Vyhlásené obstarávanie

Spotrebný a špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Východoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 222 689,97
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33141200-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Apríl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Východoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s., riaditeľstvo - zasadacia miestnosť, Ondavská 8, 040 11 Košice
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
Časť č. 1 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na intravazálne roztrhateľné zavádzače bez hemostatického uzáveru pre štandardné účely zavádzania kardiostimulačných elektród
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na intravazálne roztrhateľné zavádzače bez hemostatického uzáveru pre štandardné účely zavádzania kardiostimulačných elektród. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 2 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na operačné sety používané pri implantácii trvalého a dočasného kardiostimulátora, kardioverter – defibrilátora a slučkového rekordéra pri elektrofyziologickom vyšetrení a pri katétrovej ablácii
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na operačné sety používané pri implantácii trvalého a dočasného kardiostimulátora, kardioverter – defibrilátora a slučkového rekordéra pri elektrofyziologickom vyšetrení a pri katétrovej ablácii. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 3 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu kompatibilné s 3D mapovacím systémom EnSite Precision, EnSite X s kompletným príslušenstvom vrátane káblov
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu kompatibilné s 3D mapovacím systémom EnSite Precision, EnSite X s kompletným príslušenstvom vrátane káblov. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na multipolárne (10 polárne) 7F ovládateľné mapovacie katétre určené pre mapovanie pravej predsiene a koronárneho sinu, s dĺžkou 90 cm a s dosahom oblúka až 55 mm pre uľahčený vstup do ústia koronárneho sínusu, s možnosťou ... (pokračovanie textu uvedené v doplňujúcich informáciách)
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na multipolárne (10 polárne) 7F ovládateľné mapovacie katétre určené pre mapovanie pravej predsiene a koronárneho sinu, s dĺžkou 90 cm a s dosahom oblúka až 55 mm pre uľahčený vstup do ústia koronárneho sínusu, s možnosťou fixácie zakrivenia rotačným mechanizmom, vrátane príslušenstva, spojovacích káblov a incízneho krytia. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na multipolárne (10 polárne) 5F fixné mapovacie katétre určené pre mapovanie pravej predsiene a koronárneho sínusu, s použiteľnou dĺžkou 65 a 90 cm, vrátane príslušenstva, spojovacích káblov a incízneho krytia
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na multipolárne (10 polárne) 5F fixné mapovacie katétre určené pre mapovanie pravej predsiene a koronárneho sínusu, s použiteľnou dĺžkou 65 a 90 cm, vrátane príslušenstva, spojovacích káblov a incízneho krytia. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu kompatibilné s 3D mapovacím systémom Carto
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu kompatibilné s 3D mapovacím systémom Carto. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 7 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu so špeciálnou konštrukciou katétrov, s Pt-Ir elektródami vyrobenými bez použitia lepidla, s príslušenstvom vrátane spojovacích káblov
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu so špeciálnou konštrukciou katétrov, s Pt-Ir elektródami vyrobenými bez použitia lepidla, s príslušenstvom vrátane spojovacích káblov. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 8 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu so špeciálnou konštrukciou katétrov zabezpečujúcou dobrú manipulovateľnosť a stabilitu katétrov, s príslušenstvom spojovacích káblov
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektrofyziologické katétre pre diagnostiku a liečbu porúch srdcového rytmu so špeciálnou konštrukciou katétrov zabezpečujúcou dobrú manipulovateľnosť a stabilitu katétrov, s príslušenstvom spojovacích káblov. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 9 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektródy pre dočasnú kardiostimuláciu s nafukovacím balónikom
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektródy pre dočasnú kardiostimuláciu s nafukovacím balónikom. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 10 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na kryoablačné balónikové a mapovacie katétre všetkých polomerov pre cirkulárnu kryoabláciu s cieľom izolácie pulmonálnych žíl (vrátane špeciálnych zavádzačov pre zavádzanie katétrov do ľavej predsiene) za použitia ... (pokračovanie textu uvedené v doplňujúcich informáciách)
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na kryoablačné balónikové a mapovacie katétre všetkých polomerov pre cirkulárnu kryoabláciu s cieľom izolácie pulmonálnych žíl (vrátane špeciálnych zavádzačov pre zavádzanie katétrov do ľavej predsiene) za použitia systému Cryocath a ablačné katétre všetkých zakrivení a rozmerov distálnej elektródy pre fokálnu katétrovú kryoabláciu pomocou chladiaceho systému Cryocath, vrátane príslušenstva, spojovacích káblov a incízneho krytia. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 11 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na kvadripolárne termosenzorové preplachové ablačné katétre v rôznych zakriveniach vrátane katétrov s rýchlym chladením vďaka použitiu špeciálnych materiálov s vysokou tepelnou difúziou a 6 termosenzormi pre ... (pokračovanie textu uvedené v doplňujúcich informáciách)
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na kvadripolárne termosenzorové preplachové ablačné katétre v rôznych zakriveniach vrátane katétrov s rýchlym chladením vďaka použitiu špeciálnych materiálov s vysokou tepelnou difúziou a 6 termosenzormi pre presnejšie snímanie teploty ako aj schopnosťou regulácie teploty v reálnom čase, umožňujúcej používať vysoký RF výkon pri zachovaní bezpečnosti pre pacienta, vrátane príslušenstva, spojovacích káblov a incízneho krytia. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 12 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na ovládateľné multipolárne diagnostické katétre s rotačne symetrickou rukoväťou a s ovládaním push-pull, ovládateľné termosenzorové ablačné katétre so zlatou distálnou ablačnou elektródou vrátane príslušenstva ... (pokračovanie textu uvedené v doplňujúcich informáciách)
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na ovládateľné multipolárne diagnostické katétre s rotačne symetrickou rukoväťou a s ovládaním push-pull, ovládateľné termosenzorové ablačné katétre so zlatou distálnou ablačnou elektródou vrátane príslušenstva a spojovacích káblov. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 13 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na bioptonické kliešte umožňujúce biopsiu myokardu
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na bioptonické kliešte umožňujúce biopsiu myokardu. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 14 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na ovládateľné katétre umožňujúce intrakardiálnu echokardiografiu kompatibilné s echokardiografickým prístrojom zn. Siemens
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na ovládateľné katétre umožňujúce intrakardiálnu echokardiografiu kompatibilné s echokardiografickým prístrojom zn. Siemens. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Názov:
Časť č. 15 - Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektroporačný elektrofyziologický set
Popis:
Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na elektroporačný elektrofyziologický set. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena za predpokladané množstvo MJ v EUR s DPH v príslušnej časti predmetu zákazky.

