Vyhlásené obstarávanie

Stravné poukážky


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Stredná zdravotnícka škola, Kukučínova 40, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
90 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199770-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
15. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
22. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov objednávateľa prostredníctvom stravných poukážok v stravovacích zariadeniach akceptujúcich stravné poukážky úspešného uchádzača minimálne v 6.000 stravovacích zariadeniach  na území SR.

- Poskytovanie predmetu zákazky musí byť v súlade s ustanovením §152 ods. 2 zák. č. 311/2001 Z.z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov

Názov Položky:  1. Stravné poukážky

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: nominálna hodnota stravnej poukážky

Presne: 6,00

Jednotka: EUR

- Technicke Vlastnosti: stravná poukážka obsahuje

Hodnota/Charakteristika: názov a logo dodávateľa

Doplňujúce informácie

Dodávateľ dodá objednané množstvo stravných poukážok na miesto dodania podľa objednávky.

Fakturácia sa bude uskutočňovať priebežne za objednané a dodané množstvo stravných poukážok podľa čiastkových objednávok. Faktúra bude súčasťou dodávky stravných poukážok.

Zmluva je uzatvorená na dobu určitú: na obdobie 12 mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvy alebo do vyčerpania celkového vysúťaženého finančného objemu, podľa toho, čo nastane skôr.

Provízia dodávateľa pokrýva všetky náklady dodávateľa za sprostredkovanie služieb stravovania objednávateľovi spojené s vyhotovením a dodaním stravných poukážok do odberného miesta objednávateľa a všetky ďalšie náklady spojené s plnením predmetu zákazky - balenie, poistenie, storno poplatky za vrátenie alebo výmenu a všetky ďalšie náklady.

Celková cena fakturovaná za dodané stravné poukážky na základe jednotlivých objednávok bude pozostávať z: 1. ceny nominálnej hodnoty objednaného množstva stravných poukážok, 2. provízie za stravné poukážky, 3. DPH z ceny provízie za poskytnuté služby, ak je dodávateľ platcom DPH.

Výška provízie (VP) sa vyjadruje percentom z nominálnej hodnoty stravnej poukážky a je nemenná počas celej doby platnosti zmluvného vzťahu.

CNHSP - Celková nominálna hodnota stravných poukážok (CNHSP=6,00 € ).

Dodávateľ musí byť vedený v informačných systémoch Úradu pre verejné obstarávanie.

Dodávateľ sa zaväzuje na základe požiadavky odberateľa spätne odkúpiť stravovacie poukážky.

Dodanie stravných poukážok zabezpečí dodávateľ do 24 hodín od podania objednávky.

Podanie objednávky na dodanie stravných poukážok môže objednávateľ zadať osobne, poštou, faxom, prostredníctvom e-mailu.

Celková cena za stravnú poukážku je tvorená súčtom nominálnej hodnoty stravnej poukážky v € a výškou provízie v € vrátane DPH a do výpočtov vstupuje zaokrúhlená na päť desatinných miest.

Provízia pokrýva všetky náklady dodávateľa za sprostredkovanie služieb stravovania objednávateľovi, vrátane nákladov za dopravu a doručenie dodaním stravných poukážok objednávateľovi, balenie, poistenie, storno poplatky za vrátenie alebo výmenu, distribúciu, za prípadnú zmenu nominálnej hodnoty stravných poukážok a všetky ďalšie prípadné náklady dodávateľa spojené s dodaním predmetu zákazky objednávateľovi. Žiadne iné náklady a poplatky si dodávateľ nebude účtovať.

Výška provízie sa vyjadruje v % z nominálnej hodnoty stravnej poukážky a je nemenná po celú dobu platnosti zmluvného vzťahu.

5SPBP - Celková cena stravných poukážok bez provízie v € - je celková nominálna hodnota všetkých stravných poukážok, ktoré sú predmetom tejto zákazky (CCSPBP = 6,00 € x 15.000 = 90.000,00 €).

Celková cena na úhradu za dodané stravné poukážky bude vo faktúre vypočítaná ako súčin počtu dodaných stravných poukážok a celkovej ceny na stravnú poukážku. Takto vypočítaná suma v € bude zaokrúhlená na dve desatinné miesta.

Objednávateľ uhradí oprávnene účtovnú sumu do 30 kalendárnych dní odo dňa doručenia faktúry výhradne prevodným príkazom prostredníctvom finančného ústavu objednávateľa na číslo účtu dodávateľa. Za deň úhrady sa považuje dátum odpísania platnej sumy z účtu objednávateľa.

Dodávateľ nebude účtovať žiadne poplatky a provízie iné ako tie s ktorými ráta zadávanie tejto zákazky.

Vrátane dopravy na miesto plnenia.

Nominálna hodnota stravných poukážok a odobrané množstvo stravných sa môže meniť v závislosti od zmien v právnych predpisoch a organizačných zmien objednávateľa.

Objednávateľ má počas trvania zmluvného vzťahu právo požiadať o zmenu nominálnej hodnoty stravnej poukážky, ktorá sa vykoná na základe vystavenej objednávky, v ktorej bude uvedená nová nominálna hodnota stravnej poukážky. Dodávateľ je povinný tejto žiadosti vyhovieť.

Náklady spojené so zmenou nominálnej hodnoty stravnej poukážky sú započítané v percente provízie objednávateľa, toto percento zmenou nominálnej hodnoty stravnej poukážky nebude menené.

Objednávateľ má právo odmietnuť prevziať zjavne poškodené stravné poukážky. Dodávateľ je povinný na vlastné náklady zabezpečiť ich výmenu v dodatočnej lehote do dvoch pracovných dní.

Na predmet tejto zákazky objednávateľ neposkytuje preddavok ani zálohové platby.

Zmluvné strany sa dohodli, že max. množstvo odobratých stravných poukážok je len pravdepodobné a skutočne odobraté množstvo závisí od potrieb objednávateľa. Zmluva zanikne uplynutím času aj keby objednávateľ neodobral predpokladané minimálne ani maximálne množstvo.

Dodávateľ sa zaväzuje nahradiť objednávateľovi vrátené nepoužité stravné poukážky dodaním stravných poukážok na nové obdobie v rovnakej nominálnej hodnote do 5 dní od ich vrátenia.

Zmluvné strany sa dohodli, že objednávateľ  má právo od tejto zmluvy odstúpiť v prípade porušenia niektorého záväzku prevzatého dodávateľom.

V prípade zmeny legislatívy - zrušenie povinnosti zabezpečovať stravovanie zamestnancov formou stravných poukážok  si objednávateľ vyhradzuje právo ukončiť zmluvu ku dňu skončenia tejto povinnosti.

Interval objednávania stravných poukážok

raz mesačne, v mesiacoch november a december stravné poukážky s novým emisným obdobím

Doba platnosti stravných poukážok

pre obdobie uvedené na každej stravnej poukážke.