Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Spojená škola, Jána Vojtaššáka 13, Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
17 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
20. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie po dobu 12 mesiacov na odberné miesto (OM) špecifikované odberateľom vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku odberateľa na OM a zabezpečenie distribúcie podľa predmetu zákazky v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam PDS. Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie formou združenej dodávky, zabezpečenie distribučných služieb a zodpovednosti za odchýlky v čase od 00:00 hod. SEČ dňa 01.09.2024 do 24:00 hod. SEČ dňa 1.9.2025.

- Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb musí zodpovedať technickým podmienkam a musí byť v súlade s platnými právnymi predpismi SR v platnom znení ( zákon č. 251/2012 Z.z. o energetike , vyhláška ŔSO č. 423/2013, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška ÚRSO č. 24/2013 Z.z)

Názov Položky:  1. Dodávka elektrickej energie

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Predpokladaný celkový rozsah spotreby elektrickej energie za OM od 1.9.2024 do 1.9.2025

Presne: 36000

Jednotka: kWh

- Technicke Vlastnosti: Číslo OM / EIC kód OM

Hodnota/Charakteristika: 9792101 / 24ZSS9792101000V

Doplňujúce informácie

Miestom plnenie je odberné miesto odberateľa.

Dodávateľ garantuje okrem pravidelnej dodávky elektrickej energie do OM odberateľa, vrátane distribúcie aj prevzatie zodpovednosti za odchýlku, v kvalite elektrickej energie zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržanie platných právnych predpisov.

Dodávateľ sa zaväzuje bez prerušenia dodávať dohodnuté množstvo elektrickej energie v režime prenesenej zodpovednosti za odchýlku pre spotrebu v OM uvedeným odberateľom.

Nový dodávateľ zabezpečí na svoje náklady všetky právne kroky s pôvodným dodávateľom pri odpojení a zapojení špecifikovaného OM v distribučnej sieti. Zmenu dodávateľa vybavuje nový dodávateľ na základe splnomocnenia. Splnomocnenie na právne úkony spojené s procesom zmeny dodávateľa elektriny, spíšu medzi sebou zmluvné strany, v ktorom odberateľ dáva dodávateľovi plnú moc na tieto úkony.

Cena bude uhradená v mene EUR.

Celková cena musí zahŕňať všetky položky za dodávku elektriny, distribučné služby, prenos elektriny, distribúciu elektriny, systémové služby a ostatné položky, ako aj regulované položky, ktorých výška je určená podľa aktuálneho cenníka distribúcie príslušného PDS platného v čase predloženia ponuky a príslušných cenových rozhodnutí ÚRSO platných v čase predloženia ponuky, daň v zmysle Zákona o spotrebných daniach.

Dohodnutá cena môže byť zmenená len v prípade vzájomnej dohody zmluvných strán formou písomného dodatku, v prípadoch vyplývajúcich zo zmien všeobecne záväzných právnych predpisov alebo rozhodnutím ÚRSO. DPH, spotrebnú daň, prípadne iné aplikované dane si dodávateľ uplatní podľa všeobecne záväzných platných predpisov.

Ponúkaná celková cena bude predkladaná za celé predpokladané množstvo odberu počas trvania zmluvy, t.j. 36 000 kWh a vrátane všetkých poplatkov.

Fakturačné obdobie je kalendárny mesiac. Môže byť zálohová platba.

Množstvo predpokladanej odobratej elektriny je iba predpokladané.

Dodávateľ môže zvýšiť cenu, ak dôjde k odchýlke od predpokladanej spotreby pod 80% a nad 120% zmluvného množstva. Dohodnutá cena môže byť zmenená v prípadoch vyplývajúcich zo zmien všeobecne záväzných právnych predpisov alebo rozhodnutím ÚRSO. DPH, spotrebnú daň, prípadne iné aplikované dane si dodávateľ uplatní podľa všeobecne záväzných platných právnych predpisov.

Dodávateľ sa zaväzuje zabezpečiť prístup do príslušnej distribučnej sústavy.

Dodávateľ sa zaväzuje zabezpečiť distribúciu elektrickej energie v kvalite garantovanej technickými podmienkami prevádzkovateľa distribučnej sústavy,

Dodávateľ je povinný zabezpečiť dodávku elektrickej energie aj v prípade ak dôjde k predčasnému ukončeniu zmluvného vzťahu a to do doby, kým nebude zabezpečený prechod plnenia plynule na ďalšieho dodávateľa.

Odpojenie od zdroja elektrickej energie sa vylučuje.

Dodávateľ sa zaväzuje:

- zabezpečiť distribučné služby do OM objednávateľa do výšky maximálnej rezervovanej kapacity,

- zabezpečiť rezervované kapacity OM objednávateľa,

- zabezpečiť úpravu dohodnutej rezervovanej kapacity pre OM objednávateľa na žiadosť objednávateľa,

- zabezpečiť montáž, pripojenie alebo výmenu určeného meradla na OM odberateľa, zabezpečiť preskúšanie meradiel na žiadosť odberateľa.

Zmluvu je možné ukončiť kedykoľvek na základe dohody zmluvných strán.

Doklady, ktoré je dodávateľ povinný predložiť odberateľovi na preukázanie splnenia osobitných požiadaviek na plnenie všetkých kvalifikačných, odborných, technických a iných predpokladov pre riadne plnenie predmetu zákazky najneskôr do 7 kalendárnych dní od uzatvorenia zmluvy s odberateľom na adresu odberateľa (osobne, poštou, e-mailom):

- vyplnenú a dodávateľom podpísanú Kalkuláciu ceny v súlade s opisným formulárom, v ktorej uvedie podrobnú štruktúru ceny - podrobný spôsob výpočtu, ktorá bude záväzná a musí obsahovať všetky legislatívne náležitosti súvisiace s dodávkou elektrickej energie.