Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie PD - Informačné LED panely Transdev – elektrická NN prípojka


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
8 750,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
16. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
v sídle verejného obstarávateľa
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

a) podľa § 32 ods.1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní musí uchádzač preukázať, že je oprávnený uskutočňovať práce, poskytovať služby alebo dodávať tovar ako je predmet zákazky. Uvedené ustanovenie sa preukazuje v súlade s § 32 ods. 2 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. b) podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní musí uchádzač preukázať, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uvedené ustanovenie sa preukazuje v súlade s § 32 ods. 2 písm. f) doloženým čestným vyhlásením.(Príloha č.2) Uchádzač alebo záujemca nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 písm. e), nakoľko verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu. Uvedené platí iba v prípade, že uchádzač má sídlo alebo miesto podnikania v Slovenskej republike.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

a) podľa § 34 ods. 1 písm. g) sa technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť preukazuje údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov Odôvodnenie primeranosti podmienky účasti: Nakoľko sa jedná o špecifický predmet zákazky je nevyhnutné, aby uchádzač preukázal, že má potrebné vzdelanie/kvalifikáciu na uspokojivé plnenie tejto zákazky. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží osvedčenie - Autorizovaný stavebný inžinier, v kategórii pre konštrukcie inžinierských stavieb podľa aktuálne platnej legislatívy v SR, alebo ekvivalentom osvedčenia preukazujúcim predmetnú skutočnosť vydávaným v inom štáte ako SR.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Váha kritéria je 100%.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie - Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené vo výzve na predkladanie ponúk, súťažných podkladoch a ich prílohách.

Predmetom zákazky je zároveň vykonávanie odborného autorského dohľadu v zmysle zákona č. 138/1992 Z.z. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov. V prípade potreby vykonania obhliadky si ju môže záujemca vykonať samostatne, nakoľko sa jedná o voľne prístupné miesta.



A.

Vypracovať projektovú dokumentáciu (PD) pre vydanie ohlásenia drobnej stavby - prípojky (v rozsahu realizačného projektu = DSR)

PD bude obsahovať o. i. aj návrh dočasného a trvalého dopravného značenia a doprav. Zariadenia

- Štandardy (kvalitatívne požiadavky nových konštrukcií, materiálov) ktoré budú v priestore požadované, budú predložené zo strany Mesta Nitra v čase prvých konzultácií na vstupnej konzultácií k PD.

- Za štandardy sa považujú stupne možného prevedenia vonkajšieho vybavenia, ktoré vplývajú na profesie. Stupne by sa dali identifikovať ako 1.) ekonomické, 2.) štandardné, 3.)nadštandardné, a môžu mať značný vplyv na celkové náklady stavby. Pre tento projekt sa uvažuje s 2. stupňom – štandardné.

- Projektant zabezpečiť inžiniersku činnosť v rozsahu zabezpečenia vydania záväzných stanovísk správcov inžinierskych sietí, rozhodnutí, vyjadrení, súhlasov, posúdení alebo iných opatrení orgánov štátnej správy, obcí a iných organizácií dotknutých projektovanou stavbou a ich následné zapracovanie do projektovej dokumentácie tak, aby bolo možné stavbu realizovať a následne uviesť do užívania. Súhlasné stanoviská a vyjadrenia organizácií a správcov inžinierskych sietí dotknutých projektovanou stavbou budú súčasťou projektovej dokumentácie v príslušnej časti.

- Požadujeme: Rozpočet a výkaz výmer spracovať podľa dohodnutých podmienok na pracovných rokovaniach v rámci spracovávania projektu. Položkový rozpočet a výkaz výmer musia byť v zmysle kódov rozpočtových cenníkov, výkaz výmer musí obsahovať konkrétne výpočty množstiev jednotlivých položiek (dĺžky, plochy, kubatúry, množstvá).

- Požadujeme plán organizácie výstavby: Bude obsahovať zariadenie staveniska, potrebu energií počas výstavby, skladovanie stavebných materiálov a stavebných mechanizmov, potrebu prípadného oplotenia počas výstavby, náklady na prípadné bezpečnostné opatrenia, parkovaním vozidiel, skladovaním stavebných materiálov a mechanizmov a podobne. Súčasťou plánu organizácie výstavby bude aj časový plán výstavby vo forme harmonogramu. Riešenie prístupu na stavbu, dovoz a odvoz stavebného materiálu, prístup stavebných mechanizmov, organizácia dopravy pre potrebu realizácie stavby so všetkými jej súčasťami.



B.

- Projektant zabezpečí odborný autorský dohľad počas realizácie stavby až do ukončenia stavby.

- Zhotoviteľ sa zaväzuje vykonať odborný autorský dohľad na svoje náklady a na svoje nebezpečenstvo, podľa pokynov objednávateľa, STN EN, všeobecných záväzných predpisov a v termíne dohodnutom touto zmluvou.

- Výkon odborného autorského dohľadu bude podľa príloh aktuálneho sadzobníka UNIKA, minimálne však v tomto rozsahu:

o účasť na odovzdaní staveniska zhotoviteľovi stavby,

o dohľad nad dodržaním projektu s prihliadnutím na podmienky určené v ohlásení stavebných úprav s poskytovaním vysvetlení potrebných pre plynulosť stavby,

o sledovanie postupu výstavby z technického hľadiska a z hľadiska časového plánu výstavby,

o posudzovanie návrhov zhotoviteľa stavby na zmeny a odchýlky oproti PD z pohľadu dodržania technicko-ekonomických parametrov stavby, kvality výsledného riešenia, dodržania lehôt výstavby, prípadne ďalších a ukazovateľov,

o vyjadrenia k požiadavkám o väčšie množstvo výrobkov a výkonov oproti prerokovanej dokumentácii,

o v prípade, že skutkový stav nezodpovedá predpokladom v projektovej dokumentácii, navrhovanie technického riešenia vyvolanej zmeny,

o zaujíma stanovisko s vysvetlením a návrhom riešenia k prípadným vadám projektovej dokumentácie pri realizácii stavby,

o účasť na kontrolných dňoch počas realizácie stavby,

o účasť na odovzdaní a prevzatí stavby alebo jej časti



C.

- Predloženie Projektovej dokumentácie:

o v písomnej (tlačenej) forme v 6 vyhotoveniach,

o v elektronickej forme na elektronickom nosiči v 2 vyhotoveniach,

o grafickú časť vo formáte DWG v súradnicovom systéme S-JTSK,

o textovú časť, grafickú časť, tabuľkovú časť vo formátoch:

o PDF, WORD, EXCEL – a iné zdrojové súbory

o stanoviská dotknutých orgánov vo formáte PDF

o položkovitý rozpočet v PDF - a iné zdrojové súbory

o výkaz, výmer v XLS, PDF - a iné zdrojové súbory



- PD musí byť spracovaná v súlade so zákonom č. 50/76 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon) a vyhláškami MŽP SR č. 453/2000 Z. z. a č. 532/2002 Z. z., príslušnými STN, všeobecno-technickými požiadavkami na výstavbu, zákonom MŽP SR č.543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení noviel a príslušných vyhlášok a STN Zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní. Projekt bude plne rešpektovať platné zákony, normy. Štruktúru PD požadujeme vypracovať v zmysle príloh Sadzobníka pre navrhovanie cien projektových prác a inžinierskych činností, UNIKA.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.