Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie stavby pre územné rozhodnutie (DÚR), pre stavebné povolenie (DSP), pre realizáciu stavby (DRS) a výkon činnosti odborného autorského dohľadu stavby : Most Západ – I/18


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Poprad
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
132 700,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71300000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
4. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nakoľko sa ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20 umožnením účassti na otváraní ponúk sa rozumie aj ich sprístupnenie prostredníctvom funkionality elektornického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f). Podmienky účasti sú bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia predložená ponuka

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie (DÚR), pre stavebné povolenie (DSP), pre realizáciu stavby (DRS) bude zahŕňať najmä návrh stavby jednopoľového mostného objektu ponad rieku Poprad dĺžky cca 50 m (vrátane spoločnej cestičky pre chodcov a cyklistov), jeho súčastí a príslušenstva za účelom prepojenia sídliska Západ na cestu I/18, ktorý bude bezprostredne nadväzovať na novobudovanú cestnú infraštruktúru lokality „Nové nábrežie Poprad“, ako aj ochranu, prípadne preložky existujúcich inžinierskych sietí a ochranu vodného toku v súlade s príslušnými platnými právnymi predpismi a STN.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky" a v prílohe č. 3 „Zadávacie podmienky“ súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.