Vyhlásené obstarávanie

- Rekonštrukcia vstupnej časti školy, krčkov a telocvične – SOŠ veterinárna Nitra – dokončovacie práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
484 237,88
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
23. November 2018
Dátum otvárania ponúk:
23. November 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Úrad Nitrianskeho samosprávneho kraja, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadačka na II. poschodí
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk.Vzhľadom na obmedzenie počtu znakov formulára výzvy na predkladanie ponúk v Informačnom systéme Zber údajov v tejto sekcii na max. 4000 znakov, viac informácií je uvedených v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je zníženie energetickej náročnosti objektu výmenou okenných a dverných otvorov, kovových presklených stien a zateplením obvodového plášťa. Zateplením obvodového plášťa a príslušnými stavebnými úpravami sa zvýšia úžitkové a kvalitatívne vlastnosti objektu. Stavebné zásahy do pôvodnej dispozície sú minimálne a obnovou nedochádza k zmene účelu objektu. Predmetom zákazky je zníženie energetickej náročnosti budovy v rozsahu a súlade s doplňujúcou technickou správou k PD a odsúhlasenou projektovou dokumentáciou.. Predmetom verejného obstarávania je zníženie energetickej náročnosti objektu výmenou okenných a dverných otvorov, kovových presklených stien a zateplením obvodového plášťa. Zateplením obvodového plášťa a príslušnými stavebnými úpravami sa zvýšia úžitkové a kvalitatívne vlastnosti objektu. Stavebné zásahy do pôvodnej dispozície sú minimálne a obnovou nedochádza k zmene účelu objektu. Predmetom zákazky je zníženie energetickej náročnosti budovy v rozsahu a súlade s doplňujúcou technickou správou k PD a odsúhlasenou projektovou dokumentáciou.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie sa netýka žiadneho z uvedených verejných obstarávaní. Obhliadka miesta realizácie prác je odporúčaná. Informácie o obhliadke sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ /VO/ vyžaduje zábezpeku v sume 14.000,- EUR. VO pri zadávaní tejto podlimitnej zákazky postupuje podľa § 20 ods.1 ZVO. VO poskytuje bezodplatný , neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom elektronických prostriedkov k dokumentom potrebným na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti a to na adrese https://unsk.fo.e-obstaranie.sk, preto VO tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému Active Procurement Úradu NSK na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Ak už záujemca/uchádzač má v systéme zriadené konto prihlási sa priamo svojimi, už poskytnutými prihlasovacími údajmi. VO odporúča záujemcom, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému.