Vyhlásené obstarávanie

Osobné motorové vozidlo – 3 ks


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 760,25
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34100000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Osobné motorové vozidlo – 3 ks

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je dodanie osobných motorových vozidiel v počte 3 ks.

- Motorové vozidlá musia byť nové, nepoužívané, neopravované a musia spĺňať všetky zákonné a technické podmienky na premávku na pozemných komunikáciách v SR a EÚ.

- Pokiaľ z opisu predmetu zákazky vyplýva priame alebo nepriame označenie konkrétneho výrobku alebo výrobcu, Objednávateľ v takomto prípade pripustí ekvivalentné plnenie, ktoré bude spĺňať minimálne alebo vyššie požiadavky Objednávateľa.

- Počas plynutia obdobia bezplatného servisu min. 5 rokov alebo najazdených 100 000 km, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr je Dodávateľ povinný zabezpečiť bezplatné poskytnutie/vykonanie garančného (pravidelného) servisu predpísaného výrobcom. Pre zamedzenie pochybností všetky náklady spojené s garančnými prehliadkami, predovšetkým náklady na prácu a spotrebný materiál (najmä zodpovedajúce mazivá a filtre) znáša Dodávateľ.

Názov Položky:  1. Osobné motorové vozidlo – 3 ks

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Osobné motorové vozidlo Škoda Superb Selection, 2.0 TSI 195kW/265, 7AP DSG 4x4 alebo ekvivalent

Presne: 3

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Všeobecné požiadavky

Hodnota/Charakteristika: všetky automobily musia byť rovnaký model kategórie M1

Doplňujúce informácie

1. Dodávateľ je povinný do 2 (dvoch) pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy predložiť objednávateľovi podrobný rozpis ceny (bez DPH, s DPH) jednotlivých položiek tovaru vrátane údajov špecifikujúcich každú položku tovaru (uvedenie značky/výrobcu a špecifikácie preukazujúcej splnenie všetkých požadovaných technických parametrov tovaru) a kontaktných údajov ako je e –mail, telefón a kontaktná osoba.

2. Dodávateľ je povinný dodať tovar na miesto plnenia do 4 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy, len v pracovných dňoch v čase od 8:00 hod do 15:00 hod. a dodanie je potrebné oznámiť minimálne 3 pracovné dni vopred. Objednávateľ sa zaväzuje prevziať dodaný tovar v termíne, ktorý mu oznámil Dodávateľ prostredníctvom oprávneného zástupcu Objednávateľa, ten prevzatie potvrdí svojím podpisom a pečiatkou na dodacom liste/preberacom protokole.

3. Dodávateľ je povinný pri odovzdaní vozidiel predložiť Objednávateľovi všetku potrebnú dokumentáciu, technický preukaz, návod na obsluhu a údržbu (manuál) v slovenskom jazyku, elektronickú servisnú knižku, príslušenstvo v rozsahu technickej špecifikácie a poskytnúť inštruktáž k používaniu vozidiel.

4. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s dodaním tovaru na miesto plnenia, vrátane akýchkoľvek nákladov na jeho balenie, naloženie a vyloženie a všetkých súvisiacich služieb a prác (predpredajný servis, záručný servis, odskúšanie, odovzdanie dokladov na riadne užívanie).

5. Pre všetky špecifikácie tovaru a požiadavky Objednávateľa, ktoré sa viažu na konkrétneho výrobcu, značku platí, že boli uvedené za účelom dostatočne presného a zrozumiteľného opisu tovaru a pri oznámení údajov podľa bodu 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie a následne pri dodaní tovaru môžu byť predložené tieto alebo ekvivalentné (v súlade s bodom 6. týchto osobitných požiadaviek na plnenie).

Parametre uvedené v technickej špecifikácii predmetu zákazky sú uvedené ako minimálny štandard pre požadovaný tovar. Dodávateľ je povinný dodať tovar s rovnakými alebo vyššími technickými parametrami ako sú uvedené parametre v súlade s technickou špecifikáciou.

6. Objednávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu za nasledujúcich podmienok (kumulatívne): a) predložený ekvivalent bude spĺňať všetky špecifikácie a požiadavky Objednávateľa alebo predložený ekvivalent bude obsahovať kvalitatívne výhodnejšie parametre, hodnoty a vlastnosti tovaru ako sú uvedené v špecifikáciách a požiadavkách Objednávateľa, b) predložený ekvivalent nesmie vyžadovať iné vedľajšie náklady, ktoré by musel zabezpečiť Objednávateľ v rámci súčinnosti viažucej sa k plneniu tejto zmluvy v dôsledku poskytnutia ekvivalentu.

7. Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje dodanie tovaru, ktorý nespĺňa požadované špecifikácie a požiadavky Objednávateľa na jednotlivé položky tovaru, dodanie tovaru, ktorý nespĺňa špecifikácie oznámené Dodávateľom v súlade s bodom 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie, ako aj nepredloženie oznámenia Dodávateľa v zmysle bodu 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie, prípadne predloženie oznámenia,

v ktorom bude uvedená špecifikácia tovaru, ktorá nespĺňa všetky špecifikácie a požiadavky Objednávateľa jednotlivých položiek tovaru a porušenie povinnosti podľa bodu 2 a 6 týchto osobitných požiadaviek na plnenie.