Vyhlásené obstarávanie

Dodanie gastrotechnologických zariadení pre vybavenie kuchyne ZŠ


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Lamač
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
238 297,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39220000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky sa budú otvárať elektronicky v sídle verejného obstarávateľa. Uchádzačom, ktorí predložia ponuku určeným spôsobom komunikácie, budú cenové ponuky sprístupnené „on-line“ prostredníctvom funkcionality v systéme Josephine.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka technickej alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže technickú alebo odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní predložením zoznamu dodaných tovarov rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky za predchádzajúce 3 roky od vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej aj ako „rozhodné obdobie“), s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač splní túto podmienku účasti, ak preukáže, že v priebehu posledných 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania dodal tovary určené na vybavenie kuchýň zariadení spoločného stravovania (napr. školské jedálne, kuchyne v hoteloch a reštauráciách, podnikové kuchyne a pod.) v súhrnnej hodnote min. 350.000,00 EUR bez DPH, pričom aspoň jeden kontrakt (jedna skúsenosť uvedená v zozname) musí predstavovať dodanie zariadení v hodnote viac ako 150.000,00 EUR bez DPH za stanovené rozhodné obdobie. Bližšie informácie k tejto podmienke účasti sú uvedené v Súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena za predmet zákazky v EUR vrátane DPH. Rozhodovacie kritérium pre prípad zhody cenových ponúk jednotlivých uchádzačov v predbežnom poradí ponúk je najnižší súčet celkovej ceny za položky uvedené v „Prvej etape“ a celkovej ceny za servisnú prehliadku, transport, montáž, inštalačných materiálov a revízne správy týkajúcich sa „Existujúcich zariadení, ktorými už disponuje ZŠ“ podľa technickej špecifikácie uvedenej v prílohe súťažných podkladov.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie, doprava a montáž gastrotechnických zariadení do kuchyne školskej jedálne v budove Základnej školy na Malokarpatskom námestí 1, 84103 Bratislava – Lamač, a to v rozsahu podľa Súťažných podkladov a ich príloh.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude v tomto verejnom obstarávaní postupovať v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO.