Vyhlásené obstarávanie

Chladiaca skriňa 1 300l


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Akadémia Policajného zboru v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 810,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39711130-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Chladiaca skriňa 1 300l

Opis obstarávania

Funkcie:

- Chladiaca skriňa 1 300 l

Názov Položky:  1. Chladiaca skriňa 1300l

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Chladiaca skriňa 1 300 l

Presne: 1

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Chladenie

Hodnota/Charakteristika: ventilované

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia, demontáže pôvodného zariadenia, inštalácie na mieste plnenia.

Požaduje sa dodanie konštrukčnej technickej dokumentácie výrobku v zmysle § 5, Vyhlášky č. 508/2009 Z. z..

Predmet zákazky je potrebné dodať v súlade s príslušnými legislatívnymi predpismi a platným STN EN normami týkajúcimi sa predmetu zákazky.

Požadujeme dodať nový, doposiaľ nepoužitý tovar v originálnom balení s originálnou dokumentáciou a príslušenstvom. Návod na obsluhu musí byť v SK alebo CZ jazyku. Je potrebné doložiť vyhlásenie o zhode a doplňujúce doklady, resp. certifikát vydaný autorizovanými osobami.

Záručný servis poskytovaný do 48 hodín od zistenia poruchy na zariadení (e-mailom, telefonicky).

Návrhom na plnenie predmetu zmluvy sa rozumie predloženie podrobného opisu tovaru s uvedením výrobcu, obchodného názvu, popisu tovaru, jeho technických parametrov, funkčných charakteristík a príslušenstva.

V prípade, ak bude dodaný iný tovar ako je uvedený v ods. Technická špecifikácia predmetu zákazky tohto opisu, bude to verejný obstarávateľ považovať za hrubé porušenie zmluvných podmienok a odstúpi od zmluvy.

Vrátenie tovaru a odstúpenie od zmluvy v prípade nedodržania podmienok kvality a nesplnenie akejkoľvek technickej, alebo osobitnej požiadavky, sa bude posudzovať ako závažné porušenie podmienok, objednávateľ neodoberie tovar a vystaví negatívnu referenciu.

Záručná doba min. 24 mesiacov.

Faktúra musí obsahovať rozpis položiek, počet jednotiek vzťahujúcich sa ku každej položke a ich jednotkových cien s DPH. Faktúra je splatná minimálne 30 dní odo dňa jej vystavenia alebo podľa dohody.

Požaduje sa dodanie tovaru v pracovných dňoch mimo sviatkov /pondelok až piatok/ v čase od 07:30 do 14:30 h. Dodávateľ je povinný najneskôr 2 hodiny pred plánovanou hodinou dodania tovaru vyzvať telefonicky zodpovednú osobu objednávateľa k prevzatiu tovaru na dohodnutom mieste dodania tovaru.

Predmet plnenia bude dodaný v celom objeme a v termíne určenom verejným obstarávateľom.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením /respektíve lepšími parametrami/.

Objednávateľ požaduje dovoz a vyloženie tovaru na určené miesto v mieste plnenia.

Dodávateľ do 3 pracovných dní od uzavretia zmluvy doručí objednávateľovi typ ponúkaného zariadenia s presným uvedením technických parametrov na posúdenie, zákazka bude realizovaná až po odsúhlasení (potvrdzujúci e-mail) ponúkaného typu.

V prípade, že v popise je uvedený konkrétny typ tovaru, pripúšťa sa ekvivalentné plnenie pričom dodávateľ je povinný dodržať rovnaké alebo vyššie technické parametre ako má uvedený referenčný typ, nedodržanie týchto parametrov bude považované za podstatné porušenie zmluvy a je to dôvod na okamžité odstúpenie od zmluvy.