Vyhlásené obstarávanie

Obnova a realizácia nového Vodorovného dopravného značenia


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Prešov
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
28 416,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233141-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
3. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
9. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://www.isepvo.sk/
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti, týkajúce sa osobného postavenia.

Popis podmienky účasti:

1. Uchádzač musí preukázať splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu vo vzťahu k predmetu zákazky, na ktorú predkladá uchádzač ponuku (v prípade, že takáto informácia je uvedená vo verejne dostupnom a bezplatnom elektronickom registri, oprávnenie si overí verejný obstarávateľ). 2. Uchádzač musí preukázať splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. 3.Uchádzač musí preukázať, že u neho neexistuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. konflikt záujmov podľa § 23 zákona o verejnom obstarávaní nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami. Podmienky účasti uvedené v bode 1. až 3. môže uchádzač preukázať vyplneným čestným vyhlásením, ktoré tvorí Prílohu č. 3 výzvy. Týmto nie je dotknuté právo uchádzača preukázať podmienky účasti prostredníctvom zápisu v Zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní alebo inom ekvivalentnom zozname platnom v Európskej únii, ak tento zápis preukazuje požadovanú skutočnosť. Ak má uchádzač sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva doklad uvedený v prvej odrážke tohto bodu výzvy, alebo nevydáva ani rovnocenné doklady a zároveň nepožiadal o zápis do Zoznamu hospodárskych subjektov na území Slovenskej republiky, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia prác na vodorovnom značení pozemných komunikácií a parkovísk. Obnova a zhotovenie Vodorovného dopravného značenia / ďalej VDZ / pozdĺžnych čiar, priečnych čiar, plošných značiek a symbolov. Táto obnova a realizácia nového VDZ sa týka vybraných ulíc, lokalít a parkovacích zón v meste Prešov. Celková obnova a realizácia VDZ bude rozdelená do dvoch etáp:

Prvá etapa je plánovaná na mesiace máj až jún, naplánované sú lokality, vybrané ulice a parkovacie zóny v meste Prešov.

Druhá etapa je plánovaná na mesiace júl až október, a to pri zavádzaní nových parkovacích zón v meste Prešov



Ďalšie podrobnejšie informácie sú uvedené vo výkaze výmer (Príloha č. 4 tejto výzvy).



Zhotoviteľ bude pri plnení predmetu zákazky postupovať s odbornou starostlivosťou. Zaväzuje sa dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy a technické normy.

Zhotoviteľ zodpovedá za ochranu miesta plnenia, za jeho zabezpečenie, označenie dočasným dopravným značením, ako aj za škody vzniknuté porušením svojich povinností podľa § 373 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník.

Zhotoviteľ bude vykonávať plnenie bez vylúčenia cestnej premávky na dotknutej pozemnej komunikácii, len s jej čiastočným obmedzením. Zhotoviteľ sa zaväzuje zabezpečiť všetky nevyhnutné opatrenia na dosiahnutie minimálnych obmedzení v cestnej premávke.

Dočasné dopravné značenie potrebné na označenie miesta plnenia obstará a dopraví na miesto použitia zhotoviteľ, ktorý zabezpečí jeho osadenie v súlade so zákonom NR SR č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vyhláškou MV SR č. 30/2020 Z. z. o dopravnom značení a vyhláškou MV SR č. 9/2009 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zhotoviteľ zodpovedá aj za udržiavanie dočasného dopravného značenia a jeho odstránenie po ukončení plnenia.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.