Vyhlásené obstarávanie

Zhodnotenie biologicky rozložiteľného odpadu zo záhrad (BRO)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Odvoz a likvidácia odpadu v skratke: OLO a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 393 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky na mieste (systém JOSEPHINE) a v čase uvedenom v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania. Miestom „on-line“ sprístupnenia ponúk je webová adresa: https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk. On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. Všetky prístupy do tohto „on-line“ prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len “ZVO”).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

V zmysle § 34 ods. 1 písm. j) ZVO preukáže uchádzač technickú a odbornú spôsobilosť údajmi o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má uchádzač alebo záujemca k dispozícií na uskutočnenie stavebných prác alebo na poskytnutie služby. K bodu 1) - § 34 ods. 1 písm. j) ZVO Uchádzač preukáže, že na plnenie predmetu zákazky má k dispozícii miesto odovzdania odpadu a/alebo miesto zhodnotenia odpadu, ktorého kapacita je min. 35 000 t počas celého trvania rámcovej dohody (36 mesiacov). Uchádzač predloží rozhodnutie o udelení súhlasu podľa §97 ods. 1 písmeno c) Zákona o odpadoch na prevádzkovanie zariadenia na zhodnocovanie odpadu a zároveň preukáže v súhlase kód nakladania R3 Recyklácia alebo spätné získavanie organických látok, ktoré nie sú používané ako rozpúšťadlá (vrátane kompostovania a iných biologických transformačných procesov) pre biologicky rozložiteľný odpad (20 02 01) alebo predloží rozhodnutie a udelení súhlasu podľa §97 ods. 1 písmeno d) pre odpad biologicky rozložiteľný odpad (20 02 01) a zároveň rozhodnutie o udelení súhlasu podľa § 97 ods. 1 písm. c) Zákona o odpadoch na prevádzkovanie zariadenia na zhodnocovanie odpadu a zároveň preukáže v súhlase kód nakladania R3 Recyklácia alebo spätné získavanie organických látok, ktoré nie sú používané ako rozpúšťadlá (vrátane kompostovania a iných biologických transformačných procesov) pre biologicky rozložiteľný odpad (20 02 01). Minimálna požadovaná úroveň štandardov Kapacita v rozhodnutí/ v rozhodnutiach o udelení súhlasu spolu (v prípade viacerých miest zhodnotenia) min 11 666 t ročne pre miesto/pre miesta zneškodnenia odpadu v prípade, že miesto odovzdania odpadu je zhodné s miestom zhodnotenia odpadu. Kapacita v rozhodnutí/ v rozhodnutiach o udelení súhlasu spolu (v prípade viacerých miest zhodnotenia ) min 11 666 t ročne pre miesto/pre miesta zhodnotenia odpadu v prípade, že miesto odovzdania odpadu je zhodné s miestom zhodnotenia odpadu a zároveň kapacita min 11 666 t ročne v rozhodnutí o udelení súhlasu pre miesto odovzdania odpadu v prípade, že miesto odovzdania odpadu nie je zhodné s miestom zhodnotenia odpadu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritérium na vyhodnotenie ponúk: Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk v rámci predmetu zákazky je celková cena za predmet zákazky v EUR bez DPH, určená v súlade s týmito súťažnými podkladmi a v zmysle prílohy č.2 týchto súťažných podkladov.

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je odber, zhodnotenie biologicky rozložiteľného odpadu (BRO) zo záhrad a verejných priestranstiev. BRO je verejným obstarávateľom odoberaný z rodinných domov (z hnedých zberných nádob), zo zberného dvora a externých zákazníkov dopravovaný dopravovaný je špeciálnymi vozidlami alebo vo veľkokapacitných kontajneroch oprávnenej osobe na zber a/alebo zhodnotenie. BRO je zatriedený podľa katalógu odpadov číslo 20 02 01 a obsahuje trávu, lístie, burinu a konáre do 7 cm. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky sa nachádza v Príloha č. 1 Opis predmetu zákazky. Ďalšie požiadavky na predmet zákazky súvisiace s týmto opisom, vrátane podmienok plnenia, sa nachádzajú v Rámcovej zmluve. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom, aby si pozorne prečítali podmienky plnenia Rámcovej zmluvy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.