Vyhlásené obstarávanie

Elektrotechnické minimum


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 625,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
80500000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
17. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
22. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je vykonanie kurzu elektrotechnické minimum a kurzu na získanie odbornej spôsobilosti elektrotechnika podľa paragrafu 21 vyhlášky MPSVaR č. 508/209 Z.z.

Názov Položky:  1. Elektrotechnické minimum + Elektrotechnik §21

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Kurz elektrotechnické minimum a kurz na získanie odbornej spôsobilosti elektrotechnika podľa paragrafu 21 vyhlášky MPSVaR č. 508/209 Z.z..

Presne: 3

Jednotka: osoba

- Technicke Vlastnosti: Akreditácia

Hodnota/Charakteristika: Áno

Doplňujúce informácie

Objednávateľ požaduje predložiť platný doklad o oprávnení podnikať a vystavovať doklady v predmete zákazky do 7 dní od uzavretia zmluvy EKS (výpis z obchodného registra, živnostenského listu, oprávnenie Národného inšpektorátu práce)

Dodávateľ zabezpečí poskytnutie všetkých učebných pomôcok na vykonanie teoretickej a praktickej časti kurzu. Dodávateľ poskytne priestory na vykonanie kurzu.

Miesto plnenia: Žilinský kraj

Presné termíny jednotlivých školení budú upresnené medzi dodávateľom a objednávateľom na základe telefonického dohovoru najneskôr však do 30.11.2024 vrátane vystavenia faktúry.

Objednávateľ požaduje po absolvovaní kurzu/školenia vystaviť a doručiť platný certifikát/osvedčenie/doklad o absolvovaní kurzu/ školenia na adresu objednávateľa

Požaduje sa, aby faktúra nebola doručená objednávateľovi na adresu jeho sídla uvedenú v záhlaví tejto zmluvy ale na inú adresu, ktorá bude na tento účel písomne oznámená dodávateľovi. Požaduje sa faktúra s dobou splatnosti 30 dní od jej doručenia, vecne a formálne správne vystavená.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a osobitných požiadaviek na plnenie uvedených v objednávkovom formulári objednávateľa sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok

Pre prípady vylúčenia účastníka zo školenia si vyžiadať vopred súhlas objednávateľa k takémuto úkonu.

Objednávateľ požaduje, aby počas celej doby trvania školenia dodávateľ viedol evidenciu dochádzky, dbal na bezpečnosť a ochranu zdravia účastníkov školenia a v zodpovedajúcom rozsahu ich aj v tomto smere poučil.

Do konečnej ceny je potrebné zarátať všetky náklady spojené s vykonaním školenia (kolky, prípadné poplatky za vykonanie skúšky a za vystavenie certifikátu/osvedčenia o získaní predmetnej spôsobilosti).

Dodávateľ bude fakturovať za skutočný počet účastníkov školenia. Dodávateľ spolu s faktúrou predloží vyhodnotenie priebehu školenia, zoznam účastníkov školenia a rozpis počtu absolvovaných hodín v jednotlivých oblastiach.

Objednávateľ požaduje, aby dodávateľ vystavil faktúru do 7 dní po skončení školenia, najskôr však v deň splnenia predmetu zmluvy a zaslal ju na adresu stanovenú objednávateľom.

Výsledná cena musí byť konečná vrátane DPH, vrátane všetkých nákladov súvisiacich s predmetom zákazky.