Vyhlásené obstarávanie

DNS Nákup vozidiel pre ÚV SR


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 278 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34100000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ďalšie informácie sú uvedené v kapitole B. súťažných podkladov.
  • 1. Ponuky v konkrétnej zákazke sa môžu vyhodnocovať na základe: 1.1. najlepšieho pomeru ceny a kvality alebo 1.2. najnižšej ceny Kritériá na vyhodnotenie ponúk pre konkrétnu zákazku určí verejný obstarávateľ vo výzve na predkladanie ponúk v rámci zadávania konkrétnej zákazky. Presná formulácia kritérií na vyhodnotenie ponúk bude uvedená vo výzve na predkladanie ponúk v rámci zadávania konkrétnej zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom konkrétnych zákaziek zadávaných v zriadenom DNS bude nákup vozidiel, v rozsahu skupiny 341 podľa spoločného slovníka obstarávania (CPV). Predmet zákazky zahŕňa dodanie tovarov a súvisiace služby, vrátane služieb súvisiacich s dopravou do miesta dodania prepravnými prostriedkami dodávateľa a vyloženie tovaru v mieste dodania, prípadne iné súvisiace služby. S dodaním predmetu zákazky sa vyžaduje dodať aj príslušnú dokumentáciu, ktorá sa na tovar vzťahuje, t. j. technická dokumentácia od výrobcu, manuál pre obsluhu v slovenskom jazyku, záručné listy, Osvedčenie o evidencii vozidla, Osvedčenie o zhode vystavené výrobcom, ktorým potvrdzuje, že technické parametre vozidla spĺňajú bezpečnostné a environmentálne štandardy. Požaduje sa dodať iba nový tovar, nepoužívaný, nepoškodený, funkčný, bez zjavných vád, dodaný v kompletnom stave a v požadovanom množstve.

Cieľom zriadenia DNS a zadávania čiastkových zákaziek v DNS je vytvorenie platformy na flexibilné zadávanie zákaziek v súlade so ZVO v závislosti od reálnej potreby verejného obstarávateľa.

Výzva na predkladanie ponúk v rámci zadávania konkrétnej zákazky v zriadenom DNS bude obsahovať podrobnú špecifikáciu, množstvo, a tiež konkrétne miesto dodania, prípadne ďalšie potrebné informácie.

Do podrobnej špecifikácie predmetu zákazky v jednotlivých výzvach v rámci zriadeného DNS môžu byť integrované environmentálne požiadavky. Verejný obstarávateľ uplatňovaním zeleného verejného obstarávania podporuje udržateľné využívanie prírodných zdrojov, dosahovanie zmien v správaní, ktoré smeruje k udržateľnej výrobe a spotrebe, a tiež podnecuje inovácie.

Doplňujúce informácie

1. Dynamický nákupný systém je zriadený a prevádzkovaný elektronicky v informačnom systéme ERANET. Webové sídlo informačného systému ERANET, v ktorom je DNS zriadený je: https://vlada.eranet.sk/#/publicQualificationDetails/8

2. Záujemca o zaradenie do DNS je povinný zaregistrovať sa v systéme ERANET na URL adrese:

https://vlada.eranet.sk. Registrácia do systému ERANET je bezplatná.

3. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje prostredníctvom funkcionality systému ERANET.

4. Vzájomná komunikácia a dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať iba v slovenskom jazyku, príp. českom jazyku.

5. Záujemca môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určených verejným obstarávateľom jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO, ale verejný obstarávateľ ho následne vyzve na preukázanie splnenia podmienok účasti požadovanými dokladmi.

6. Verejný obstarávateľ nevyžaduje zábezpeku.

7. Podrobné informácie týkajúce sa zriadenia DNS a zadávania konkrétnych zákaziek sú uvedené v súťažných podkladoch a v ich prílohách.

8. Verejný obstarávateľ použije na zadanie konkrétnych zákaziek výzvy v rámci vytvoreného DNS § 58 - § 61 ZVO. Výzvu bude zasielať všetkým zaradeným záujemcom. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo meniť zmluvné podmienky v rámci konkrétnej výzvy na predkladanie ponúk.

8. Výsledkom zadávania konkrétnej zákazky v rámci zriadeného DNS bude uzavretie kúpnej zmluvy s úspešným uchádzačom. Výsledkom zadávania konkrétnej zákazky v rámci zriadeného DNS môže byť aj písomná objednávka, ktorú verejný obstarávateľ doručí úspešnému uchádzačovi.

9. Predmetné verejné obstarávanie nie je obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Do podrobnej špecifikácie predmetu zákazky v jednotlivých výzvach v rámci zriadeného DNS môžu byť integrované environmentálne požiadavky.



10. Pri vypĺňaní formuláru verejný obstarávateľ v kolónke (BT-50-Lot) - "Minimálny počet záujemcov, ktorí budú pozvaní do druhej fázy postupu" v sekcii "Časti", v bode "Informácie o obmedzenom počte záujemcov" uviedol číslo 5 z technických dôvodov. Počet záujemcov o zaradenie do DNS nie je obmedzený. Pri zadávaní každej konkrétnej zákazky, verejný obstarávateľ pošle výzvu na predkladanie ponúk súčasne všetkým záujemcom zaradeným do DNS.

11. Pri vypĺňaní formuláru verejný obstarávateľ v kolónke (BT-539-Lot) - "Typ kritéria na vyhodnotenie

ponúk" v sekcii "Časti", v bode "Kritériá na vyhodnotenie ponúk" uviedol "Cena" z technických dôvodov, nakoľko formulár neumožňuje uviesť kritériá na vyhodnotenie ponúk všeobecným spôsobom tak, aby boli v súlade s kapitolou B. súťažných podkladov.