Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Školský internát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199770-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
9. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov objednávateľa prostredníctvom stravných poukážok vo vybraných stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov dodávateľa, ktorí sú oprávnení tieto služby poskytovať.

- Poskytovanie predmetu zákazky musí byť v súlade s ustanovením § 152 ods. 2 zákona č. 311/ 2001 Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov

Názov Položky:  1. Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Nominálna hodnota jednej stravnej poukážky

Presne: 6,00

Jednotka: €

- Technicke Vlastnosti: Stravná poukážka obsahuje

Hodnota/Charakteristika: Názov a logo dodávateľa

Doplňujúce informácie

Objednávateľ požaduje dodanie objednaného množstva stravných poukážok do miesta sídla objednávateľa vrátane obálkovania podľa jednotlivých zamestnancov.

Dodanie stravných poukážok zabezpečí dodávateľ do troch pracovných dní od podania objednávky, pričom plnenie sa uskutoční na základe čiastkových objednávok, do vyčerpania zmluvného počtu stravných poukážok alebo v prípade zmeny nominálnej hodnoty až do vyčerpania celkovej ceny za predmet zákazky.

Podanie objednávky na dodanie stravných poukážok môže objednávateľ zadať e-mailom, prostredníctvom internetu, telefonicky, osobne, faxom alebo poštou.

Plnenie sa uskutoční na základe čiastkových objednávok. Dodávateľ sa zaväzuje dodať objednané množstvo stravných poukážok riadne a včas do sídla objednávateľa.

Poplatok za poskytnuté služby  pokrýva všetky náklady dodávateľa za sprostredkovanie služieb stravovania prostredníctvom stravných poukážok, zahŕňa províziu dodávateľa, dane, balenie, obálkovanie podľa jednotlivých zamestnancov, poistenie, storno poplatky za vrátenie alebo výmenu, distribúciu, a všetky ďalšie súvisiace náklady.

Výška poplatku za poskytnuté služby sa vyjadruje percentom z nominálnej hodnoty stravnej poukážky a je nemenná po celú dobu platnosti zmluvného vzťahu.

Fakturácia sa bude uskutočňovať priebežne za objednané a dodané množstvo stravných poukážok podľa čiastkových objednávok. Faktúra bude súčasťou dodávky stravných poukážok.

Celková cena za dodané stravné poukážky na základe jednotlivých objednávok bude pozostávať z : 1. ceny nominálnej hodnoty objednaného množstva stravných poukážok, 2. provízie za dodané stravné poukážky, 3. DPH z ceny provízie za poskytnuté služby, ak je dodávateľ platcom DPH.

Celková maximálna nominálna hodnota stravných poukážok, ktoré sú predmetom tejto zákazky je 6,00 € × 3500ks = 21 000,00 €.

Nominálna hodnota jednej stravnej poukážky je stanovená v zmysle zákona č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov.

Zmena požadovanej nominálnej hodnoty stravnej poukážky počas doby platnosti zmluvy je právom objednávateľa a deje sa na základe vystavenej objednávky, v ktorej bude uvedená nová nominálna hodnota stravnej poukážky.

Náklady spojené so zmenou nominálnej hodnoty stravných poukážok sú započítané do poplatku za poskytnuté služby.

Fakturácia sa bude uskutočňovať priebežne za dodané množstvo stravných poukážok podľa čiastkových objednávok.

Objednávateľ uhradí oprávnene účtovanú sumu do 30 kalendárnych dní odo dňa doručenia faktúry výhradne prevodným príkazom prostredníctvom finančného ústavu objednávateľa na číslo účtu dodávateľa. Za deň úhrady sa považuje dátum odpísania platnej sumy z účtu objednávateľa.

Poplatok za poskytnuté služby pokrýva všetky náklady dodávateľa za sprostredkovanie služieb objednávateľovi, vrátane nákladov dodávateľa spojených s dopravou a doručením stravných poukážok objednávateľovi.

Dodávateľ nemôže ponúknuť nižšiu výšku provízie ako 0,00 %, vrátane všetkých nákladov za sprostredkovanie služieb objednávateľovi a nákladov dodávateľa spojených s dopravou a doručením stravných poukážok objednávateľovi.

Dodávateľ musí mať uzatvorenú zmluvu minimálne s 25 zariadeniami v Banskobystrickom kraji, ktoré poskytujú stravovanie v súlade s ustanovením par. 152 ods. 2 zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov. Uvedené sa bude preukazovať zoznamom stravovacích zariadení s ktorými má dodávateľ uzatvorenú zmluvu. Tento zoznam predloží dodávateľ do troch dní.

Každá zo zmluvných strán má právo túto zmluvu vypovedať bez udania dôvodu. Výpoveď nadobúda účinnosť dňom jej doručenia druhej zmluvnej strane.

Pre objednávateľa i dodávateľa platí, že maximálne množstvo odobratých stravných poukážok, je len orientačné, a skutočne odobraté množstvo závisí od záujmu zamestnancov/potrieb objednávateľa.

Prípadné zmeny nominálnej hodnoty stravných poukážok je objednávateľ oprávnený vykonať v súvislosti so zmenami, ku ktorým dôjde v oblastiach, ktoré hodnotu podmieňujú (výška cestovných náhrad, tvorba a použitie sociálneho fondu a pod.). Zmena ceny stravnej poukážky bude oznámená prostredníctvom vystavenej objednávky, v ktorej bude uvedená nová nominálna hodnota stravnej poukážky. Náklady spojené so zmenou nominálnej hodnoty stravnej poukážky sú započítané do odmeny dodávateľa.

Nahradenie vrátených nepoužitých stravných poukážok dodávateľom je právom objednávateľa a prebehne buď vrátením finančnej čiastky objednávateľovi, rovnajúcej sa cene vrátených stravných poukážok alebo dodaním stravných poukážok na nové emisné obdobie objednávateľovi v rovnakej nominálnej hodnote.

Doba platnosti stravných poukážok

minimálne do konca roka, v ktorom boli vydané

Vrátenie nepoužitých stravných poukážok

najneskôr 31 dní po ukončení ich platnosti

Interval objednávania stravných poukážok

mesačne