Vyhlásené obstarávanie

Pranie bielizne a ošatenia


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Nemocnica Alexandra Wintera n.o. Piešťany
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
90 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
98310000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
4. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
7. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Zabezpečenie prania, dezinfekcie, žehlenia, vrátane prevzatia, odvozu, dovozu a dodania bielizne a ošatenia na miesto plnenia

Názov Položky:  1. Pranie bielizne a ošatenia

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: balík bielizne a ošatenia

Maximum: 15

Minimum: 0,1

Jednotka: kg

- Technicke Vlastnosti: požadované množstvo:

Hodnota/Charakteristika: 88 000 kg

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia.

Adresy miest plnenia budú doplnené objednávateľom do 7 dní od uzavretia zmluvy.

Predmet zákazky bude poskytovaný objednávateľovi každý pracovný deň.

Dodávateľ privezie a odvezie bielizeň a ošatenie od objednávateľa v čase od 7:30 hod do 9:00 hod.

V prípade omeškania s poskytnutím služby v dohodnutej lehote má objednávateľ právo na uplatnenie zmluvnej pokuty  voči   dodávateľovi vo výške 100,00 € za každý, aj začatý deň omeškania. Tým nie je dotknuté právo objednávateľa na náhradu škody.

Omeškanie dodávateľa s poskytnutím služby v dohodnutej lehote sa považuje za podstatné porušenie tejto zmluvy.

Objednávateľ sa zaväzuje zabezpečiť balenie použitej bielizne a ošatenia do vakov alebo balíkov nepresahujúcich hmotnosť 15 kg.

Dodávateľ zodpovedá objednávateľovi za prípadnú stratu, zámenu alebo poškodenie bielizne a ošatenia. Dodávateľ opraví bielizeň a ošatenie, ktoré svojou činnosťou poškodí.

Objednávateľ sa zaväzuje odovzdať použitú bielizeň a ošatenie dodávateľovi a prebrať čistú bielizeň a ošatenie od  dodávateľa   prostredníctvom svojho zamestnanca na základe riadne vyplnenej a podpísanej žiadanky. Zo žiadanky musia byť jednoznačne  identifikovateľné nasledovné údaje:

- názov odovzdávajúcej / preberajúcej organizácie

- meno a podpis odovzdávajúcej / preberajúcej osoby

- druh, množstvo odovzdanej bielizne a ošatenia

- dátum odovzdania a prevzatia.

Zmluvné strany sa dohodli, že splatnosť faktúry je podľa § 340b ods. 1 a 5 Obchodného zákonníka 60 dní odo dňa doručenia faktúry kupujúcemu.

Zmluvné strany vyhlasujú, že pohľadávky, ktoré vznikli na základe tejto zmluvy, nie je možné postúpiť na tretiu osobu bez

 predchádzajúceho písomného súhlasu druhej zmluvnej strany. Inak takýto právny úkon je v rozpore s dohodou podľa predchádzajúcej vety a bude podľa § 39 Občianskeho zákonníka považovaný za neplatný.

Zmluvný vzťah je možné ukončiť písomnou výpoveďou zo strany objednávateľa alebo dodávateľa aj bez udania dôvodu v 2-mesačnej výpovednej lehote, ktorá začína plynúť od prvého dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bola   výpoveď doručená druhej zmluvnej strane.

V prípade, ak sa po uzatvorení tejto zmluvy preukáže, že na relevantnom trhu existuje cena (ďalej tiež ako nižšia cena) za rovnaké   alebo porovnateľné plnenie ako je obsiahnuté v tejto zmluve a dodávateľ už preukázateľne v minulosti za takúto nižšiu cenu plnenie   poskytol, resp. ešte stále poskytuje,

pričom rozdiel medzi nižšou cenou a cenou podľa tejto zmluvy je viac ako 5% v neprospech ceny podľa tejto zmluvy, zaväzuje sa dodávateľ poskytnúť objednávateľovi pre takéto plnenie objednané po preukázaní tejto skutočnosti dodatočnú zľavu vo výške rozdielu medzi ním poskytovanou cenou podľa tejto zmluvy a nižšou cenou.

Do 7 dní od uzavretia zmluvy predložiť mailom príslušné povolenia pre pranie nemocničnej bielizne, ošatenia  a prádla zamestnancov a pacientov