Opis obstarávania

Špeciálny zdravotnícky materiál pre invazívnu diagnostickú a intervenčnú elektrofyziológiu s osobitným zreteľom na intravazálne roztrhateľné zavádzače bez hemostatického uzáveru pre štandardné účely zavádzania kardiostimulačných elektród. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a prílohách k súťažným podkladom.

Doplňujúce informácie

1, Verejný obstarávateľ požaduje splnenie osobitných požiadaviek na predmet zákazky. Ich splnenie preukazuje uchádzač predložením dokladov uvedených v časti C. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

2, Uchádzač je viazaný svojou ponukou od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk až do uplynutia lehoty viazanosti ponúk, ktorá uplynie dňa 31.10.2024.

3, Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO v platnom znení.

4, Informácie týkajúcich sa prípravnej trhovej konzultácie k predmetnému

obstarávaniu sú uverejnené v príslušnej zákazke na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/50416/summary

5, Uchádzač, s ktorým bude podpísaná zmluva musí byť pred jej podpisom zapísaný v Registri partnerov verejného sektora, v prípade ak to bude relevantné v súlade s platnou legislatívou.

6, Výsledkom tohto postupu verejného obstarávania bude uzatvorenie Rámcovej dohody s jedným účastníkom bez opätovného otvorenia súťaže v príslušnej časti predmetu zákazky.

7, Verejný obstarávateľ požaduje predloženie ponuky na minimálne jednu časť predmetu zákazky. V rámci jednej časti musí uchádzač predložiť ponuku na všetky položky.

8, Spisové číslo tohto oznámenia je VZ/07666/OVO/2024.