Vyhlásené obstarávanie

ZsNH20/2024 nákup a dodanie čistiacich a hygienických potrieb pre potreby Správy ciest BSK


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
44 536,37
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39830000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
9. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Apríl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Apríl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
elektronická platforma
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • SPÔSOB URČENIA CENY: Uchádzačom navrhovaná cena za dodanie/uskutočnenie/zhotovenie požadovaného predmetu zákazky, uvedená v ponuke uchádzača, bude vyjadrená v eurách (EUR). V cene za dodanie/poskytnutie/uskutočnenie celého predmetu zákazky uvedenej v ponuke uchádzača budú započítané všetky náklady uchádzača súvisiace s realizáciou predmetu zákazky (napr. dopravné náklady, režijné náklady, mzdové náklady a pod.). Cena musí zahŕňať všetky náklady uchádzača na riadne dodanie/poskytnutie/uskutočnenie predmetu zákazky. Ak je uchádzač identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento uchádzač nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z. z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z. z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z. z. Uchádzač uvedie cenu zaokrúhlenú na 2 desatinné miesta. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len DPH), navrhovanú cenu uvedie v zložení: - navrhovaná cena bez DPH - navrhovaná cena vrátane DPH Ak uchádzač nie je platiteľom DPH, na túto skutočnosť upozorní. Verejný obstarávateľ bude ponúknutú cenu považovať za konečnú. V prípade, ak uchádzač ku dňu predkladania ponuky nie je platcom DPH, avšak po uzatvorení zmluvného vzťahu sa ním stane, nemá nárok na zvýšenie celkovej ceny predmetu zákazky, t. j. v prípade zmeny postavenia uchádzača na platcu DPH, je ním predložená celková cena konečná a nemenná a bude považovaná za cenu na úrovni s DPH.
  • Verejný obstarávateľ posúdi v rámci vyhodnocovania ponúk ponuky uchádzačov, ktoré boli zaradené do vyhodnotenia. Verejný obstarávateľ bude hodnotiť ponuky uchádzačov podľa kritéria: Celková cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH Úspešný bude ten uchádzač, ktorý predloží/požaduje najnižšiu (celkovú) cenu za dodanie/poskytnutie/uskutočnenie predmetu zákazky v EUR s DPH. Poradie uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne od 1 po x, kde x je počet uchádzačov.
  • SPÔSOB UPLATNENIA HODNOTIACICH KRITÉRIÍ A SPÔSOB URČENIA CENY

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup čistiacich a hygienických potrieb pre všetky strediská SCBSK, na obdobie 3 roky. Predpokladaný termín uzavretia Rámcovej zmluvy je máj 2024 – máj 2027. Osobitné požiadavky na predmet zákazky a na uchádzača: Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar, ktorý bude zodpovedať slovenským normám a normám EÚ. Záručné doby pre jednotlivé druhy tovarov tvoriacich predmet zmluvy sú stanovené platnou legislatívou SR na minimálne dva (2) roky. Množstvá v tejto Rámcovej zmluve nie sú záväzné, ale sú variabilné, za predpokladu, že nebude presiahnutá celková čiastka predmetu zákazky. Záväzné sú teda jednotkové ceny a celková cena. 3. Miesto dodania predmetu zákazky Dodávateľ zabezpečí dodanie tovaru na nasledovné adresy obstarávateľa: Stredisko Senec: Pezinská č. 36, 903 01 Senec Stredisko Malacky: Hlboká 679/31, 901 01 Malacky Stredisko Pezinok: Šenkvická č. 10, 902 01 Pezinok Stredisko Bratislava: Čučoriedková 6, 827 12 Bratislava 4. Hlavné podmienky financovania predmetu zákazky a platobné podmienky: Predmet zákazky bude financovaný z rozpočtu prostriedkov verejného obstarávateľa. Platobné podmienky – na základe faktúry, splatnosť faktúry je 30 dní po doručení tovaru. 5. Podrobný rozpis požadovaných tovarov je uvedený v prílohe č. 3 Návrh na plnenie kritérií. Viac informácii je uvedených v prílohách súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

6 OBSAH PONUKY 6.1 Ponuka predložená uchádzačom bude obsahovať:  Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti (osobné postavenie), uvedených v bode 4.1 týchto podmienok zákazky,  vyplnený a oprávnenou osobou podpísaný Návrh na plnenie kritérií podľa Prílohy 2 týchto podmienok súťaže. Ocenenú prílohu č. 2 zaslať vo formáte pdf. aj xls.  vyplnené a oprávnenou osobou podpísané OBCHODNÉ PODMIENKY PLNENIA PREDMETU ZÁKAZKY spolu s prílohami, podľa Prílohy 3 týchto podmienok súťaže. 6.2 V prípade podpisu ponuky, alebo dokumentov oprávnenou osobou s výnimkou štatutára, verejný obstarávateľ požaduje listinu (splnomocnenie) preukazujúcu oprávnenie tejto osoby konať v mene uchádzača. 6.3 Uchádzač predložením ponuky preukazuje súhlas so všetkými podmienkami zákazky. 6.4 Platnou ponukou je ponuka, ktorá obsahuje náležitosti uvedené v bode 6 Výzvy, neobsahuje žiadne obmedzenia alebo výhrady, ktoré sú v rozpore s požiadavkami a podmienkami uvedenými vo Výzve a neobsahuje také skutočnosti, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi.