Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti účelového zariadenia Športovej haly Prešovskej univerzity


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Prešovská univerzita v Prešove - Rektorát
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
999 977,57
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
31. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
31. August 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Prešovská univerzita v Prešove, ul. 17.novembra 15, 080 01 Prešov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní obálok s ponukami za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 10

Opis obstarávania

Cieľom projektu je zníženie energetickej náročnosti objektu, celková estetizácia stavby ako celku, dosiahnutie úspory energie pri prevádzkovaní objektu a odstránenie porúch obalových konštrukcií objektu (najmä zatekanie cez strešný plášť. Predmetom návrhu stavebnej časti je zateplenie obalových konštrukcií, výmena výplňových konštrukcií, zmenšenie niektorých výplňových konštrukcií, nahradenie časti výplňových konštrukcií za plné obvodové steny. Navrhuje sa nová technológia pre výrobu tepla v kotolni, nová technológia pre vzduchotechniku, klimatizáciu a rekuperáciu. Návrh rieši aj osadenie nových osvetľovacích telies v celej budove, riadené osvetlenie v časti nad hracou plochou a nový zdroj výroby elektrickej energie prostredníctvom fotovoltaických panelov. Predmet zákazky je v členení: SO 01 Hlavný objekt významná budova SO 02 Kotolňa PS 01 Meranie e regulácia Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Cieľom projektu je zníženie energetickej náročnosti objektu, celková estetizácia stavby ako celku, dosiahnutie úspory energie pri prevádzkovaní objektu a odstránenie porúch obalových konštrukcií objektu (najmä zatekanie cez strešný plášť. Predmetom návrhu stavebnej časti je zateplenie obalových konštrukcií, výmena výplňových konštrukcií, zmenšenie niektorých výplňových konštrukcií, nahradenie časti výplňových konštrukcií za plné obvodové steny. Navrhuje sa nová technológia pre výrobu tepla v kotolni, nová technológia pre vzduchotechniku, klimatizáciu a rekuperáciu. Návrh rieši aj osadenie nových osvetľovacích telies v celej budove, riadené osvetlenie v časti nad hracou plochou a nový zdroj výroby elektrickej energie prostredníctvom fotovoltaických panelov. Predmet zákazky je v členení: SO 01 Hlavný objekt významná budova SO 02 Kotolňa PS 01 Meranie e regulácia Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Zábezpeka sa požaduje vo výške 25 000 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Úradné hodiny spoločnosti zabezpečujúcej proces verejného obstarávania je od 9,00-12,00 hod.