národný park Veľká Fatra. Príloha č. 1.1_Časť 1. T_LC Blatnica, Necpaly, Turč. Teplice Nakoľko sa jedná o činnosti lesného hospodárstva nie je presne možné stanoviť predpokladané množstvo na pestovnú činnosť a činnosti v ťažbovom procese. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť položku predpokladané množstvo v rámci plnenia zmluvy pri zachovaní jednotkových cien.

Doplňujúce informácie

1. Počet uchádzačov nie je obmedzený 2. S uchádzačom, úspešným vo viacerých častiach, bude uzavretá zmluva len na dve z častí - ťažbového procesu a na dve z častí - pestovateľského procesu (to znamená, že jeden uchádzač môže vyhrať maximálne 4 časti ), okrem situácie podľa bodu 5. 3. V prípade, že bude uchádzač úspešný vo viacerých častiach, prednostne s ním bude zmluva uzavretá na časť, na ktorú neboli predložené iné ponuky. 4. Pokiaľ nenastane prípad podľa bodu 3., bude s uchádzačom uzavretá zmluva na maximálne dve z častí - ťažbového procesu a na dve z častí - pestovateľského procesu, v ktorých bol úspešný, podľa nasledovného postupu: a) vo všetkých častiach, v ktorých bol uchádzač úspešný, bude uzavretá zmluva prednostne na časti, v ktorých uchádzač ponúkol najväčšiu sumu, b) v ostatných častiach bude zmluva uzavretá s v poradí nasledujúcim uchádzačom, pokiaľ tento nebol úspešný v niektorej z predchádzajúcich častí. Ak tento prípad nastane, budú predmetné ponuky vyhodnotené podľa postupu v bode a) a na uzavretie zmluvy bude analogicky použitý postup podľa bodu b). 5. Pokiaľ uchádzač bude úspešný vo viacerých častiach, na ktoré neboli podané iné ponuky, bude s ním uzavretá zmluva na každú z týchto častí.