Vyhlásené obstarávanie

Priestor pred OD Jednota na Paulínskej ulici


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
759 445,46
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
20. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia. Uchádzač musí preukázať, že za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania uskutočnil min. jednu zákazku, predmetom ktorej boli stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru a rozsahu ako je predmet zákazky v hodnote minimálne 759.000,00 EUR bez DPH. Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakteru sa považujú stavebné práce súvisiace s realizáciou novostavby alebo rekonštrukciou dopravnej stavby – miestne komunikácie, kde súčasťou sú: pešie zóny, parky, chodníky, aleje). V prípade, že v rámci predložených referencií boli poskytované aj iné stavebné práce ako tie, ktoré sú predmetom zákazky, musí byť z dokladu pre objektívne posúdenie splnenia podmienok účasti zrejmá hodnota uskutočnených stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky. V prípade ak uchádzač predkladá/uvádza zmluvu, ktorej realizácia presahuje stanovené obdobie rokov, t.j. uskutočnenie stavebných prác (zmluvy) začalo pred piatimi rokmi, alebo nebolo skončené do vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej aj ako rozhodné obdobie), alebo zmluvu, ktorej realizácia začala pred viac ako piatimi rokmi od vyhlásenia verejného obstarávania, uchádzač v zozname uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť stavebných prác, ktoré boli realizované v požadovanom rozhodnom období. V prípade, ak uskutočnenie stavebných prác realizoval záujemca ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, vyčísli a započíta iba finančný objem, realizovaný ním samotným. Zoznam uskutočnených stavebných prác má obsahovať: a) názov a sídlo odberateľa b) názov a stručný opis stavebných prác c) zmluvnú cenu zákazky v eur bez DPH, d) obdobie realizácie od do (mesiac/rok). e) meno a priezvisko kontaktnej osoby objednávateľa f) Číslo telefónu a e-mailový kontakt kontaktnej osoby

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g)

Popis podmienky účasti:

Požaduje sa predložiť údaje o: min. 1 odborne spôsobilej osobe pre vedenie uskutočňovania stavieb (stavbyvedúci podľa § 45 ods. 1b) a ods. 3 stavebného zákona v rozsahu predloženia: a) osvedčenia odborne spôsobilej osoby na vykonávanie činnosti podľa zákona SNR č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre výkon činností stavbyvedúci (kategória: inžinierskych stavieb; podkategória: dopravné stavby). b) informácie, či odborne spôsobilá osoba podľa bodu a) je vlastnou kapacitou (zamestnancom) uchádzača alebo ide o preukázanie splnenia technickej alebo odbornej spôsobilosti inou osobou v súlade s § 34 ods. 3 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je Celková cena za predmet zákazky, vypočítaná a vyjadrená v eurách (EUR) vrátane DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce a dodávky súvisiace s realizáciou obnovy verejného priestoru pred OD Jednota na Paulínskej ulici v Trnave. Dodávky a realizácia stavebných prác musí byť v súlade s podrobným opisom predmetnej zákazky, výkazom výmer, projektovou dokumentáciou a obchodnými podmienkami plnenia stanovenými objednávateľom.



Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Podmienky účasti podľa § 32 a spôsob ich preukazovania sú podrobne uvedené v Súťažných podkladoch v bode 31.

2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme EVO, vysvetľovanie informácií v oznámení, podkladov, ktoré sú súčasťou oznámenia a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému EVO je potrené vykonať registráciu do IS EVO (www.evo.isepvo.sk).

3. Pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk odporúčame uchádzačom oboznámiť sa s príručkami, ktoré Úrad pre verejné obstarávanie zverejnil na odkaze https://eplatforma.vlada.gov.sk/dokumentacia/. V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na emailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk.

4. Ponuka predložená uchádzačom musí spĺňať náležitosti obsahu ponuky v zmysle bodu 15. a 16. súťažných podkladov. 5. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora.

6. Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.

7. Verejný obstarávateľ môže odmietnuť uzavrieť zmluvu s uchádzačom, u ktorého existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 8 písm. d) ZVO.

8. Uchádzačom odporúčame vykonať obhliadku predmetného územia (bod 11. Súťažných podkladov). Priestor je však verejne dostupný, nie je potrebná prítomnosť kontaktnej osoby.

9. Verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie zábezpeky, bližšie viď. v súťažných podkladoch.

10.Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tejto výzve a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.