Vyhlásené obstarávanie

Cyklistická cestička na trase cesty 1/64 v úseku Štefánikova ul. – Bratislavská ul.


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Nové Zámky
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
555 432,91
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
2. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Pod otváraním ponúk sa pri elektronicky predloženej ponuke rozumie jej sprístupnenie. Ponuky sa otvárajú na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk (resp. v súlade s redakčnou opravou/korigendum).
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

- podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO - podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky sa budú vyhodnocovať na základe najnižšej ceny. Pod cenou sa rozumie celková cena za predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zrealizovanie stavebných prác v rámci projektu „Cyklistická cestička na trase cesty 1/64 v úseku Štefánikova ul. – Bratislavská ul.“, kód projektu: 03I01-29-V01-00010, podľa projektovej dokumentácie z 09/2021 spracovateľa autorizovaného stavebného inžiniera – inžinierske stavby – dopravné stavby Ing. Karola Slivkaniča, s.r.o., Lužianky.



Mesto Nové Zámky ako prijímateľ a Ministerstvo dopravy SR ako vykonávateľ uzatvorili Zmluvu o poskytnutí prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti č.33/CB00/20204 s účinnosťou od 13.1.2024 https://www.crz.gov.sk/zmluva/8814556/ a predmet zákazky musí spĺňať podmienky oprávnenosti podľa tejto zmluvy v súlade s Výzvou č.1: Výstavba, stavebné úpravy alebo rekonštrukcia cyklistickej infraštruktúry, Komponent: 3- Udržateľná doprava, Reforma/ investícia: Investícia 1 – Rozvoj infraštruktúry nízkouhlíkovej dopravy.

https://www.mindop.sk/ministerstvo-1/doprava-3/cyklisticka-doprava-a-cykloturistika/plan-obnovy-a-odolnosti-poo/vyzvy-a-priame-vyzvania/vystavba-stavebne-upravy-alebo-rekonstrukcie-cyklistickej-infrastruktury



Predmetom projektu sú stavebné práce – vybudovanie cyklotrasy v zmysle STN 73 6110 a podľa technických podmienok TP 085/2019 „Navrhovanie cyklistickej infraštruktúry“ v zastavanom území v uličnom priestore ul. M. R. Štefánika – Bratislavská cesta v trase jestvujúcich chodníkov pre peších, na vozovke miestnej komunikácie a čiastočne v mestskej zeleni. Rozsah stavebných prác je vymedzený projektovou dokumentáciou pre stavbu „Cyklistická cestička na trase cesty I/64 v úseku Štefánikova ul. – Bratislavská ulica“ projektanta stavby Ing. Karola Slivkaniča. Celková dĺžka navrhovanej cyklotrasy je 990 m s celkovou plochou 3 526 m2.



Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. „Opis predmetu zákazky“ týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.