Vyhlásené obstarávanie

Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
133 296,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79713000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Marec 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Marec 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Pri otváraní ponúk bude osoba zodpovedná za vyhodnotenie ponúk postupovať podľa § 52 ods. 2 a ods. 3 ZVO. Prostredníctvom funkcionality IS EVO sprístupní všetkým uchádzačom ponuky „on-line“ to znamená, že bude vykonané otváranie ponúk funkcionalitou, ktorá zabezpečí automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk v jednom okamihu všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky prostredníctvom elektronického prostriedku. Systém IS EVO odošle notifikácie s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná zápisnica z otvárania ponúk. Notifikácia bude odoslaná do schránky správ na portáli ÚVO a na e-mail používateľa Ponuka uchádzača predložená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk sa elektronicky neotvorí.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 (Technická alebo odborná spôsobilosť) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti vo verejnom obstarávaní podľa § 34 (Technická alebo odborná spôsobilosť) ZVO musí uchádzač preukázať: Podmienka účasti a) § 34, ods. 1, písm. m) - uchádzač predloží platnú licenciu SBS b) § 34, ods. 1, písm. m) - uchádzač predloží doklad alebo prehlásenie o vlastnom PCO (pult centrálnej ochrany), resp. o uzatvorení zmluvy s prevádzkovateľom PCO

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky sa budú vyhodnocovať podľa § 44 ZVO - na základe najnižšej ceny. Verejný obstarávateľ stanovil 1 kritérium na vyhodnotenie ponúk: a) „Najnižšia cena za celý predmet zákazky spolu s PES v EUR bez DPH“ Uchádzač vo svojej ponuke predloží vyplnený návrh na plnenie kritérií podľa prílohy č. 1 tejto výzvy. Podkladom pre vyplnenie je príloha č. 3: Podrobná cenová ponuka, v ktorom sa vypĺňajú len „žltozvýraznené“ bunky. Pravidlá pre uplatnenie a spôsob vyhodnotenia kritéria sú nasledujúce: a) Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží najnižšiu cenu za celý predmet zákazky v EUR bez DPH. b) Ako druhý v poradí sa umiestni uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží druhú najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR bez DPH. c) Poradie sa uplatní úmerne na ďalších uchádzačov. V prípade rovnosti predložených cenových ponúk predmetu zákazky budú vyzvaní tí uchádzači, ktorí predložili najnižšie cenové ponuky, aby ich v lehote nie kratšej ako jeden pracovný deň upravili smerom nadol, prípadne potvrdili ich aktuálnu výšku. Úspešným sa stane uchádzač s najnižšou cenovou ponukou po uplynutí danej lehoty. Verejný obstarávateľ vyhodnocuje ponuky na základe objektívnych kritérií na vyhodnotenie ponúk, ktoré súvisia s predmetom zákazky a sú uvedené vyššie, s cieľom určiť pre neho ekonomicky najvýhodnejšiu ponuku.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečovanie strážnej služby a jednotlivých úloh s tým súvisiacich, ktoré sú uvedené v opise predmetu zákazky a v návrhu zmluvy, v areáli dielní Regionálneho strediska lesnej techniky OZLT vo Vranove nad Topľou, Tehelná 999, Vranove nad Topľou. Súčasťou poskytovania strážnej služby je aj služba Pochôdzkový elektronický systém (PES). Bližšia špecifikácia položky: Pochôdzkový elektronický systém na zdokumentovanie pochôdzky strážnika na každom objekte výkonu strážnej služby a zabezpečenie servisnej činnosti na inštalované technické riešenie. Podmienky poskytovania služby: a) inštalácia technického zariadenia, ktoré je schopné on-line prenášať správy na server dodávateľa o výkone činnosti fyzických osôb Poskytovateľa b) technické zariadenie musí zaznamenávať údaje o pochôdzkovej činnosti c) poskytovanie údajov zodpovedného zamestnancovi verejného obstarávateľa za účelom výkonu kontroly pochôdzkovej činnosti d) zabezpečenie servisu zabezpečenie servisnej činnosti na inštalované technické riešenie. Minimálne technické požiadavky pochôdzkového elektronického systému: a) Technické riešenie pozostáva z: • Inštalovaných zariadení Databázy na serveri • Prenosových zariadení a objektu. b) Pochôdzkový elektronický systém musí byť on-line prepojený so serverom, na ktorý sa bude napojený cez PC poverená osoba zodpovedná za kontrolu výkonu obchôdzok prostredníctvom grafického nadstavbového systému. c) Možnosť pripojenia elektronického zabezpečovacieho systému, kamerového systému a systému kontroly vstupu. d) Pochôdzkový elektronický systém musí umožniť plánovať výkon jednotlivých obchôdzok pričom nedodržanie času obchôdzky inštalovaný systém vyhlási ako alarm a odošle povereným osobám prostredníctvom e-mailu, resp. sms správy hlásenie. e) Pochôdzkový elektronický systém musí byť vybavený tiesňovým tlačidlom.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.