Vyhlásené obstarávanie

Výkon preventívnych protipožiarnych kontrol


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Prešov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
47 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
75251110-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://www.isepvo.sk
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia

Popis podmienky účasti:

1. Uchádzač musí preukázať splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu vo vzťahu k predmetu zákazky, na ktorú predkladá uchádzač ponuku (v prípade, že takáto informácia je uvedená vo verejne dostupnom a bezplatnom elektronickom registri, oprávnenie si overí verejný obstarávateľ). 2. Uchádzač musí preukázať splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. 3. Uchádzač musí preukázať, že u neho neexistuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. konflikt záujmov podľa § 23 zákona o verejnom obstarávaní nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami. Podmienky účasti uvedené v bode 1. až 3. môže uchádzač preukázať vyplneným čestným vyhlásením, ktoré tvorí Prílohu č. 3 výzvy. Týmto nie je dotknuté právo uchádzača preukázať podmienky účasti prostredníctvom zápisu v Zozname hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní alebo inom ekvivalentnom zozname platnom v Európskej únii, ak tento zápis preukazuje požadovanú skutočnosť. Ak má uchádzač sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva doklad uvedený v prvej odrážke tohto bodu výzvy, alebo nevydáva ani rovnocenné doklady a zároveň nepožiadal o zápis do Zoznamu hospodárskych subjektov na území Slovenskej republiky, možno ipch nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí preukázať splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní. Uvedenú podmienku účasti preukazuje uchádzač predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: Verejný obstarávateľ požaduje predložiť platné osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie činnosti technika požiarnej ochrany alebo osvedčenie o odbornej spôsobilosti špecialistu požiarnej ochrany podľa zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov, resp. rovnocenný doklad o odbornej spôsobilosti osôb podľa predpisov členského štátu ich pôvodu. Odôvodnenie použitia podmienky účasti: Účelom tejto podmienky účasti je preukázanie kvalifikácie uchádzača v pozícii technika požiarnej ochrany alebo v pozícii špecialistu požiarnej ochrany. Zákazka bude financovaná z verejných zdrojov, pri vynakladaní ktorých je verejný obstarávateľ povinný postupovať hospodárne, efektívne, účinne a účelne. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne a splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti preukazuje spoločne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Ak má uchádzač sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva doklad uvedený v prvej odrážke tohto bodu výzvy, alebo nevydáva ani rovnocenné doklady a zároveň nepožiadal o zápis do Zoznamu hospodárskych subjektov na území Slovenskej republiky, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výkon preventívnych protipožiarnych kontrol (následných kontrol) v zmysle zákona č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a vyhlášky Ministerstva vnútra SR č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii v znení neskorších predpisov.



Predmet zákazky je bližšie špecifikovaný v Prílohe č. 1 výzvy – Vymedzenie predmetu zákazky.



Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby cena stanovená za predmet zákazky obsahovala všetky náklady súvisiace s predmetom verejného obstarávania v súlade s opisom predmetu zákazky. V súvislosti s touto zákazkou nevzniknú verejnému obstarávateľovi žiadne iné dodatočné náklady.



Poskytovateľ služieb bude pri plnení predmetu zákazky postupovať s odbornou starostlivosťou. Zaväzuje sa dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, technické normy a podmienky zmluvy na dodanie predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.