Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie "Riešenie problémových úsekov na ceste II/520 (Nová Bystrica - Vychylovka)"


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Správa ciest Žilinského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
26 666,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
21. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Máj 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Máj 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa ciest Žilinského samosprávneho kraja, Martina Rázusa 104, 010 01 Žilina
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o VO: Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov v zmysle § 34 ods. 1 písm. a. zákona o VO, ktorým preukáže: Uskutočnenie minimálne jednej zákazky rovnakého alebo podobného charakteru služby ako je predmet zákazky v minimálnom objeme ako je predpokladaná hodnota zákazky. (alebo ekvivalent tejto hodnoty v inej mene). Služby rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky sú služby týkajúce sa vypracovania projektových dokumentácií na inžinierske - dopravné stavby – oporné múry s dĺžkou min. rovnakou ako predpokladaná dĺžka úpravy predmetného oporného múra. Podrobnejšie informácie sú v súťažných podkladoch v časti A2 Podmienky účasti uchádzačov

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o VO: Minimálna požadovaná úroveň: Uchádzač predloží údaje o technickej a odbornej spôsobilosti vykonávať činnosti, ktoré sú predmetom zákazky v súlade so zákonom č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov. Splnenie požadovaných predpokladov uchádzač preukáže predložením: a) dokladu o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) na projektovanie a výkon inžinierskej činnosti s príslušným oprávnením na činnosti na výkon projekčnej činnosti autorizovaný stavebný inžinier vydaného alebo notifikovaného podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov v osvedčenej kópii s originálom odtlačku pečiatky a s originálom podpisu odborne spôsobilej osoby alebo iný ekvivalentný doklad preukazujúci túto skutočnosť platný v EÚ. Uchádzač uvedie zodpovedného projektanta, pri ktorom preukáže nasledovné: • Osvedčenie o odbornej spôsobilosti autorizácia: stupňa I3 - Inžinier pre statiku stavieb (§ 5 ods. 1b (3)) so zameraním na statiku a dynamiku stavieb a stupňa I2 - Inžinier pre konštrukcie inžinierskych stavieb (§ 5 ods. 1b (2)) alebo stupňa I3 - Inžinier pre statiku stavieb (§ 5 ods. 1b (3)) so zameraním na statiku a dynamiku stavieb a stupňa A2 – Komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo - vykonávanie komplexných služieb a súvisiaceho technického poradenstva s výnimkou architektonických služieb so zameraním na dopravné stavby (§ 5 ods. 1a) zákona č. 138/1992 Zb. alebo ekvivalentný doklad. • účasť na min. 3 (troch) projektoch s rovnakým zameraním ako predmet zákazkky s dĺžkou jedného objektu, min. dĺžky podľa predpokladanej dĺžky úpravy predmetného oporného múru , v rámci ktorých vykonával ZP rovnakého predmetu zákazky (DSP v podrobnosti DRS, alebo DRS alebo DP, ktorého súčasťou je DRS). • Verejný obstarávateľ bude akceptovať splnenie požiadavky A.2.2 v odstavci 2a) dvoma rôznymi osobami/projektantami. Pri dokladovaní splnenia požiadaviek bude v tomto prípade požadované pri oboch osobách/projektantoch predložiť pre oboch- účasť na min. 3 (troch) projektoch s rovnakým zameraním ako predmet zákazkky s dĺžkou jedného objektu, min. dĺžky podľa predpokladanej dĺžky úpravy predmetného oporného múru , v rámci ktorých vykonával ZP rovnakého predmetu zákazky (DSP v podrobnosti DRS, alebo DRS alebo DP, ktorého súčasťou je DRS). Rovnako je potrebné predložiť zmluvný vzťah s uchádzačom, a teda či je zamestnanom. V prípade doloženia ekvivaletného osvedčenia Uchádzač bude musieť doložiť podklad o rozsahu tohto osvedčenia, aby sa mohlo adekvátne zhodnotiť, či je dané osvedčenie rovnocenným ekvivalentom kombinácie autorizácií I2+I3. Podrobnejšie informácie sú v súťažných podkladoch v časti A2 Podmienky účasti uchádzačov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie služieb týkajúcich sa vypracovania projektových dokumentácií (ďalej len PD: SO1-Oprava múru na II/520 v obci Nová Bystrica – Vychylovka, SO 02 – Rekonštrukcia MO 520-011 pre zabezpečenie zvýšenia bezpečnosti v oblasti, kde sa oporný múr a mostný objekt, ktorý je vo vlastníctve ŽSK, nachádza. Služby sa budú týkať vypracovania PD pre stavebné povolenie v rozsahu realizačnej projektovej dokumentácie (DSP/DRS).

Podrobnejšie informácie sú v Súťažných podkladoch v časti B1 Opis predmetu zákazky a v samostatnej prílohe Výkaz minimálneho rozsahu.



Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.