Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie prenájmu profesionálnej tlmočníckej techniky a služieb technickej obsluhy


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
340 100,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
92370000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
28. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická alebo odborná spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO - Zoznam poskytovaných služieb

Popis podmienky účasti:

Záujemca musí v žiadosti o účasť predložiť doklady, ktorými preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť v zmysle § 34 ods. 1 písm. a) ZVO: Doklady podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO - zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce 3 (tri) roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. Bližšia špecifikácia podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti je uvedená v časti s označením "A.2 Podmienky účasti uchádzačov".

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena celkom uvedená v EUR s DPH na dve desatinné miesta za celý predmet zákazky. Váha kritéria je 100 %. Súčasťou ponukovej ceny musia byť všetky náklady vrátane balenia a prepravy na miesto dodania, ktoré vzniknú uchádzačovi pri plnení predmetu zákazky. Uchádzačovi nevznikne nárok na úhradu akýchkoľvek dodatočných nákladov, ktoré si nezapočítal do ceny za predmet zákazky. Názov kritéria na vyhodnotenie ponúk: Najnižšia cena celkom uvedená v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákaziek zadávaných v zriadenom dynamickom nákupnom systéme bude obstarávanie služieb v oblasti zabezpečenia prenájmu profesionálnej tlmočnickej techniky a služieb technickej obsluhy, vrátane súvisiacich dopravných nákladov na miesto poskytovania služieb. Predmetom zákazky je zabezpečenie zvukového technika, profesionálneho zvukového vybavenia a tlmočníckej techniky na podujatia súvisiace s organizáciou konferencií, monitorovacích výborov a iných podujatí z dôvodu kvalitného ozvučenia priestoru, online priestoru, profesionálneho simultánneho tlmočenia a techniky s možnosťou elektronického hlasovania.



Podrobná špecifikácia predmetu zákazky, jeho presný rozsah ako aj ostatné doplňujúce informácie budú uvedené v jednotlivých čiastkových výzvach v rámci zriadeného DNS.

Doplňujúce informácie

Doplňujúca informácia k bodu 4.4.1 Maximálny počet častí:

Maximálny počet častí, pre ktoré môže jeden uchádzač predložiť ponuku (-y): 1

Verejný obstarávateľ neobmedzuje počet častí, pre ktoré môže uchádzač predložiť ponuku (-y) v rámci zriadeného dynamického systému. Uvedená informácia v tejto časti je vyplnená uvedením t.j. (počtom 1) z dôvodu, že sa jedná o technickú chybu spôsobenú na strane IS EPVO.