Vyhlásené obstarávanie

Služby mobilného operátora


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Technická univerzita vo Zvolene - Rektorát
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
75 342,10
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
29. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
5. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Služby mobilného operátora

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je poskytovanie komplexných, bezpečných, efektívnych a ekonomicky výhodných mobilných telekomunikačných a dátových služieb mobilného operátora (hlasové volania, SMS, MMS, internetové pripojenie v mobilných komunikačných zariadeniach) prostredníctvom jednotnej Virtuálnej Privátnej Siete (ďalej len „VPS“) a poskytovanie ďalších doplnkových služieb podľa potrieb verejného obstarávateľa.

- Ide o vytvorenie vnútropodnikovej siete pre SIM karty verejného obstarávateľa, pripojenie verejného obstarávateľa do verejnej telekomunikačnej siete, dátové služby poskytované prostredníctvom GSM siete a nákup komunikačných zariadení (mobilné telefóny, dátové zariadenia).

- Verejný obstarávateľ má v súčasnosti 184 aktívnych SIM kariet. V priebehu plnenia zmluvného záväzku sa môže rozsah poskytovaných služieb, na základe potrieb verejného obstarávateľa rozšíriť / znížiť počet používateľov SIM kariet pre hlasové aj dátové služby. Rovnako môže byť zmenený aj mesačný balík služieb, ktorý vychádza z využívania služieb za predchádzajúce obdobie, čím poskytovateľovi nevzniká automatický nárok na dodanie kompletného rozsahu predmetu zmluvy.

- Verejný obstarávateľ vykonáva pracovné činnosti aj v teréne a vyžaduje, aby poskytovateľ služieb mal zabezpečené pokrytie populácie Slovenskej republiky:

• pre mobilné hlasové služby - min. 90%

• pre mobilné dátové služby a internetu technológiou min. 4G a vyššou – min. 90%.

Názov Položky:  1. Služby mobilného operátora

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Paušál 1 – neobmedzené volania v rámci VPS + 100 SMS/MMS + internet v mobile 100 MB, po prečerpaní predplatených dát nebudú účtovné ďalšie poplatky za prenos dát, zníženie prenosovej rýchlosti na 128 KB/s

Presne: 43

Jednotka: ks/mesiac

- Technicke Vlastnosti: Požadovaný rozsah služieb:

Doplňujúce informácie

Vrátane dodania komunikačných zariadení a SIM kariet na miesto plnenia.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Objednávateľ požaduje zabezpečiť funkčnosť VPS v termíne od 24.06.2024. Do VPS požaduje zaradiť všetky SIM karty a to bez prerušenia funkčnosti existujúcich poskytovaných telekomunikačných služieb, tzn. zabezpečenie kontinuity poskytnutých služieb v prípade prenosu čísel, ak bude úspešný uchádzač iný než mobilný operátor poskytujúci služby pre verejného obstarávateľa v súčasnosti (prerušenie funkčnosti služby na nevyhnutný čas - t.j. počas výmeny SIM kariet v zariadeniach).

Objednávateľ si vyhradzuje právo považovať predpokladané množstvo za nezáväzné. Objednávateľ môže objednať alebo aktivovať aj nižší počet SIM kariet ako je predpokladaný resp. objednať nižší počet programov ako je uvedené. V prípade, že budú objednané nižšie množstvá ako sú predpokladané množstvá, nevzniká Dodávateľovi automaticky nárok na dodanie kompletného rozsahu predmetu zmluvy.

Objednávateľ si po dobu platnosti a účinnosti tejto zmluvy môže doobjednať ďalšie SIM karty a mobilné pripojenia do internetu podľa aktuálnych potrieb objednávateľa a za rovnakých zmluvných podmienok.

Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet po jednotlivých paušáloch do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy vrátane čestného vyhlásenia o úrovni pokrytia územia Slovenskej republiky sieťou mobilných hlasových služieb a mobilných dátových služieb a internetu, vyjadrenou v percentách, doplnené mapkou SR s graficky vyznačeným pokrytím územia oboch typov služieb, prípadne uvedením linku, na ktorom si verejný obstarávateľ túto skutočnosť vie overiť.

Cena musí byť uvedená vrátane všetkých nákladov súvisiacich s predmetom zákazky.

