Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie stravovania elektronickou stravnou kartou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Akadémia umení v Banskej Bystrici
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
52 516,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
24. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Akadémia umení v Banskej Bystrici, Kollárova 22, Banská Bystrica - elektronická platforma
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZoVO – doklad nie je potrebné predkladať - overí verejný obstarávateľ. Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) ZoVO – uvedenú podmienku uchádzač preukáže doloženým čestným vyhlásením podľa prílohy č.1 výzvy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena celkom v EUR vrátane DPH. 1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za dodanie celého predmetu zákazky v EUR vrátane DPH. 2. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za dodanie predmetu zákazky. 3. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za dodanie predmetu zákazky podľa bodu 2 tejto časti súťažných podkladov, vyjadrených v EUR vrátane DPH, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol za dodanie predmetu obstarávania najnižšiu cenu.

Opis obstarávania

Zabezpečenie stravovania zamestnancov objednávateľa prostredníctvom elektronických stravných kariet v stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov dodávateľa, ktorí sú oprávnení tieto služby poskytovať a disponujú vhodným platobným terminálom. Elektronickou stravovacou poukážkou sa rozumie stravná poukážka vydaná v elektronickej forme, prostredníctvom ktorej je zabezpečené stravovanie zamestnancov objednávateľa, pričom finančná hodnota jednej elektronickej stravovacej poukážky/jednotky je vo výške 6,00 eur a je asociovaná ku Stravnej karte s osobitnými ochrannými prvkami, ktorou sa zabezpečuje bezhotovostná platba čipom alebo čipom pre bezkontaktnú platbu. Držiteľom karty bude zamestnanec. Poskytovanie predmetu zmluvy/dohody musí byť v súlade s ustanovením § 152 ods. 2 zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov a zákona č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Predpokladaný počet stravných jednotiek za rok : 8753 ks Predpokladaný počet stravných kariet: 42 ks Stravná karta obsahuje ochranné vizuálne a technické prvky proti falšovaniu a zneužitiu Stravná karta obsahuje názov a logo dodávateľa, poučenie pre držiteľa karty, platnosť minimálne po dobu kontraktu resp. 12 mesiacov Stravná karta obsahuje meno držiteľa karty Stravná karta umožňuje bezkontaktné použitie

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.