Vyhlásené obstarávanie

Tlačivá


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica Trnava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 146,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
22000000-0
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
16. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Tlačivá

Opis obstarávania

Funkcie:

Názov Položky:  1. Tlačivá

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Archívna kniha, napr. ŠEVT 024980

Minimum: 4

Jednotka: kus

Doplňujúce informácie

Zmluva sa uzatvára na obdobie 24 mesiacov od účinnosti zmluvy alebo do vyčerpania finančného limitu, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. O vyčerpaní finančného limitu bude objednávateľ poskytovateľa bezodkladne informovať.

Dodávateľ berie na vedomie, že uvedené množstvá jednotlivých položiek zmluvy sú orientačné a ich objednané množstvá budú závisieť od konkrétnych a aktuálnych potrieb Objednávateľa a predmet plnenia podľa tejto zmluvy plní Dodávateľ priebežným poskytovaním plnenia na objednávku Objednávateľa, pričom objednaný tovar je Dodávateľ povinný dodať do piatich dní odo dňa odoslania objednávky. Vyčerpanie celkovej zmluvnej ceny tejto zmluvy teda nie je zo strany Dodávateľa nárokovateľné. Celkový počet jednotlivých položiek tvoriacich predmet tejto zmluvy je možné meniť podľa potreby Objednávateľa, avšak

poskytnuté plnenie nesmie presiahnuť maximálnu zmluvnú cenu.

V prípade, ak sa po uzatvorení tejto zmluvy preukáže, že na relevantnom trhu existuje cena (ďalej tiež ako „nižšia cena“) za rovnaké alebo porovnateľné plnenie, ako je obsiahnuté v tejto zmluve a dodávateľ už preukázateľne za takúto nižšiu cenu plnenie poskytol, resp. ešte stále poskytuje, pričom rozdiel medzi nižšou cenou a cenou podľa tejto zmluvy je viac ako 5 % v neprospech ceny podľa tejto zmluvy, zaväzuje sa dodávateľ poskytnúť objednávateľovi pre takéto plnenie objednané po preukázaní tejto skutočnosti dodatočnú zľavu vo výške rozdielu medzi ním poskytovanou cenou podľa tejto zmluvy

a nižšou cenou.

Vrátane dopravy do sídla Objednávateľa - sklad MTZ.

Vrátane vyloženia tovaru v sídle Objednávateľa - sklad MTZ.

Tovar musí byť dodaný spolu s dodacím listom a faktúrou.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok a zakladá právo objednávateľa odstúpiť od zmluvy.

Dodávateľ je povinný predložiť do 3 pracovných dní po uzatvorení zmluvy na e-mail jana.mesarosova@fntt.sk: 1. podrobný aktualizovaný rozpočet vyplnením prílohy č. 1.

Zmluvné strany sa dohodli, že Poskytovateľ vystaví jednotlivé faktúry/faktúru najneskôr do piateho pracovného dňa v mesiaci, nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bolo poskytnuté plnenie podľa tejto zmluvy.

Zmluvné strany sa dohodli, že (i) akékoľvek postúpenie pohľadávky Predávajúceho na inú osobu, bez predchádzajúceho písomného súhlasu Kupujúceho, je zakázané a (ii) porušenie takéhoto zákazu je Kupujúci oprávnený sankcionovať zmluvnou pokutou vo výške 2 % z istiny pohľadávky postúpenej v rozpore s týmto zákazom. Uvedené sa neuplatní, ak osobitný právny predpis vzťahujúci sa na pohľadávku vyplývajúcu z tejto zmluvy vylučuje možnosť podmieniť postúpenie pohľadávky súhlasom Kupujúceho ako dlžníka.

Predávajúci berie na vedomie, že Kupujúci nie je oprávnený udeliť súhlas s postúpením akejkoľvek pohľadávky na tretiu osobu bez predchádzajúceho písomného súhlasu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky (Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností postúpenie pohľadávky bez predchádzajúceho písomného súhlasu druhej zmluvnej strany spôsobuje neplatnosť takéhoto úkonu.). Uvedené sa neuplatní, ak osobitný právny predpis vzťahujúci sa na pohľadávku vyplývajúcu z právneho vzťahu medzi Kupujúcim a veriteľom Kupujúceho vylučuje možnosť podmieniť postúpenie pohľadávky súhlasom dlžníka (Kupujúceho).

Zmluvné strany sa dohodli, že (i) Predávajúci neprijme vyhlásenie podľa § 303 a nasl. Obchodného zákonníka a (ii) porušenie takéhoto zákazu je Kupujúci oprávnený sankcionovať zmluvnou pokutou vo výške 2 % z istiny pohľadávky. Uvedené sa neuplatní, ak osobitný právny predpis vylučuje uzavretie dohody podľa predchádzajúcej vety.

Predmet zákazky bude financovaný z vlastných zdrojov.

Splatnosť čiastkových faktúr bude 60 dní.

Predmet zákazky je v celom rozsahu opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak niektorý z použitých parametrov alebo rozpätie parametrov identifikuje konkrétny typ produktu alebo produkt konkrétneho výrobcu, objednávateľ umožňuje nahradiť takýto produkt ekvivalentným produktom alebo ekvivalentom technického riešenia pod podmienkou, že ekvivalentný produkt alebo ekvivalentné technické riešenie bude spĺňať plnohodnotné úžitkové, prevádzkové, funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú dané produkty určené.