Vyhlásené obstarávanie

Denný stacionár Margecany.


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Margecany
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 207 322,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality určeného elektronického prostriedku, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk, t. j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk. Online otváranie ponúk sa uskutoční na adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/6113?
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie - § 33 ZoVO

Popis podmienky účasti:

Stanovené podmienky účasti týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia sú uvedené v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická alebo odborná spôsobilosť - § 34 ZoVO

Popis podmienky účasti:

Stanovené podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v súťažných podkladoch

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je "Cena celkom za predmet zákazky" Spôsob uplatnenia daného kritéria je uvedený v súťažných podkladoch

Opis obstarávania

Predmet zákazky s názvom "Denný stacionár Margecany" je tvorený oddielmi ktoré spolu vo vzájomnej súvislosti a tvoria celý rozsah predmetu zákazky ako celok a to :

• Oddiel 1 predmetu zákazky

„Vyhotovenie dokumentácie pre realizáciu stavby (DRS) – Denný stacionár Margecany“ (ďalej aj ako „oddiel 1 predmetu zákazky“, alebo aj ako "oddiel 1 Vyhotovenie DRS“ alebo aj ako „Vyhotovenie DRS“, alebo aj ako „DRS“)

• Oddiel 2 predmetu zákazky

„Zhotovenie stavby - Denný stacionár Margecany – novostavba“(ďalej aj ako „oddiel 2 predmetu zákazky“ alebo aj ako „oddiel 2 Zhotovenie stavby“ alebo aj ako „dielo“ alebo aj ako „stavebné práce“ alebo aj ako „novostavba“)



Rozsah predmetu zákazky, technická špecifikácia a požiadavky na predmet zákazky sú uvedené bližšie v súťažných podkladoch

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje

elektronickými prostriedkami, ktoré zabezpečia trvalé zachytenie obsahu komunikácie a to prostredníctvom elektronického prostriedku informačný systém - elektronická platforma verejného obstarávania (ISEPVO), funkcionalita Informačný systém Elektronického verejného obstarávania (ďalej ako „IS EVO“ alebo „elektronický prostriedok“).



Zábezpeka

Verejný obstarávateľ pre zabezpečenie viazanosti ponuky vyžaduje , aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou, všetko podľa § 112 ods. 14 ZoVO vo väzbe na § 46 ZoVO. Zábezpeka je stanovená vo výške 15 000,00 EUR

Obstarávateľ bude uplatňovať v rámci plnenia zmluvy výkonovú záruku a garančnú zábezpeku pre plnenie premetu zmluvy- oddiel 2 Zhotovenie stavby Denný stacionár Margecany. Bližšie podmienky sú uvedené v Zmluve o dielo - návrh - Príloha č. 4 súťažných podkladov.



Od zhotoviteľa sa vyžaduje poistenie diela počas celej doby výstavby diela – stavby Denný stacionár Margecany, obvyklým stavebno-montážnym poistením typu CAR . Bližšie podmienky sú uvedené v Zmluve o dielo - návrh - Príloha č. 4 súťažných podkladov.