Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy materskej školy v obci Moravský Svätý Ján


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Moravský Svätý Ján
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
265 493,24
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Máj 2018
Dátum otvárania ponúk:
14. Máj 2018
Ponuka musí platiť do:
30. November 2018
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Moravský Svätý Ján, Moravský Svätý Ján 803, 908 71 Moravský Svätý Ján
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ otvára ponuky na vyššie uvedenom mieste a je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Otváranie bude odstupňované po 15 min. pre každú časť predmetu zákazky so začiatkm o 11:00 pre 1. časť predmetu zákazky., 11:15 pre 2. časť a 11:30 pre 3. časť.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 150

Opis obstarávania

Jedná sa o stavebné práce na zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ. Predmet zákazky je rozdelený na 3. časti predmetu zákazky: 1. časť predmetu zákazky: Zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ - SO 01 a SO 02 Učebné pavilóny 2. časť predmetu zákazky: Zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ - SO 03 Hospodársky objekt 2. časť predmetu zákazky: Elektroinštalácia NN Ďalšie informácie k jednotlivým častiam viď nižšie v časti II.2.4). Podrobne viď v súťažných podkladoch.. Jedná sa o stavebné práce na zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ - Učebné pavilóny, a to najmä: - Zateplenie obvodového plášťa - Zateplenie strešného plášťa - Výmena pôvodných okenných a drevených konštrukcií - Realizácia nového odkvapového chodníka - Realizácia lokálnych rekuperačných jednotiek - Inštalácia plynového kondenzačného kotla pre každý pavilón s integrovaným zásobníkom na teplú vodu Zabezpečenie územia stavby, lešenie a pod. Búracie práce: - demontáž klampiarskych a zámočníckych výrobkov - demontáž pôvodných otvorových konštrukcií - sanácia vrstiev strešného plášťa na úroveň nosnej konštrukcie - preverenie súdržnosti povrchových úprav a odstránenie nesúdržných a zdegradovaných častí Nové konštrukcie: - montáž nových otvorových konštrukcií - zateplenie obvodových konštrukcií - montáž nových klampiarskych konštrukcií - realizácia nového odkvapového chodníka -- vytvorenie nových plynových kotolní Vyčistenie a úprava okolia Podrobne viď v súťažných podkladoch.Jedná sa o stavebné práce na zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ - Hospodársky objekt, a to najmä: - Zateplenie obvodového plášťa - Zateplenie strešného plášťa - Výmena pôvodných okenných a drevených konštrukcií - Realizácia nového odkvapového chodníka Zabezpečenie územia stavby, lešenie a pod. Búracie práce: - demontáž klampiarskych a zámočníckych výrobkov - demontáž pôvodných otvorových konštrukcií - sanácia vrstiev strešného plášťa na úroveň nosnej konštrukcie - preverenie súdržnosti povrchových úprav a odstránenie nesúdržných a zdegradovaných častí Nové konštrukcie: - montáž nových otvorových konštrukcií - zateplenie obvodových konštrukcií - montáž nových klampiarskych konštrukcií - realizácia nového odkvapového chodníka Vyčistenie a úprava okolia Podrobne viď v súťažných podkladoch.Jedná sa o stavebné elektroinštalačné práce na zníženie energetickej náročnosti budovy MŠ, a to najmä: - Obnova elektroinštalácie a výmena osvetľovacích telies Búracie práce: - sanácia pôvodnej elektroinštalácie, vrátane osvetľovacích telies Nové konštrukcie: - realizácia elektroinštalácie vrátane výmeny osvetľovacích telies Vyčistenie a úprava okolia Podrobne viď v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom vrátane upraviteľných príloh bezodplatne neobmedzený, priamy a úplný prístup na adrese http://eurotender.sk/index.php?action=podklady. Vo formáte pdf. budú SP zverejnené v profile ver. obstarávateľa na ÚVO link viď v úvode výzvy v súlade so zákonom. 2. Uchádzač môže predložiť max iba jednu ponuku pre každú časť predmetu zákazky . Uchádzač nemôže byť v tom istom postupe zadávania zákazky členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá ponuku. Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača, ktorý je súčasne aj členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá ponuku. 3.Vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii VO bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 4.Obhliadka staveniska bude v termínoch: 20.04.2018, 25.04.2018 so stretnutím na OÚ Moravský Svätý Ján. Kontaktná osoba Anton Emrich, kontakt: +421 905 814 399, starosta@obecmsjan.sk. Obhliadka je možná so záujemcami len s každým individuálne na základe predchádzajúcej písomnej žiadosti v uvedených termínoch. 5.VO môže zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57 zákona. 6.Uchádzač predloží ponuku v 1 uzavretom obale, ktorý bude označený podľa pokynov v súťaž. podkladoch. Podrobne viď v súťažných podkladoch. 7.Ponuky, návrhy a ďalšie doklady a dokumenty vo ver. obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 8.VO nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (Zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9.Všetky náklady spojené s vypracovaním ponuky znáša v plnej miere uchádzač. 10.Číslo právneho predpisu podľa ktorého sa táto súťaž riadi: Zákon NR SR č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (uvedený v tomto oznámení ako "zákon"). 11. Jedná sa o zelené verejné obstrávanie. 12. Revízne postupy viď IV. hlava zákona , najmä §164 Žiadosť o nápravu a §170 Námietky. Viď aj v súťaž. podkladoch.