Vyhlásené obstarávanie

Dokončenie rekonštrukcie budovy domova dôchodcov zasiahnutej požiarom


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Domov dôchodcov Spišská Nová Ves
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 073 497,13
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EPVO
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

§ 32 zákona o verejnom obstarávaní - osobné postavenie ako iná podmienka účasti Uchádzač musí preukázať splnenie všetkých podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia uvedených v § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o verejnom obstarávaní"). Uchádzač preukáže dokladmi podľa § 32 ods.2, resp. ods. 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní že spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ je orgán verejnej moci z uvedeného dôvodu má prístup k informáciám o dokladoch. V súlade s ustanovením § 113 ods. 2 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ poskytuje informáciu o dokladoch, ktoré sa z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy nepredkladajú takto: uchádzač nemusí predkladať doklady podľa § 32 ods. 1 písm. a) až c) a písm. e) zákona o verejnom obstarávaní (v prípade, že uchádzač nepredloží RT - § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, je povinný vo svojej ponuke uviesť všetky údaje a náležitosti za účelom vyžiadania si RT)

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Popis podmienky účasti:

§ 33 zákona o verejnom obstarávaní - Finančné a ekonomické postavenie V texte Výzvy sú uvedené podmienky účasti len s odkazom na príslušné zákonné ustanovenia. Podmienky účasti uvedené vo Výzve sú v plnom súlade s podmienkami účasti uvedenými v súťažných podkladov, pričom v súťažných podkladoch je určená minimálna požadovaná úroveň a sú len podrobnejšie rozpísané.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

§ 34 zákona o verejnom obstarávaní - Odborná a technická spôsobilosť V texte Výzvy sú uvedené podmienky účasti len s odkazom na príslušné zákonné ustanovenia. Podmienky účasti uvedené vo Výzve sú v plnom súlade s podmienkami účasti uvedenými v súťažných podkladov, pričom v súťažných podkladoch je určená minimálna požadovaná úroveň a sú len podrobnejšie rozpísané.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Kvalita
  • Lehota výstavby za konkrétnu časť zákazky (lehota plnenia predmetu zákazky) vyjadrená v celých kalendárnych dňoch odo dňa odovzdania staveniska

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia Projektu Dokončenie rekonštrukcie budovy domova dôchodcov zasiahnutej požiarom, na parcelných číslach registra „C“ KN parc. č.4244

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.