Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu a kultúrneho domu vo Veľkej Lúči


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Lúč na Ostrove
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 135 628,83
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Jún 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Júl 2017
Dátum otvárania ponúk:
4. Júl 2017
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2017
Miesto otvárania ponúk:
B&V Pro s.r.o., Družstevná 2, 831 04 Bratislava, zasadačka - elektronická komunikácia hodnotiacej komisie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk KRITÉRIA vykoná verejný obstarávateľ len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Uchádzač, štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 9

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu a kultúrneho domu vo Veľkej Lúči. Vykurovanie objektu obecného úradu a kultúrneho domu bude zabezpečená nízkoteplotným sálavým podlahovým vykurovaním a konvekčným vykurovaním, vykurovacími telesami a nástennými konvektormi (fancoilmi). Zdrojom tepla pre vykurovanie a prípravu ohriatej pitnej vody bude kaskáda tepelných čerpadiel typu vzduch/voda.. Predmetom zákazky je zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu a kultúrneho domu vo Veľkej Lúči. Vykurovanie objektu obecného úradu a kultúrneho domu bude zabezpečená nízkoteplotným sálavým podlahovým vykurovaním a konvekčným vykurovaním, vykurovacími telesami a nástennými konvektormi (fancoilmi). Zdrojom tepla pre vykurovanie a prípravu ohriatej pitnej vody bude kaskáda tepelných čerpadiel typu vzduch/voda. Rozsah práce: rekonštrukcia strechy, podlahovej plochy, obvodného plášťa, výplne otvorov, ústredné vykurovanie, elektroinštalácie, zdravotechnické inštalácie.

Doplňujúce informácie

A.Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tomto oznámení v, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len zákon o VO). B.Verejný obstarávateľ vykonáva uvedené verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk, C.Verejný obstarávateľ alebo zadávateľ zákazky umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom, ktoré sa nachádzajú na zriadenom úložisku Úradu pre verejné obstarávanie a EN EVOSERVIS. D.Komunikácia medzi zadávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať v slovenskom jazyku a prostredníctvom komunikačného rozhrania certifikovaného elektronického nástroja EN EVOSERVIS spôsobom uvedeným v súťažných podkladov. E.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa alebo predložené ponuky nebudú pre verejného obstarávateľa výhodné. F.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nerokovať a neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia podmienky, za ktorých sa zákazka verejného obstarávania vypísala. G.Z dôvodu obmedzeného počtu znakov v tomto odseku verejný obstarávateľ nie je schopný uviesť kompletné informácie. Podrobný popis podmienok účasti verejný obstarávateľ uviedol v súťažných podkladov. H.Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 20 000,00 EUR. Spôsoby zloženia zábezpeky ponuky - poskytnutím bankovej záruky za uchádzača alebo zložením finančných prostriedkov na bankový účet verejného obstarávateľa. Podrobný opis vid. v súťažných podkladoch.