Vyhlásené obstarávanie

Kancelárske potreby (Rámcová zmluva)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
62 018,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30192000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
11. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Kancelárske potreby (Rámcová zmluva)

Opis obstarávania

Funkcie:

- Kancelárske potreby pre administratívne práce.

Názov Položky:  1. Kancelárske potreby

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Kopírovací papier A4, 80 g, 500 ks./bal., napr. High Standard

Presne: 690

Jednotka: krab.

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude 

registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak sa v opisnom formulári uvádzajú údaje alebo odkazy na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, obchodný názov, patent alebo typ, umožňuje sa dodávateľom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s minimálnymi uvedenými, resp. lepšími parametrami.

Ekvivalent Papiera High Standard 500 A4, White 80g/m2 - musí spĺňať rovnaké štandardy kvality ako papier uvedenej značky, tj. papier z ECF buničiny a je certifikovaný európskou ekologickou značkou EU Ecolabel a normami ISO 9706, ISO 9001, ISO 14001.

Dodanie rámcovo zazmluvneného tovaru na základe čiastkovej výzvy/objednávky bude uskutočňované výhradne v pracovné dni a v pracovnom čase Objednávateľa od 8:00 do 15:00 hod. Dodávateľ je povinný spresniť deň a hodinu dodania predmetu plnenia emailom na e-mailovú adresu kontaktnej osoby za Objednávateľa, uvedenú v čiastkovej výzve/objednávke a to minimálne jeden pracovný deň pred dodaním tovaru.

Objednávateľ vystaví objednávku maximálne raz do mesiaca. Ak jednotlivé oddelenia/fakulty objednávateľa vystavia v danom kalendárnom mesiaci viac objednávok, tieto objednávky sa zlúčia do jednej a objednávateľ vystaví dodávateľovi len jednu objednávku.

Dodávateľ je povinný predložiť Objednávateľovi do 7 kalendárnych dní odo dňa uzavretia Rámcovej dohody podrobný aktualizovaný rozpočet vrátane vlastného návrhu plnenia, v ktorom pre každú položku, ktorá je predmetom dodania uvedie: číslo položky, obchodnú značku/označenie tovaru, jednotkovú cenu v € bez DPH, jednotkovú cenu v € s DPH, cenu za množstvo jednotlivej položky v € s DPH, celkovú cenu za všetky položky v € s DPH.

V prípade ak údaje uvedené v predloženom rozpočte nebudú preukazovať niektorú z požiadaviek objednávateľa, ktoré sú uvedené v tejto zmluve, objednávateľ vyzve dodávateľa na ich doplnenie/opravu a zároveň určí lehotu na ich doručenie, ktorá nebude kratšia ako 3 pracovné dni.

Dodávateľ je povinný predložiť Objednávateľovi do 7 kalendárnych dní odo dňa uzavretia tejto dohody kontaktné údaje osoby pre zasielanie objednávok a kontaktu pre zasielanie prípadných reklamácií v rozsahu: Meno, priezvisko, telefónne číslo a e -mailová adresa (ďalej len "Kontaktná osoba").

Objednávateľ predloží Dodávateľovi do 7 kalendárnych dní odo dňa uzavretia dohody adresy miest plnenia, ktorými sú pracoviská Objednávateľa.

V jednotkovej cene kancelárskych potrieb počas celej doby platnosti rámcovej dohody budú zahrnuté všetky náklady dodávateľa spojené s realizáciou zákazky, najmä náklady na dopravu a vyloženie tovaru, prevzatím reklamovaného tovaru v sídle objednávateľa a pod.

Dodávateľ počas celej doby platnosti rámcovej dohody garantuje výšku cien jednotlivých kancelárskych potrieb bez ohľadu na zmenu ich cien u ich výrobcov.

Čiastkové výzvy/objednávky bude objednávateľ zasielať dodávateľovi e-mailom na e-mailovú adresu Kontaktnej osoby. Dodávateľ sa zaväzuje potvrdiť každú objednávku Objednávateľa na emailovú adresu uvedenú v objednávke, bez zbytočného odkladu, najneskôr však do troch (3) kalendárnych dní odo dňa jej doručenia. Neakceptovanie objednávky zo strany Dodávateľa sa považuje za podstatné porušenie povinností Dodávateľa.

Preberanie tovaru sa požaduje uskutočniť osobne za prítomnosti poverených zástupcov objednávateľa a dodávateľa. Objednávateľ požaduje realizovať dodávky na viacero miest dodania - pracoviská v Trnave, Piešťanoch a Špačinciach, ktoré budú konkrétne uvedené v čiastkovej výzve/objednávke. Dodanie tovaru poštou, kuriérom do podateľne resp. iné pracovisko Objednávateľa ako bude uvedené v objednávke sa vylučuje a bude sa považovať za nesplnenie záväzku.

Objednávateľ je oprávnený pri dodávke rámcovo zazmluvneného tovaru na základe čiastkovej výzvy/objednávky skontrolovať predmet dodávky a v prípade dodávky iného tovaru alebo iných špecifikácií tento tovar neprevziať.

Faktúra musí obsahovať názvy a množstvá jednotlivých tovarov, jednotkové ceny, ceny spolu za jednotlivé položky a celkovú fakturovanú sumu za jednotlivé druhy tovaru. Prílohou faktúry bude kópia dodacieho listu potvrdeného kontaktnou osobou za Objednávateľa. Na každú vystavenú objednávku Objednávateľom musí Dodávateľ vyhotoviť samostatnú faktúru. Jednotková cena bez DPH pri jednotlivých položkách sa musí uvádzať na dve desatinné miesta.

V prípade, ak Dodávateľ poruší akúkoľvek zmluvnú podmienku (všeobecnú, technickú a funkčnú špecifikáciu predmetu rámcovej dohody) alebo ktorékoľvek ustanovenie uvedené v osobitných požiadavkách na plnenie, toto porušenie sa považuje za podstatné porušenie zmluvy a Objednávateľ má právo odstúpiť od rámcovej dohody.

V zmysle ustanovení OPET týkajúcich sa rámcovej dohody Objednávateľ sa nezaväzuje odobrať tovar v celom rozsahu. Rozsah odobratého tovaru bude záležať od aktuálnych potrieb Objednávateľa počas trvania rámcovej dohody, ale najviac v rozsahu celkovej zmluvnej ceny.

Cena zahŕňa

balenie, naloženie, dovoz