Celkovou cenou za plnenie predmetu zmluvy sa rozumie suma všetkých peňažných plnení, ktoré budú uhradené Objednávateľom Dodávateľovi za plnenie predmetu tejto zmluvy. Objednávateľ nie je povinný vyčerpať celý finančný limit uvedený v zmluve. Cena za predmet zmluvy zahŕňa všetky náklady Dodávateľa, súvisiace s plnením predmetu zmluvy, vrátane všetkých jednorazových, pravidelných poplatkov a poplatkov nad rámec poskytovaných služieb a poplatkov za spoplatnené služby, vyplývajúcich z plnenia predmetu zmluvy, ako aj nákladov za koncové zariadenia.

Objednávateľ uhradí cenu za poskytnuté telekomunikačné služby, mimo kúpnej ceny za dodané koncové zariadenia mobilnej komunikácie, na základe faktúry, ktorú Dodávateľ vystaví a odošle do 7 pracovných dní od ukončenia zúčtovacieho obdobia. Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej vystavenia.

Dodávateľ je povinný rozúčtovať faktúry na jednotlivé subjekty podľa určenia Objednávateľa.

Objednávateľ neposkytuje zálohy ani preddavky.

Zariadenie a jeho príslušenstvo musí byť nové, nepoužité. Originálny tovar zabalený v originálnych obaloch od výrobcov zariadení požadovaných značiek, spĺňajúci všetky znaky originálneho balenia daného výrobcu, neporušené, nepoškodené.

Bezplatné poskytnutie autorizovaného záručného servisu počas trvania záručnej doby tovaru - min.24 mesiacov. Vykonávanie záručného a mimozáručného servisu tovaru odborne kvalifikovanými osobami.

Objednávateľ požaduje aby Dodávateľ bezodkladne po uzavretí zmluvy, najneskôr však do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy, doručil (emailom) Objednávateľovi informáciu o kontaktnej osobe Dodávateľa pre oznamovanie reklamácií s uvedením informácií: meno a priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo.

Reklamáciu akejkoľvek závady je Objednávateľ povinný vykonať písomne a popísať závadu, príp. jej prejavy. Za písomnú formu sa pre účely reklamácii považuje aj zaslanie e-mailu na mailový kontakt, ktorý pre tieto prípady oznámi Dodávateľ Objednávateľovi.

Kúpna cena za dodané koncové zariadenia mobilnej komunikácie bude uhradená na základe faktúry, ktorú Dodávateľ vystaví a odošle do 7 pracovných dní od prevzatia zariadení Objednávateľom. Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa vystavenia faktúry.

Objednávateľ požaduje na obdobie platnosti Zmluvy HW budget vo výške 20 000 € s DPH. Uvedený HW budget bude Objednávateľ čerpať na nákup koncových mobilných zariadení z aktuálnej ponuky  mobilných zariadení dodávateľa, ktorá musí byť verejne prístupná na oficiálnej webovej stránke dodávateľa.

Pri čerpaní HW budgetu má Objednávateľ právo vyčerpať celkovú sumu, t. j. 20 000 € s DPH. Objednávateľ má právo HW budget minút kedykoľvek počas platnosti zmluvy, Termín dodania komunikačných zariadení z HW budgetu je do 7 pracovných dní od zadania objednávky Objednávateľom, v prípade dostupnosti zariadenia skladom. Objednávateľ nie je povinný vyčerpať celý objem HW budgetu.

Dodávateľ je povinný raz za štvrťrok počas plnenia zmluvy zaslať Objednávateľovi aktuálny stav HW budgetu.

Objednávateľ upozorňuje Dodávateľa, že k tejto zmluve už nebudú uzatvárané žiadne čiastkové zmluvy, dohody ani dodatky.

Nedodržanie požiadaviek na predmet zákazky alebo požiadaviek uvedených v osobitných požiadavkách na plnenie sa považuje za podstatné porušenie zmluvy a Objednávateľ má právo od zmluvy odstúpiť.

Zmluva sa uzatvára na dobu určitú v trvaní 36 mesiacov. Predpokladaná lehota plnenia predmetu zákazky od 24.06.2024 do 23.06.2027.