Vyhlásené obstarávanie

Osobné motorové vozidlo Škoda Kodiaq alebo ekvivalent


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Národný inšpektorát práce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
36 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34110000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
22. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Osobné motorové vozidlo na prepravu osôb a tovaru na pozemných komunikáciách,

Názov Položky:  1. Osobné motorové vozidlo Škoda Kodiaq alebo ekvivalent

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: maximálny výkon

Maximum: 150

Minimum: 140

Jednotka: kW

- Technicke Vlastnosti: palivo

Hodnota/Charakteristika: motorová nafta

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia, ktorým je sídlo objednávateľa. Vrátane zaškolenia max. 3 osôb v rozsahu max. 1 hodiny.

Dodávateľ sa zaväzuje dodať riadne a včas osobné motorové vozidlo v súlade s bodmi opisného formulára, odsek technické vlastnosti bez vád, poškodenia alebo iného opotrebovania.

Objednávateľ určil rozsah technických parametrov predmetu zákazky na základe čoho žiada dodávateľov, aby nepredkladali cenové ponuky na motorové vozidlo s nižšími technickými parametrami. Dodávateľ je povinný dodať motorové vozidlo s rovnakými alebo vyššími technickými parametrami ako sú uvedené parametre v bodoch opisného formulára, odsek technické vlastnosti.

V kúpnej cene musí byť zahrnutá kompletná dodávka predmetu zákazky v zmysle technických vlastností vrátane všetkých súvisiacich služieb a prác (doprava, odskúšanie, odovzdanie dokladov na riadne užívanie) a záručný servis.

Dodávateľ sa zaväzuje poskytnúť  bezplatný záručný servis 12 mesiacov od podpisu zmluvy. Pravidelné servisné prehliadky predpísané výrobcom / výmena oleja, filtrov apod./ si počas platnosti záruky kupujúci hradí sám.

Dodacia lehota je 3 týždne od nadobudnutia účinnosti zmluvy.

V prípade, ak predmet zákazky nebude dodávateľom doručený riadne a včas, objednávateľ je oprávnený uplatniť zmluvnú pokutu vo výške 0,05 % z kúpnej ceny za každý deň omeškania. To platí aj v prípade nedodania alebo oneskoreného dodania dokladov, ktoré sú potrebné na prevzatie predmetu zákazky.

Zmluvná pokuta je splatná do 15 dní odo dňa doručenia výzvy na jej úhradu dodávateľovi.

Uplatnením sankcií a zmluvných pokút nie je dotknutý nárok na náhradu škody, ktorú svojím konaním, nekonaním spôsobil objednávateľovi dodávateľ.

Pri dodávke predmetu zákazky musí byť objednávateľovi oznámená dodávka do miesta plnenia najneskôr 1 deň pred doručením dodávky motorového vozidla.

Dodávateľ je oprávnený vystaviť faktúru po riadnom odovzdaní a prevzatí osobného motorového vozidla, ktoré spĺňa všetky parametre uvedené v opisnom formulári, odsek technické vlastnosti a požiadavky na jeho technické vybavenie v zmysle zmluvy. O prevzatí a odovzdaní osobného motorového vozidla bude vyhotovený odovzdávací a preberací protokol, ktorý potvrdia obe zmluvné strany a tento bude súčasťou vyhotovenej a doručenej faktúry.

Lehota splatnosti faktúry, ktorá musí spĺňať náležitosti daňového dokladu, je 30 dní odo dňa doručenia objednávateľovi na základe podpísaného odovzdávacieho a preberacieho protokolu oprávnenými zástupcami oboch zmluvných strán, t.j. dodávateľa a objednávateľa.

V prípade, ak faktúra nebude v súlade s príslušnými platnými právnymi predpismi, budú v nej uvedené nesprávne údaje, je to dôvod na odmietnutie faktúry objednávateľom a jej vrátenie na opravu alebo doplnenie. Nová lehota splatnosti začne plynúť až po preukázateľnom doručení novej faktúry objednávateľovi.

Nebezpečenstvo škody na predmete zákazky prechádza na objednávateľa okamihom jeho protokolárneho prevzatia od dodávateľa.

Škoda na predmete zákazky, ktorá vznikla po prechode jej nebezpečenstva na objednávateľa, nemá vplyv na povinnosť zaplatiť kúpnu cenu, ibaže ku škode došlo v dôsledku porušenia povinností dodávateľa.

Záručná doba začína plynúť odo dňa dodania predmetu zákazky, t.j. odo dňa protokolárneho prevzatia predmetu zákazky. Záručná doba neplynie po dobu, po ktorú objednávateľ nemôže užívať predmet zákazky pre jeho vady, za ktoré zodpovedá dodávateľ. Objednávateľ je povinný oznámiť dodávateľovi vady na predmete zákazky bez zbytočného odkladu po tom, čo vady zistil.

Ak ide o odstrániteľnú vadu, ktorú je možné opravou alebo výmenou vadnej súčasti odstrániť, má objednávateľ právo na jej bezplatné, včasné a riadne odstránenie. Záručná doba sa pri oprave predmetu zákazky automaticky predlžuje o dobu opravy t.j. o dobu, po ktorú dodaný predmet zákazky nemohol byť riadne využívaný v súlade s účelom jeho využitia. Ak dôjde k výmene predmetu zákazky, začne plynúť záručná doba znova od prevzatia nového predmetu zákazky. To isté platí, ak dôjde k výmene súčiastky predmetu zákazky, na ktorú bola poskytnutá záruka.

Objednávateľ požaduje predložiť podrobnú cenovú kalkuláciu (cena bez DPH, vyčíslenie DPH a cena s DPH - zaokrúhlenie na 2 desatinné miesta) do 2 pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy. V prípade, ak dodávateľ ku dňu predkladania ponúk nie je platcom DPH, avšak po uzatvorení zmluvy sa ním stane, nemá nárok na zvýšenie ceny za predmet zákazky o hodnotu DPH.

Dodávateľ sa zaväzuje predložiť objednávateľovi pri dodávke osobného motorového vozidla 2 ks kľúčov, technický preukaz, návod na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku, servisnú knižku, výbavu a príslušenstvo v rozsahu podľa bodu 1.2 opisného formuláru, odsek technické vlastnosti a povinnú výbavu vozidla v zmysle platnej legislatívy SR.

Pred prevzatím motorového vozidla a podpísaním preberacieho a odovzdávacieho protokolu/dodacieho listu dodávateľ umožní objednávateľovi (i) vykonanie vizuálnej kontroly ponúkaného motorového vozidla, (ii) odskúšanie funkčnosti a prevádzkyschopnosti dodaného vozidla a (iii) vykonanie skúšobnej jazdy na území v okruhu minimálne do 10 km od miesta plnenia. Na účely vykonania skúšobnej jazdy bude v nádrži dostatočné množstvo paliva, ktoré zabezpečí dodávateľ.

Dodávateľ dodá motorové vozidlo bez právnych vád, ktoré by bránili jeho riadnemu užívaniu.

Dodávateľ sa zaväzuje poskytnúť objednávateľovi bezplatne náhradné motorové vozidlo v rovnakej triede počas doby servisu predmetu zákazky v prípade vzniku poruchy nezavinenej objednávateľom, ktorej odstránenie by trvalo dlhšie ako 36 hodín.

Objednávateľ má právo odmietnuť prevzatie motorového vozidla, ak zistí pri jeho obhliadke akúkoľvek vadu, poškodenie, známky opotrebenia vozidla, prípadne iné vady alebo nedostatky.

V prípade, ak bude zistené, že motorové vozidlo nezodpovedá bodu 1.2 opisného formulára, odsek technické vlastnosti, objednávateľ si vyhradzuje právo motorové vozidlo neprevziať, a to bez nároku na akúkoľvek finančnú náhradu za náklady spojené s jeho dodaním.

V prípade, že vymedzenie predmetu zákazky, jeho opis alebo technické vlastnosti odkazujú na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, objednávateľ umožňuje ekvivalentné špecifikácie s technickými parametrami rovnakými alebo vyššími/lepšími ako je uvedené v popise technických vlastností tohto opisného formulára a s požadovaným príslušenstvom a výbavou.

V prípade ekvivalentného predmetu zákazky posudzuje splnenie ekvivalentnosti objednávateľ, a to na základe relevantných podkladov od dodávateľa, ktorý je povinný objednávateľovi riadne preukázať parametre ekvivalentného plnenia. V prípade, že nebude splnená podmienka ekvivalentnosti, je to dôvod na odstúpenie od zmluvy.

Ak dodávateľ poruší niektorú z povinností vyplývajúcich mu zo zmluvy podstatným spôsobom, je objednávateľ oprávnený požadovať odstránenie vád, a/alebo primeranú zľavu z kúpnej ceny a/alebo odstúpiť od zmluvy.

Voľbu medzi nárokmi (odstránenie vád a/alebo primeranú zľavu z kúpnej ceny a/alebo odstúpenie od zmluvy) objednávateľ oznámi dodávateľovi v písomnom oznámení vád predmetu zákazky alebo bez zbytočného odkladu po tomto oznámení.

Nedodržanie akejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v zmluve sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok a objednávateľ má právo odstúpiť od zmluvy.

Objednávateľ upozorňuje záujemcov, že v prípade, ak dodávateľ alebo niektorý z členov skupiny dodávateľov bude zaradený na zoznam negatívne hodnotených dodávateľov, môže odstúpiť od zmluvy v súlade s platnými OPET (čl. XVIII., 18.2, písm. e).

Zmluvné strany sa výslovne dohodli, že bez predchádzajúceho písomného súhlasu objednávateľa dodávateľ nie je oprávnený postúpiť alebo započítať akékoľvek pohľadávky (práva), ktoré vznikli podľa/na základe tejto zmluvy tretím osobám, ani sa dohodnúť s treťou osobou na prevzatí záväzkov (povinností) vyplývajúcich z tejto zmluvy. Právny úkon, ktorým budú pohľadávky (práva) postúpené v rozpore s týmto bodom, bude neplatný.

Zmluvné strany sa dohodli, že zmluvné vzťahy neupravené touto zmluvou sa budú riadiť ustanoveniami zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a ďalších platných právnych predpisov Slovenskej republiky.